Voi hyvin

Horoskooppi

Horoskooppi
Rakkautta vai rahaa? Astrologi Markku Mannisen laatima horoskooppi ajalle 1.9.–30.9.2021.
Julkaistu: 31.8.2021

Oinas 21.3.–20.4.

Tämän syysjakson painopiste on vankasti suhteiden ja kontaktien suunnalla. Koska ammennat juttusi ja elämäntehtäväsi sisimmästäsi, et nyt välttämättä ole niin vahvoilla kuin haluaisit.

Suhdekeskeisillä suhdealue käy kuumana. Muilla voi olla tarvetta hakea omille hankkeilleen tukea tai yhteistyökumppaneita. Pieni tiukka paikka voi olla se, että ystävän neuvo osoittautuu oikeaksi, vaikka et halunnut sitä uskoa.

Jakson loppupuolella nouseva ärhäkämpi ilmapiiri saattaa ilmetä aikansa eläneen yhteistyökuvion loppumisena.

Härkä 21.4.–21.5.

Tarmokas jakso jatkuu 14.9. asti. Jos synnyit toukokuussa, saat nyt tukea työasioihisi sekä henkilökohtaisiin hankkeisiisi. Huhtikuisilla on aluksi melko laimeaa, mutta suhdealueen herääminen 10.9. tuo sydämentykytyksiä. Myös jokin suunnitelma ystävättären kanssa voi nousta etualalle.

Itsestäsi ammentavana yhteistyö ei aina ole helppoa, mutta nyt se voi olla hyödyllistä.

Seitsenvuotiskriisin johdosta monet ennen äitienpäivää syntyneet miettivät asioiden tärkeysjärjestystä. Tiedosta, mihin kaikkeen olet turtunut ja työlääntynyt.

Kaksoset 22.5.–21.6.

Jakson alkupuoli sujuu lempeän sosiaalisessa myötätuulessa. Sinusta pidetään ja ovia uusiin kuvioihin avautuu. Paras myötäle on kesäkuun puolivälissä syntyneillä. Jokin henkinen virike inspiroi heitä kohti suurempia ympyröitä.

15.9. alkaa energinen vaihe, joka siivittää varsinkin toukokuisia liikkumaan ja käsillä tekemiseen. Kaupallisella alalla toimiville tai suhdehakuisille tämä jakso on ehkä vuoden paras.

Jos synnyit 13.–16.6., varo huijareita. Ei kannata langeta liian hyvältä tuntuvaan ehdotukseen tai tarjoukseen.

Rapu 22.6.–22.7.

Jakson alussa viihdyt omissa oloissasi kotiasi järjestellen ja sisustaen. Meno vilkastuu 11.9., jolloin sosiaalinen viettisi herää ja ystävän tai hengenheimolaisen yhteydenotosta voi viritä mukavaa ja hyödyllistäkin tekemistä.

Itsestään ammentavana suhdekuviosi ovat usein mutkikkaita, mutta jokin mutka voi oieta ennen lokakuuta. Ravuilla on kissan sielu: Jos he tykästyvät johonkuhun, he ovat maailman avoimimpia ja lämpimimpiä henkilöitä. Herttaisuutta ei kuitenkaan herätä tunteisiin vetoaminen eivätkä lahjukset.

Leijona 23.7.–23.8.

Osa leijonista potee seitsenvuotistylsyyttä: värit häviävät elämästä ja kohokohdat katoavat. Jos synnyit heinäkuussa, olet jo matkalla kohti uutta. Elokuisten on vielä työstettävä uudelleen minäkuvaansa ja elämänsä puitteita. Työkeskeisillä tämä liittyy toimeentuloon, suhdekeskeisillä kumppanuuteen ja omaehtoisilla asumiseen sekä itsensä kehittämiseen.

Aika on kaiken kaikkiaan hieman vaisua, koska painotus on arkisessa aherruksessa, raha-asioissa ja jakson viimeisen kaksiviikkoisen aikana ystävyyssuhteiden ruotimisessa.

Ankeus menee aikanaan ohi ja ilo palaa. Saat nähdä siitä pilkahduksia syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Neitsyt 24.8.–22.9.

Ennen 8.9. syntyneenä elät tasaisen tuotteliasta aikaa ja voit parantaa tulotasoasi nokkelilla siirroilla. Voimaviikot uusien avauksien ja turhien siteiden katkomisten merkeissä ovat takana. Nyt nuo voimaviikot ovat ajankohtaisia 8.9. ja sen jälkeen syntyneille.

Suhdekeskeisten tunne-elämässä kuohahtelee. Tämä on vahvaa aikaa, mutta se ei sujune ilman ristiriitoja.

Uusi laite tai kulkuneuvo voi tuoda elämään vaihtelua, ja työn tai harrastusten parissa voi hypätä ennenkokemattomiin kuvioihin.

Vaaka 23.9.–22.10.

Vaakojen syksy etenee erittäin vilkkaiden ja enimmäkseen myönteisten tähtien alla. Jakson alkupuolella syyskuiset ovat viestintäketjujen keskipisteessä. Luvassa on sekä työhön että ystäväpiiriin liittyviä asioita. Lokakuisena koet suhdeasioitten ja kanssakäymisten suunnalla lämpöaaltoa 11.9. asti. Vilkas viestittely jatkuu senkin jälkeen.

Syyskuisena säpinä elämässäsi tasoittuu jakson edetessä ja tilalle tulee jokin virallinen, ehkä vakuutuksiin tai eläkkeisiin liittyvä asia. Ennustusjakson lopulla alkaa vuoden tärkein vaihe, joka lupaa tahdonvoimasi terävöitymistä ja tilaisuutta ottaa rivakka edistysaskel työssäsi tai yksityiselämässäsi.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Skorpionien taivaanmerkit ovat aluksi melko hajallaan. Vilkkainta on ystävien ja harrastusten suunnalla.

10.9. tilanne muuttuu dramaattisesti. Silloin alkaa tunnekuohujen ja paljastusten vaihe, joka nostaa esille ystäviin ja puolisoon liittyvät ihmissuhdeasiat.

Elämäsi kulkee totuudenhetkestä totuudenhetkeen, ja sellaisia on nyt luvassa. Myös oma toimeentulo voi mietityttää. Merkkisi toteemieläin on käärme, joka aika ajoin luo nahkansa. Normaalisti tämä tapahtuu seitsemän vuoden välein, mutta nyt pelissä on jopa 40 vuoden ajan kertyneiden paineiden purkamista.

Jousimies 23.11.–21.12.

Ennustejaksosi ei ole vuoden leppoisimpia, mutta se sopii suursiivouksen ja konmarituksen tekemisiin. Varsinkin joulukuisilla on kapinamieltä. Joku tähän asti tärkeä auktoriteetti – henkinen opettaja tai terveysguru – voi joutua maalitauluksi.

Elämä tasaantuu kuukauden puolivälissä, ja 14.–18.12. syntyneenä voit omaksua uusia, kauaskantoisia ideoita netin, kirjallisuuden tai luentojen kautta. Kaikkineen marraskuun puolella syntyneiden jakso on tasaisempi ja sosiaalisempi kuin joulukuisten.

Ystäväpiiri tuo syyskuuhun harmoniaa.

Kauris 22.12.–20.1.

Jakson kaari tarjoaa myötäistä ja vastaista. Paras osa liittyy energisyyteen, jolla kauriit hoitavat työtään ja kotiaan. Tämä voima kantaa kuukauden puoliväliin.

Jos synnyit joulukuussa, syyskuun puolivälissä alkaa stressitesti, koska joudut hoitamaan päällekaatuvia asioita ja miesten kanssa tulee erimielisyyksiä.

Eräs kaikkia kauriita koskeva teema liittyy mutkiin viestinnässä. Asioiden pohtiminen omassa rauhassa sujuu paremmin kuin keskusteleminen tai neuvotteleminen. Yritä kuitenkin ymmärtää vastapuolta hänen näkökulmaansa pohtimalla. Tilanne helpottuu lokakuussa.

Vesimies 21.1.–18.2.

Suhteiden ja kontaktien lämpöaalto sulostuttaa helmikuisten elämää jakson alkuviikkoina. Samaan aikaan he kuitenkin joutuvat tuskailemaan rikkoutuvien laitteiden sekä pienten terveysvaivojen kanssa.

Ensimmäisten viikkojen jälkeen alkaa tammikuisilla loppuvuoden paras jakso työssä ja ihmissuhteissa. Jokin uusi avaus parantaa toimeentuloa. Tämä liittynee yhteistyöhön mieshenkilön kanssa. Välit naisiin hankaloituvat jakson loppupuolella.

Helmikuun alussa syntyneenä elämänmyllerryksesi on nyt passiivisessa vaiheessa, mutta se aktivoituu jälleen syksyn edetessä.

Kalat 19.2.–20.3.

Ensimmäiset viikot eivät ole kovin hääviä aikaa. Maaliskuisena joudut kohtaamaan ärsyttäviä kanssaihmisiä pienten ja keskisuurten kiistojen merkeissä. Saat taas muistutuksen siitä, ettei kaikille voi olla mieliksi. Riitapukarit katoavat kuvioista 15.9. ja pääset rauhallisemmille vesille.

Helmikuisten meno on rauhallisempaa, ja heidän elämäänsä sulostuttaa 10.9. alkava myötämielen ja harmonian aalto, joka voi tuoda myös romantiikkaa.

Jakson käänteet ovat niin sanottua pientä elämää. Suuremmat ja henkisemmät taivaanmerkit ovat nyt pidossa, mutta ne alkavat vaikuttaa taas loppuvuodesta.

20 kommenttia