Voi hyvin

Horoskooppi

Horoskooppi
Rakkautta vai rahaa? Astrologi Markku Mannisen laatima horoskooppi ajalle 1.6.–30.6.2021.
Julkaistu: 31.5.2021

Oinas 21.3.–20.4.

Oinaita voi verrata versovaan liljaan. Koska kevään liike on sisältä ulos, sisäänpäin kääntyminen ei ole sinulle luontaista. Nyt kuitenkin moni tekijä suosittaa meditaatiota ja rauhaisaa oleskelua. Myös jooga voi olla paikallaan. Syynä tähän on stressaava tilanne kotona, ystäväpiirissä tai töissä.
Tunne-elämäsi on melko hiljaista koko jakson ajan, mutta 11.6. alkava energiatason nousu helpottaa työntekoa ja itseilmaisua. Maaliskuisten ja huhtikuun alussa syntyneiden voima herää nyt. Lopuilla on tasaisempaa, mutta heinäkuun lähestyessä koko ajan rennompaa.

Härkä 21.4.–21.5.

Seitsenvuotispohdinnat ovat edelleen tauolla, eikä nyt ole suurten edistysaskeltenkaan aika.
Ensimmäiset viikot sujuvat pienten arkisten ilojen merkeissä. Osallistu lähiympäristön hankkeisiin, kuten pihatalkoisiin. 11.6. meno muuttuu särmikkäämmäksi. Varsinkin huhtikuiset löytävät voimavaransa ja piiskaavat itseään johonkin urakkaan tai jopa ilmaa puhdistavaan välienselvittelyyn. Toukokuisten elämänmeno pysyy rennompana, ja heillä onkin alkukesän miellyttävin jakso.
Kesäkuu voi tuoda sinulle jonkin uuden taito-oivalluksen, joka liittyy ruoanlaittoon, käsitöihin tai laitehuoltoon.

Kaksoset 22.5.–21.6.

Hiukan erikoinen vaihe pakottaa sinut miettimään arvojasi ja satsauksiasi. Mikä on oikeasti tärkeää, mikä ei? Jos synnyit toukokuussa, mielesi valtaa halu irrotella ja ottaa riskejä. Kesäkuisten jalat ovat tukevammin maassa.
Peruutukset ja esteen hankaloittavat hankkeitasi. Ota asia merkkinä siitä, että aikeiden kanssa on vielä odotettava.
Alkukesän parasta antia on 11.6. alkava kuuden viikon dynaaminen vaihe. Sen aikana yhteistyö jonkun miehen kanssa tuottaa antoisia hetkiä tai hyötyä.

Rapu 22.6.–22.7.

Rapuna ammennat elämänsisältösi itsestäsi, mikä voi merkitä luovuutta tai yritysideoita. Olet elänyt vahvaa kevättä, joka nyt muuttuu suloiseksi suveksi. Se korostaa taiteellisuutta ja sisustamishankkeita sekä ystävien ja kotiväen hemmottelua herkuin ja juomin.
Jos synnyit juhannuksen aikaan, inspiroidut jostain uudesta asiasta ja tulevaisuusnäkymäsi muuttuvat. Heinäkuun alkupuolella syntyneet ylittävät rajoja luovuudessa tai koneiden ja laitteiden kanssa. Heinäkuun puolivälin päivänsankareilla on sen sijaan tuima ja tärkeä totuuden hetki, joka poistaa jopa vuosikymmenten taakkoja ja rasitteita.

Leijona 23.7.–23.8.

Leijonan ruumiinosa on sydän, joka on elementissään rakastaessaan ja hurmioituessaan elämästä. Pariin vuoteen voimakkain jakso sydämenasioissa alkaa 11. kesäkuuta. Se ehtii lietsoa elämäntunnetta heinäkuisissa ja elokuun alun päivänsankareissa. Jos seitsenvuotiskriisin merkkejä – kyllästymistä ja tympääntymistä – on ilmassa, on muutosten tekeminen luontevaa.
Muussa tapauksessa voimaa tursuaa elämän painopistealueelle – työhön, suhteisiin tai omaan henkiseen kasvuun. Jakso ei tarjoa varsinaista romantiikka, joten hurmion hetket tuskin tulevat kynttiläillallisten muodossa. Heinäkuu tarjoaa sitten niitäkin.

Neitsyt 24.8.–22.9.

Elämäsi on mallillaan kun arki rullaa, ja nyt se rullaa ihan kivasti. Varsinkin jakson alkupuolella olet mukavassa ja hyödyllisessä synkassa ystävien ja tuttujen kanssa. Harrastuspiirit kokoontuvat joko naamatusten tai etänä. Jännittävintä on syyskuun alussa syntyneillä, jotka jatkavat pienten aluevaltausten tekemistä.
Jakson aikana ilmenee yleinen peruutusten ja myöhästymisten aalto, joka laantuu keskikesän juhlaan mennessä. Yksi jakson loppupuolen teema on vaikeuksiin joutuneen mieshenkilön tukeminen tai muu auttaminen. Kannattaa olla tarkkana, ettet joudu kantamaan liikaa vastuuta. Anna eksyneelle mieluummin kartta kuin yösija.

Vaaka 23.9.–22.10.

Edessä oleva neliviikkoinen on hyvin kirjavaa aikaa. Ensimmäinen viikko voi olla kesän hehkeimpiä, mutta sitten sosiaalinen elämä laantuu puoleksitoista viikoksi.
Menoja ja kohtaamisia on vaikea suunnitella, kun kalenterit elävät ja kulkupelit hajoavat. Plussana suhteet miehiin parantuvat jakson loppua kohti. Mukaan lukeutuvat myös opettajahahmot, erilaiset korjaajat ja sukulaiset. Moni asia hoituu heidän avullaan.
Lokakuun puolivälissä syntyneenä koet ennustejakson alkupuolella jonkinlaisen totuudenhetken, joka keventää taakkojasi enemmän kuin uskotkaan. Sukupolvien välinen jännite ratkeaa eduksesi.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Suvesi paras jakso alkaa heti kesäkuun alussa. Syvähenkinen etsijä sinussa kohtaa kiinnostavia kanssaihmisiä hyvien keskustelujen merkeissä. Olet myös romanttisimmillasi ensimmäiset pari viikkoa.
Seitsenvuotiskriisi on nyt pinnan alla, jossa se muhii ja tuottaa ajan kanssa ideoita tulevaisuudestasi.
Polttopisteessä ovat työ- ja suhdeasiat. 11.6. alkaa näihin liittyvä särmikkäämpi vaihe, jolloin testaat kumppaniasi tai sellaiseksi pyrkivää. Myös työn kipupisteitä tekee mieli tökkiä. Joskus asiat eivät etene ilman pientä tönimistä, kuten hyvin tiedät. Pienestä kipinöinnistä huolimatta voit nauttia elämästäsi.

Jousimies 23.11.–21.12.

Tunne-elämän taivaanmerkit ovat vaihtelevat kuin sääennuste: ensin viikko lempeitä ja lämpimiä kontakteja, sitten puolitoista viikkoa sumua suhdealueella.
Menojen peruuntumiset ja siirtymiset vainoavat ensimmäisiä viikkoja, mutta 11.6. kajahtaa aktiivisen kesän lähtölaukaus. Varsinkin marraskuiset löytävät sisäisen vimmansa tehdä, toimia ja seikkailla. Intuitio terävöityy, mistä seuraa kyky olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tosin tämä vimma voi myös johtaa ylilyönteihin, joten ainakin isompia hankintoja kannattaa harkita useampaan kertaan.

Kauris 22.12.–20.1.

Jokainen merkki on vuorollaan vastavoimien kohteena. Se liittyy kosmoksen ikuiseen kiertoon. Kauriiden vuoro alkoi ennen vappua ja loppuu 11.6. Jos synnyit 10.–19.1., olet nyt altis kohtaamaan ihmisiä, jotka voivat sykähdyttää, havahduttaa tai kiukustuttaa sinua. Jakson loputtua ymmärrät ihmiskuntaa taas hieman paremmin.
Muuten tämä alkukesän jakso ei ole lainkaan hassumpi. Kontaktit omien hengenheimolaisten ja ystävätärten kanssa ovat miellyttäviä ja myös henkisesti avartavia. Vuoden alkupäivinä syntyneet voivat jopa kokea elävänsä elämänsä parasta aikaa. Vaikka elokuu on sinulle kesän huipentuma, tämä jakso tulee hyvänä kakkosena.

Vesimies 21.1.–18.2.

Ensimmäiset viikot ovat sekoitus pieniä yhteisöllisiä iloja, mielenkiintoisia keskusteluja ja someviestittelyjä sekä hyviä lukukokemuksia.
11.6. siirryt sosiaalisten vastavoimien alueelle. Varsinkin tammikuisena eteesi tulee henkilöitä, jotka haastavat sinut puolustamaan periaatteitasi ja näkemyksiäsi. Jos ole näkökantojesi kanssa yksin, kannattaa varoa riidanhaastajia. Jakson aikana kohtaat myös henkilön, joka on kiinnostunut sinusta suhdemielessä.
Tämäntyyppisiä asioita koetaan joka toinen vuosi, joten aika ei ole mitenkään tavatonta. Oikealla asenteella kesäkuu on antoisa.

Kalat 19.2.–20.3.

Alkava jakso on sinulle enimmäkseen hyvin mukava, ja luvassa on tunteita hivelevä neliviikkoinen. Maaliskuun päivänsankarina olet myös tavallista aikaansaavampi jakson alkupuolen ajan. Ainoat harmit liittyvät matkojen ja hankintojen siirtymisiin ja peruutuksiin.
Jos synnyit 19.–23.2., aloittelet erittäin tärkeää ja antoisaa henkisen avartumisen vaihetta. Muut merkin edustajat saavat nauttia siitä myöhemmin.
Vaikka meno hiukan tasaantuukin jakson loppua kohti, saat kokea monia pieniä ilonaiheita, joita kannattaa ikuistaa myös valokuviin.
20 kommenttia