Voi hyvin

Horoskooppi

Horoskooppi
Rakkautta vai rahaa? Astrologi Markku Mannisen laatima horoskooppi ajalle 1.–31.8.2022.
Julkaistu: 31.7.2022

Oinas 21.3.–20.4.

Elokuu on monille oinaille erittäin mukavaa aikaa. Elämästä saa nyt nauttia, ja jaksoon liittyy myös kevyttä leikkisyyttä.

Jos synnyit maaliskuussa, koet henkistä heräämistä sekä muutoksenkaipuuta. Isoja asioita saattaa tapahtua hyvinkin pikaisesti.

Suurimmalla osalla huhtikuisista on tasaista. Poikkeuksena ovat kuun puolivälissä syntyneet, joilla jatkuu pitkä ja mutkikas elämänmuutos. Siinä on kyse lojaliteeteista tai jonkinlaisessa pakkotilanteesta. Prosessi aaltoilee niin, että se on välillä tauolla ja palaa sitten taas ajankohtaiseksi. Aika avaa aiheeseen liittyvät solmut.

Härkä 21.4.–21.5.

21.4.–12.5. syntyneet sulattelevat kaikessa rauhassa keskikesän käänteitä ja saamiaan uusia ideoita, mutta voima-aalto vaikuttaa 13.–21.5. syntyneiden eloon.

5.–11.5. syntyneenä haudot muutosta, jonkinlaista kapinaa. Merkkijakson viimeisen viikon päivänsankareiden on pohdittava ja tiedostettava, mihin kaikkeen on kyllästynyt. Sen pohjalta voi laatia suunnitelmia taakkojen keventämiseksi.

Meno tasoittuu 20.8., ja loppujakso on hyvin asiapitoista aikaa. Sosiaalisen elämän anti on tuolloin niukkaa.

Kaksoset 22.5.–21.6.

Jakson alkupuolta voit viettää melko rauhallisissa merkeissä, mutta 20.8. meno alkaa yltyä.

Alkavassa, seuraavaan kevättalveen kestävässä prosessissa on jaossa elämäntehtäviä, suuria liikeideoita ja fyysistä aktivoitumista. Toukokuisille voi luvata avainhetkiä, jotka liittyvät työhön sekä oivalluksiin omista voimavaroista.

Kesäkuussa syntyneisiin tapahtumasarja vaikuttaa syksymmällä. Jos synnyit kesäkuun puolivälissä, voit ottaa jo nyt tärkeän askeleen työelämässä. Nimitys tai julkinen tunnustus sopisi kuvaan.

Ystävien ja rientojen sektori on korostunut, ja vilkas viestintä tuottaa hyviä ja aivan uudenlaisia sekä hyödyllisiä kontakteja.

Rapu 22.6.–22.7.

Kesäkuisten henkiset pohdinnat jatkuvat: Ottaako riskejä elämänsä muuttamiseksi? Jättääkö taakseen jonkin opetuksen tai opettajan, josta kuulee ikäviä väitteitä? Muuttaako maalta kaupunkiin tai toisin päin? Tilanteiden pohdinta voi venyä syksyyn.

Jos synnyit heinäkuussa, elosi on nyt tasaista. Vain 15.–20.7. syntyneillä mainittavana asiana on se, että heidän elämässään pitkään vallinnut jännitteinen tilanne liikahtaa jonkun osapuolen räväkän siirron ansiosta.

Omistamisen sektorissa oleva painopiste luo hyvän hetken tavarakasojen läpikäymiselle ja sen miettimiselle, mitä oikeasti tarvitsee ja mitä ei.

Leijona 23.7.–23.8.

Jos synnyit elokuun puolivälissä, seitsenvuotiskriisissäsi on ärjy vaihe 20.8. asti. Jokin välttämätön muutos tapahtuu nyt – hyvällä tai pahalla.

Ennustejakso tarjoaa kuitenkin myös mukavia tunnelmia, ja heinäkuisille tämä saattaa olla vuoden antoisinta aikaa. Yleiseen innostukseen liittyy sosiaalinen suosiollisuus. Myös elokuiset saavat nauttia huomiosta jakson loppupuolella. Ranta- ja puutarhajuhliin kannattaa osallistua.

Kaksijakoinen ajan henki nostaa jaksolla esiin sekä onnenhetkiä että varsinkin elokuisilla kapinamieltä.

Neitsyt 24.8.–22.9.

Elokuu alkaa tuotteliaana ja melko aktiivisena. Lähes koko kuukauden ajan on runsaasti sekä työhön että vapaa-aikaan liittyviä kontakteja.

Jos synnyit syyskuussa, olet erityisen aikaansaavia 20.8. saakka, mutta sen jälkeen meno laantuu.

Jakson loppupuolella elokuussa syntyneillä lisääntyy alttius kuormittua. Edessä voi olla kiristynyttä ilmapiiriä miesten kanssa sekä tarvetta remonteille ja korjauksille. Päiväohjelmastaan kannattaakin karsia kaikki turha ja säästellä hermojaan.

Vaaka 23.9.–22.10.

Ennusteesi on varsin mukava. Olet harvinaisen seurallinen, ja juhlamieli kantaa aina syyskuun ensimmäiselle viikolle asti.

20.8. alkaa yli puoli vuotta kestävä voimavaihe, joka ehtii nyt vaikuttaa ennen 7.10. syntyneisiin. Vaihe tuo energisyyttä työhön ja liikuntaan sekä sopuisia välejä miesten kanssa.

Syyskuisten tilanne on erityinen: Keväällä alkanut henkinen myllerrys seestyy työn ja toiminnan kautta. Suurikin hanke voi nyt olla toteutettavissa.

Jos synnyit 8.–22.10., elosi on merkin edustajista tasaisinta. Jotain suurehkoa raha-asiaa on kuitenkin mietittävä.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Varsinkin marraskuussa syntyneillä alkaa elokuun toisella viikolla vaihe, joka tuo suoraan puhumista ja suhdedraamoja. Myös naapuruston kanssa ja työkuvioissa tulee herkästi sanomista. Lokakuisilla on aikaan hillitympi ote.

Ilmapiiri rauhoittuu 20.8., jolloin paineet on purettu ja useimmat skorpionit vetäytyvät omiin oloihinsa. Tosin 8.–14.11. syntyneenä halusi muuttaa asioita pysyy vahvana. Aikeiden toteuttamisen aika on vasta vuoden lopulla.

Kanssaihmisten on hyvä muistaa skorpioniin liittyvä seikka: vaikeudet tai ristiriidat eivät välttämättä tarkoita sitä, että skorpionilla menisi huonosti. Salaperäinen syyslapsi ei turhanpäiten kerro toisille, missä mennään.

Jousimies 23.11.–21.12.

Jousimiesten kosminen rooli on olla herättäjä, valistaja ja joskus myös opettaja. Keväällä alkaneen vuosijakson tuoma inspiraatio koskee nyt lähinnä marraskuisia.

Arjen tasolla kaikilla on mukavaa aikaa lähisuhteissa ja ystäväpiirissä.

Mielipideasioissa tiennäyttäjän roolissa olevana voit kohdata jyrkkääkin vastustusta. Tämä ilmiö korostuu jakson jälkipuolella. Mieti, mihin otat kantaa. Sukset voivat mennä ristiin myös kumppanin kanssa esimerkiksi lasten kasvatusperiaatteista. Mittaa toisistaan ottavat sisälläsi oleva lempeä opettaja ja henkinen kuumakalle.

Kauris 22.12.–20.1.

Jakso kaartaa tuotteliaasta ja tehokkaasta alusta hiukan hahmottomaan vaiheeseen, joka alkaa 20.8. Eräs ajan teemoista liittyy tarkkuutta ja taitoa vaativiin projekteihin. Pinsetit ja luupit voivat tulla tutuksi.

Jos synnyit tammikuun puolivälissä, otat tärkeän edistysaskeleen jossain pitkäaikaisessa kädenväännössä. Usein kauriit selviävät pinteestä luopumalla kiistakapulasta tyyliin ”pitäkää mökkinne”.

Kun asiapitoinen ja työtä suosiva elokuu on takana, voit odottaa jopa romantiikkaa sisältävää ja taiteeseen viittaavaa syyskuuta.

Vesimies 21.1.–18.2.

Nyt starttaa loppuvuoden kestävä vaihe, joka suo sinulle parasta aikaa vuosikausiin.

Elokuussa voit odottaa yllättävääkin suosiota ja spontaaneja nautiskeluhetkiä. 20.8. alkaen vuorossa on energiatason nousu. Ensin se puskee tammikuisia uusiin suuntiin, helmikuisena vuorosi on myöhemmin.

Moni helmikuussa syntynyt on nyt tilanteessa, jossa jokin vanha toimintaympäristö – työpaikka, järjestö, kokoontumistila tai muu vastaava – menee alta tai kohtaa muun murroksen. Myllerryksestä kasvaa kuitenkin aina uusia versoja.

Kalat 19.2.–20.3.

Maailma potkii kaloja toimimaan – etenkin helmikuisia, mutta onneksi merkin edustajat ovat sopeutuvaisia. Jos täällä tökkii, voi mennä toisaalle.

Jakso ei ole vuoden mukavin. Syynä voi olla asumiseen liittyvät ongelmat tai kyllästyminen työhön. Pidä silmäsi ja korvasi auki uuden ja paremman varalle. Ajan henki on nyt sellainen, ettei asioita voi suunnitella kovin pitkälle eteenpäin. Tartu siis tilaisuuteen, jos sellainen eteen tupsahtaa.

Myös kiukunpuuska voi yllyttää sinut tekemään elämäsi eteen jotain räväkkää.

1 kommentti