Voi hyvin

Horoskooppi

Horoskooppi
Rakkautta vai rahaa? Astrologi Markku Mannisen laatima horoskooppi ajalle 1.–31.12.2022.
Julkaistu: 30.11.2022

Oinas 21.3.–20.4.

Huhtikuiset ovat motivoituneita ja tehokkaita. Huhtikuun puolivälissä syntyneenä sinulla saattaa myös olla edessä tärkeä päätös, joka liittyy omaisuusasioihin.

Joulukuun jälkipuolella painopiste oinaiden elämässä siirtyy toimeentulo–asuminen-akselille. Varsinkin maaliskuiset uppoutuvat työasioihin, mutta myös kodin järjestely ja remontointi ovat ajankohtaisia.

Härkä 21.4.–21.5.

10.12. alkaen härkien persoonalle ja taidoille tulee kysyntää. Myös viestit menevät perille kuukauden alkua paremmin.

Edellä mainitut tuovat varsinkin huhtikuisille ilon aiheita. Toukokuisten elämänmeno lämpenee joulun lähestyessä. Kokkaaminen ja juhlan valmistelu alkavat tuntua hyviltä ajatuksilta.

Härkien elämässä vanhan ja uuden suunnan välillä on jännitettä, joka nyt antaa aavistuksen mutta alkaa varsinaisesti vaikuttaa ensi vuoden puolella. Tuota pataa haudutetaan pitkään, ennen kuin se on valmis annosteltaviksi lautasille.

Kaksoset 22.5.–21.6.

Marraskuussa alkanut tärkeä vaihe jatkuu.

Työkeskeinen voi vaihtaa leipäpuunsa hissimatkan aikana, suhdekeskeinen erota tai mennä kihloihin siinä samassa ajassa. Omaehtoisena voit tempaista itsesi varjosta valoon puistokävelyllä.

Tapahtumien keskipisteessä ovat kesäkuiset, mutta teemat koskettavat lievempinä myös toukokuisia.

Näitä aikoja muistelet vielä vanhanakin. Viimeksi tällaista oli 1990-luvun alussa.

Rapu 22.6.–22.7.

Marraskuussa alkanut teema selvittämättömien asioiden parissa jatkuu vahvana.

Kun käyt läpi päiväkirjojasi ja valokuviasi, voit huomata yllättäviä asioita. Tai voi olla, että joku henkilö menneisyydestä ilmestyy takaisin elämääsi ja vaatii selityksiä tai hyvityksiä.

Myös perheen ja suvun salaisuudet voivat nousta pintaan.

Leijona 23.7.–23.8.

Kepeä ja sosiaalinen tunnelma jatkuu joulukuun puoliväliin asti. Sen jälkeen mielesi vakavoituu.

Varsinkin kohtaamistyötä tekevien on syytä miettiä omaa jaksamistaan sekä sitä, milloin toisten auttamisesta on todellista hyötyä.

Harmaina hetkinä kannattaa muistaa, että nekin ovat väliaikaisia.

Jonkin käytännön taidon opettelu sopisi aikaan. Siis opaskirja käteen ja kokkaamaan tai ompelukoneen hienouksia oppimaan.

Neitsyt 24.8.–22.9.

Vaikka vuoden viimeinen kuukausi on edelleen melko kuormittava, tarjoaa joulukuu myös onnen ja ilon hetkiä.

10.12. alkaen voit nauttia juhlakauden valmisteluista, myyjäisistä ja muusta toiminnasta, joka nostaa mielialaasi.

Harvinaisen painokkaan suosituksen voi myös antaa ystävätärten ja siskojen kanssa vietetyille hetkille.

Vaaka 23.9.–22.10.

Marraskuussa alkaneet tunne-elämän käänteet jatkuvat 10.12. saakka. Syyskuisilla on tasaisempaa kuin lokakuisilla, mutta yksikään vaaka tuskin voi valittaa elämänsä olevan tasaharmaata tuona aikana.

Jakson edetessä elämänmeno rauhoittuu ja tunteetkin tyyntyvät.

Joulun lähetessä tunnelmat ovat jo lempeät. Niissä merkeissä voit laittaa kotia joulukuntoon, ellet sitten karkaa rakkaasi kanssa pohjoisen hirsimajaan revontulia ihailemaan.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Marraskuussa alkaneet totuudenhetket jatkuvat ja tuovat joko positiivista tai negatiivista tietoa. Viimekertaisten taloudellisten asioiden sijaan esille nousevat nyt henkisemmät alueet ja mielipiteet.

Lokakuisten päästessä hieman helpommalla marraskuisten taakkana on rasittavan hidas seitsenvuotiskriisi, joka odottaa uutta vuotta. Vasta silloin viimeinenkin skorpioni myöntää itselleen, mihin on perin pohjin kyllästynyt.

Jousimies 23.11.–21.12.

Jousimiehet ovat kevättalveen asti tilanteessa, jossa pinnan alla muhii ristiriitoja. Ne nousevat helposti esiin, jos esität näkökulmasi opettajan tai saarnaajan elkein.

On siis syytä tarkkaan miettiä, miten ja mistä asiasta sanaisen arkkunsa avaa. Mielipiteidensä takana vankasti seisovalla ja niistä jyrkästi kiinni pitävällä on vaarana joutua välirikkoihin jopa lähipiirinsä kanssa.

Kauris 22.12.–20.1.

Kauriit, nämä syvälliset ja kaiken huomioonottavat ajattelijat kohtaavat joillekin niin myrskyisän loppuvuoden melko suojaisissa asemissa.

Joulukuun parasta antia on itsenäisyyspäivän jälkeen alkava mielihyvän ja suosiollisuuden aalto, joka kantaa vuodenvaihteen yli.

Juhlaviikkoihin osuu myös muutamia tärkeitä keskusteluita, jotka tuovat helpotusta ensi vuoden raha-asioihin. Tammikuussa syntyneenä hyödyt niistä eniten.

Vesimies 21.1.–18.2.

Vauhdikkaat kuviot jatkuvat jousimiehillä vuoden loppua kohti mentäessä. Julkisuudessakin näkyy useita merkin edustajia, jotka puolustavat ponnekkaasti omiaan.

Helmikuisena sinulla todella on tuulta purjeissasi, ja se voi kanavoitua aktiivisuutena harrastuspiirin tai yhdistyksen riennoissa.

Myös auttaminen on edelleen esillä ja jokin kampanja vääryyttä vastaan saattaa herättää kiinnostuksesi ja innostaa liittymään mukaan.

Kalat 19.2.–20.3.

Helmikuisille on luvassa sarja pieniä sosiaalisia iloja joulua edeltävinä viikkoina.

Maaliskuisena joudut jatkamaan marraskuun lopulla alkaneiden paineiden alla. Päälle voivat kaatua niin lykkääntyneet urakat kuin annetut lupaukset. Kun jotain menee pieleen, kalat joutuvat helposti syntipukeiksi. Liiallinen kiltteys vetää puoleensa ikäviä ihmisiä.

Idealistina joudut ehkä kiistelemään ihanteidesi puolesta. Lopputulemana olet skarpimpi, ahkerampi ja itsekriittisempi.

1 kommentti