Voi hyvin

Horoskooppi

Horoskooppi
Rakkautta vai rahaa? Astrologi Markku Mannisen laatima horoskooppi ajalle 1.5.–31.5.2022.
Julkaistu: 25.4.2022

Oinas 21.3.–20.4.

Yleisen suosion ja mielihyvän lämpöaalto sulostuttaa eloasi koko jakson ajan.

11.5. alkava vuoden tärkein kasvuvaihe ehtii nyt inspiroida maaliskuun puolella syntyneitä. Jokin suuri idea tai tilaisuus voi tuoda asioihin uusia näkymiä. Huhtikuisetkin huomaavat muutoksen tuulet, vaikka eivät vielä ole tapahtumien keskiössä.

Jakson loppupuolella yhteistyökumppanin hankaluudet aiheuttavat arjen rullaamiseen kitkaa. Tilanne paranee kesäkuussa.

Härkä 21.4.–21.5.

Ajan ankarat paineet näkyvät härkien elämässä. Taustalla on aktiivisimmassa vaiheessa oleva seitsenvuotiskriisi sekä siihen liittyy toinen, harvinaisempi jännite.

Tämä on niitä jaksoja, jotka pitää vain kestää. Onneksi olet perusluja ja pakon edessä kärsivällinen sekä säästäväinen. On nimittäin todennäköistä, että toimeentulosi tilapäisesti vaikeutuu. Tilanne kuitenkin paranee toukokuun loppua kohti, kun talouspulmatkin alkavat ratketa.

Jakson anti on hieman karua, mutta vappu on tunteikas. Siihen kannattaa satsata.

Kaksoset 22.5.–21.6.

Etenkin toukokuussa syntyneillä on hyviä mahdollisuuksia osallistua hyödylliseen ja innostavaan hankkeeseen, jonka aihepiiri on jollakin tavoin maskuliininen.

Kesäkuiset kärsivät työhön ja asumiseen liittyvästä stressistä 25.5. asti. Tavallisesti niin sujuva yhteistyö miesten kanssa on jännitteistä, ja jonkun kanssa voi sukset mennä aivan ristiin.

Positiivisena puolena kesäkuussa syntyneillä on mahdollisuus hyötyä jostain virallisesta asiasta. Se voi varmistaa asemia töissä tai tuoda ratkaisun pitkään roikkuneeseen talousasiaan, kuten perintöön tai vakuutuskorvaukseen.

Rapu 22.6.–22.7.

Kesäkuiset viihtyvät omissa oloissaan. Ystäväpiiri on joko muualla tai toisten seura tuntuu jotenkin rasittavalta. Äkkilähtö matkalle voi kuitenkin innostaa. Myös heräteostosten kynnys on matala.

Jos synnyit heinäkuussa, sinulla on meno päällä. Itsetuntoa ja räyhäkkyyttä nostattava voimavaihe siivittää työssä ja vapaa-ajalla sekä auttaa yhteistyössä miesten kanssa.

Jakso ei ole romanttinen, mutta se voi olla intohimoinen. Heinäkuun puolivälissä syntyneiden psykologinen kädenvääntö jonkin auktoriteetin kanssa notkahtaa parempaan suuntaan. Kaikille toukokuun ensimmäinen viikko hauskin.

Leijona 23.7.–23.8.

Jakso lupaa erittäin mukavia käänteitä. Erityisesti heinäkuisilla on seikkailunhalua ja yleistä intoa, joka voi parantaa asemia.

Toukokuuhun osuu myös romantiikan aalto. Ensin siitä pääsevät nauttimaan heinäkuiset ja 11.5. alkaen elokuiset. Sosiaalisesti peloton leijona pääsee nyt irti.

Vakavampi paikka koskee elokuun puolivälissä syntyneitä. Jos kuulut heihin, joudut pohtimaan joko parisuhteeseen tai liikekumppaniin liittyviä asioita. Harmit kuitenkin poistuvat lopullisesti päiväjärjestyksestä sitä mukaan, kun ne selvittää.

Leijonien perusolotila eli kahdenkeskisyys korostuu jakson aikana voimakkaasti.

Neitsyt 24.8.–22.9.

Jos synnyit syyskuussa, kevääsi etenee hieman rosoisena. Elokuiset ovat jo opetelleet sosiaalisten ristiriitojen ratkomista, ja nyt on syyskuisten vuoro. Taustalla on yleinen kireä tunnelma, ja tilanteet tulevat ja menevät ohi nopeasti. Myös parisuhteessa voi olla erimielisyyksiä.

Kaikilla merkin edustajilla harmina ovat pienet ongelmat viestinnässä ja hankinnoissa, mutta ne helpottavat kuukauden loppua kohti. Intensiiviset kohtaamiset ovat myös esillä toukokuussa.

Kiinnostavimmat ennusmerkit ovat 5.–10.9. syntyneillä: jokin käytännöllinen aluevaltaus parantaa elämänlaatua ja toimeentuloa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Suhdepuolella alkaa erittäin kiinnostava ja tunteikas vaihe. Koska samaan aikaan myös töihin liittyen on tapahtumia, voit yhden viikon aikana mennä sekä kihloihin että ryhtyä osakkaaksi uuteen työhankkeeseen.

Naispuolinen tuttava saattaa yllättää sinut erikoisella käytöksellään. Sen taustalla voi piillä kateutta.

Jos synnyit syyskuussa, jakso on yksi vuoden intensiivisimmistä. Lokakuisena voit ottaa hieman rauhallisemmin.

Jokin hyvinvointiin liittyvä hoitotoimenpide voi tulla kaikilla ajankohtaiseksi.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Voimakas henkinen myötätuuli puhaltaa 16.–21.11. syntyneiden purjeisiin ensimmäiset kaksi viikkoa. Sen jälkeen kaikkien skorpionien meno siirtyy lähemmäs arkisempia asioita.

Liikuntaan ja työntekoon riittää tarmoa ja suhdealue on mallillaan, mukaan lukien työkontaktit. Miehet ovat tavalla tai toisella vahvasti esillä koko jakson ajan.

3.–7.11. syntyneenä jatkat oman elämäsi kapinaa. Kaikki voi muuttua, myös paremmaksi. Jos synnyit 14.–17.11., teet seitsenvuotiskriisin loppuselvityksiä. Turha saa nyt mennä.

Toukokuu on kaikkineen yksi vuoden parhaimmista jaksoista.

Jousimies 23.11.–21.12.

Yksi vuoden antoisimmista jaksoista alkaa toukokuun alussa ja kestää pitkälle kesään. Vanhan astrologian termein: sekä taivaan pienempi että suurempi hyväntekijä suovat lempeän katseensa jousimiehiin. Tämä merkitsee innokkuutta, henkistä inspiraatiota ja lämpimiä tunteita.

Joulukuisilla tosin on myös stressinhäivää ja varsinkin miesten kanssa tulee sanomista. Nämä hankaluudet ovat kuitenkin pieniä ja ohimeneviä.

Varoitus sinulle, joka synnyit joulukuun puolivälin aikoihin: varo julistajia ja guruja, jotka lupaavat taivasta maan päälle.

Kauris 22.12.–20.1.

Joulukuiset ovat alttiita tekemään räväköitä siirtoja, jopa ylilyöntejä. Voi olla, että jokin mitta on täynnä eikä etujen sovittelu ole johtanut mihinkään. Joskus oksa ei taivu, vaan se katkeaa.

Tammikuisena saat nauttia energisestä ja yhteistyötä suosivasta pohjavireestä. Jokin hanke lähiympäristössä yhdistää huvin ja hyödyn.

1.–9.1. syntyneet voivat ylittää rajojaan ja tehdä jotain aivan uutta. 10.1. jälkeen syntyneiden syvällinen puoli pääsee jakson lopulla esille. Se voi merkitä oivallusta ja suunnitelmaa siitä, miten elämä jatkuu eteenpäin.

Toukokuu ei suosi romantiikalla, mutta se tarjoaa ideoita, vaihtelua ja jokusen yhteenoton.

Vesimies 21.1.–18.2.

Vesimiesten etsikkoaika näkyy – myös julkisuudessa. Ajan viisari osoittaa nyt helmikuun puolivälissä syntyneisiin. Ikä vaikuttaa siihen, miten tämä ilmenee: jotkut voivat nousta uuteen rooliin, toiset jättävät vanhan taakseen.

Helmikuun alkupuolella syntyneenä olet altis kumoamaan vallitsevia puitteitaan ja miettimään jatkoa vasta sen jälkeen.

Musiikki tai muu luova toiminta sopii ajan henkeen. Varsinkin tammikuiset voivat päätyä esimerkiksi kortteliteatterin keulahahmoksi.

Muilta osin jakson anti löytyy melko arkisista asioista. Mukavimpia hetkiä on naisten ja lasten kanssa.

Kalat 19.2.–20.3.

Henkisesti opettavainen, myrskyisä ja monelle antoisa vaihe loppuu 10.5., ja painopiste siirtyy arkisemman toiminnan tasolle.

Alkuvuoden aikana helmikuiset ovat surffailleet välillä varsin rajussakin aallokoissa, ja nyt on maaliskuussa syntyneiden vuoro sekä puhua että toimia räväkämmin kuin normaalisti.

Kaloissa piilevä yrittäjä tai taitelija voi toukokuun aikana nousta esiin. Jos olet suhdehakuinen, jakso saattaa suoda intohimoisia hetkiä.

1 kommentti