Voi hyvin

Horoskooppi

Horoskooppi
Rakkautta vai rahaa? Astrologi Markku Mannisen laatima horoskooppi ajalle 1.–31.10.2023.
Julkaistu 28.9.2023

Oinas 21.3.–20.4.

Lokakuu on syyskuuta sopivampi sosiaaliseen työhön, kaupankäyntiin ja kaikenlaisiin neuvotteluihin. Tämä koskee myös maaliskuun oinaita.

Oinaan on hyvä toimia kieli keskellä suuta, koska monissa tärkeissä kontakteissa on jännitteitä. Ajanpeluu ja itsehillintä auttavat. Tämä koskee varsinkin maaliskuisia. Huhtioinaat ovat harvinaisen tapahtumaköyhässä vaiheessa. Pieni, arkinen tunnelmahuippu 26.–28.10. näyttää alkujakson parhaalta vaiheelta.

Härkä 21.4.–21.5.

Härän sosiaalinen elämä herää, ja varsinkin huhtihärät huomaavat, että toiset ihmiset kiinnostavat taas hyvinkin henkilökohtaisella tasolla.

Jakso on härille hyvin vilkas ja aktiivinen. Lokakuun osalta ovat saamapuolella huhtikuiset, joiden lautasella on sekä hunajaa että pippuria. Naisten kanssa menee hyvin, mutta mieskontakteissa voi kipinöidä tavalla tai sillä toisella. Lokakuun lopulla alkaa hyödyllinen jakso työ- ja raha-asioissa.

Kaksoset 22.5.–21.6.

Kaksosten meno laantuu ja muuttuu asiapitoisemmaksi, mutta samalla tuloksellisemmaksi. Jos sattui syntymään 15.–21.6, on hyvä tietää että oman menneisyyden tekemiset ja sanomiset voivat nousta äkillisesti esiin. Onnekseen kaksoset ovat luontaisia keksimään selityksiä.

Jakson alkupuoli on kovin tasapaksua aikaa, mikä ei suosi tämän kokeilunhaluisen ihmisauringon taipumuksia. Sosiaalinen elämä on sivuraiteilla ja tietyt arjen indikaattorit edellyttävät kärsivällisyyttä ja tarkkuutta puhelinten ja muiden laitteiden kanssa. Loka-marraskuun taitteeseen osuu pieni, mutta mukava tunteiden keidas, josta alkaa antoisampi vaihe.

Rapu 22.6.–22.7.

Liikenne ja liikkuminen voivat tuottaa hankalia tilanteita. Vaara poistuu ennen lokakuun puoliväliä, josta alkaakin paljon mukavampi elämänmeno. Varsinkin kesäkuiset huomaavat, että voima on taas heidän kanssaan.

Kesäkuun krapuja on siivittänyt voima-aalto, joka nousi edellisen ennusteen lopulla. Nyt se puskee eteenpäin heinäkuisia. Herkästä kesälapsesta löytyy tahtoa ja aloitteellisuutta, jolla sekä asumisen että toimeentulon haasteet ratkeavat. Tätä ytyä on tarjolla ennustusjakson loppuun.

Leijona 23.7.–23.8.

Lokakuussa heinäkuisten tekemisiin tulee ytyä ja sosiaalista rohkeutta. Monia elokuisia kutkuttelee edelleen ajatus totaalisesta elämänmuutoksesta, jonka voi käynnistää pienikin ärsyke. Kun leijona muuttuu tai muuttaa osoitettaan, hän ei katso taakseen. Siihen tämän dramaatikon elämä on liian lyhyt.

Kaksijakoinen ennuste alkaa rosoisesti. Varsinkin heinäkuun leijonilla on stressiä sekä työn että suhteiden takia. Toisaalta kiukuspäissään saa myös aikaan kaikenlaista sellaista, joka on jäänyt hoitamatta. Epäromanttisen lokakuun paras anti liittyy yllättäviin tilaisuuksiin edetä elämässä. Niihin tarttumisessa pitää toimia selkäytimellä eli intuitiolla. Tämä koskee varsinkin elokuisia.

Neitsyt 24.8.–22.9.

Merkki on uutta opetellessaan intensiivinen keskittyjä, mistä saavat kumppanit ja kaverit toisinaan kärsiä. Ajan henki muuttuu peräti mukavaksi 9. lokakuuta, josta alkaa nautiskeleva ja tunteellinen neliviikkoinen.

Jakso on yksi loppuvuoden parhaista. Neitsyt on vetovoimainen ja pidetty. Tämä tukee sekä ihmisläheistä työtä että suhde-elämää. Arjen asiapuolella kaikki hoituu kuin itsestään 22.10. alkaen. Nämä positiiviset energiat kantavat pitkälle marraskuun puolelle. Elokuisia vakavoittava seitsenvuotiskriisi jatkuu sisäisen elämän tasolla. Syyskuisten meno on kasvuhakuisempaa ja suuntautuu kohti uutta, varsinkin kuun puolivälin paikkeilla syntyneiden kohdalla.

Vaaka 23.9.–22.10.

Lokakuussa nousee hyötyä ja hupia tuottava viestinnän aalto. Kannattaa olla kuulolla, koska tämä voi merkitä uusia työtilaisuuksia tai hyviä hankintoja.

Tämä syysjakso ei tarjoa suuria uutisia, mutta tarkkasilmäiselle ja nopeasti toisten ehdotuksiin ja tarjouksiin reagoivalle vaa'alle se voi olla ihan antoisa. On hyvä tietää, ettei tilanteiden hyväksikäyttämisessä ole mitään pahaa, jos tarjolle tulee työkeikka, mukavampi asunto tai muu elämistä helpottava juttu. Vaaka on tasapainossa silloin kun asiat tuntuvat tapahtuvan kuin itsestään.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Marraskuisten pohdinnat työn mielekkyydestä ja asuinpaikasta jatkuvat. Tarjolle voi tulla villi kortti – nopea irtaantuminen nykyisistä puitteista. Tähän voi liittyä riskejä, mutta mitä on sellainen elämä, jossa ei koskaan ota riskejä?

Arjen ja tunne-elämän kannalta on nyt vuoden tärkein aika. Jo 12.10. alkanut kuusiviikkoinen nostaa skorpionin aloitekyvyn ja tahdonvoiman huippuunsa. Elämäänsä voi muuttaa hyvinkin konkreettisesti vaikkapa remontoimalla asuntoa. Selvittämättömiä ristiriitoja voi kaivaa esiin ja eliminoida. Lokakuun puolella tätä kokevat ennen marraskuun neljättä syntyneet, ja marraskuun puolella loput. Jos marraskuinen haluaa vaihtaa alaa tai muuttaa puitteitaan, se on nyt luontevaa.

Jousimies 23.11.–21.12.

Tunnelmat arkipäiväistyvät lokakuun alkupuolella, jolloin painopiste siirtyy lukemisen, kirjoittamisen ja keskustelemisen suuntaan. Hidasliikkeisempiin taivaanmerkkeihin liitettynä tämä voisi merkitä halua tallentaa oivaltamiaan asioita julkaisumuotoon. Jousimiehet kun elävät nyt henkisen välitilinpäätöksen vuosia.

Lokakuun anti on kovin niukkaa. Ystävien ja rientojen suunnalla vallinnut aktiivisuus laantuu jakson ensimmäisellä viikolla. Tunnesiteet lähimmäisiin ovat hieman nihkeitä kiireiden ja muiden esteiden takia. Marraskuisten seitsenvuotispohdinnat jatkuvat pinnan alla – mihin uskoa? Mihin satsata? Minne olen matkalla?

Kauris 22.12.–20.1.

Välit nuoriin miehiin ovat kireänpuoleisia, kunnes tämäkin kiusa loppuu 12.10. Henkisellä ja yhteisön tasolla asiat ovat paremmin. Joulukuisilla on lupaavia yhteistyökuvioita lähiympäristössä ja 9. lokakuuta alkaa loppuvuoden mukavin sosiaalinen vaihe. Tammikuisilla on ollut uusia työkuvioita ja elämän suuntaa viitoittanut kesä, jonka hedelmät kypsyvät nyt loppuvuonna.

Loppuvuoden antoisimmat ajat osuvat tähän kohtaan. Lokakuussa vallitsee sosiaalisen sympatian ilmapiiri, joka korostaa kauriin diplomaattisia taitoja ja antaa myös tilaisuuksia nauttia elämästä. Voima-aalto osuu rientojen ja ystäväpiirin sektoriin. Se voisi ilmetä kulttuurihankkeena, jota viedään eteenpäin talkoohengessä. Myös liikunnallinen projekti sopisi kuvaan.

Vesimies 21.1.–18.2.

Jakso tarjoaa ennusmerkkejä laidasta laitaan. Koko jakson läpi kulkee rosoinen aalto, joka ilmenee niin että vesimiehet joutuvat pitämään puoliaan periaatekiistoissa. Ärsytyskynnys on matalalla. Tämä osuu varsinkin helmikuisiin, joilla on halua ottaa riskejä ja käydä sosiaalisia esteitä päin.

Muutto jonnekin kauas voi kutkutella monen mieltä. Arkisemmalla tasolla alanvaihto voi ajaa samaa asiaa.

Kalat 19.2.–20.3.

Saamattomuus ja pienistä ärsyyntyminen on kiusannut kalaparkoja, mutta luvassa on loppuvuoden paras voimavaihe, kunhan kalenterissa on lokakuun puoliväli. Tämä vaikuttaa eniten helmikuun kaloihin. Seuraelämä ja tunteet heräilevät samoihin aikoihin, joten alkujakson harmaus punertuu loppua kohden. Kalat muuten saavat aina aikaan eniten menemällä aidan yli matalimmasta kohdasta.

Kaloille on luvassa varsin energistä menoa. Se voi näkyä liikunnallisuutena, ahkeruutena tai intohimoisuutena. Suhdekeskeisillä on hauskaa nykyisen tai uuden kumppanin kanssa. Voima kantaa fisuja koko jakson ajan. Kaikki talvimerkit elävät verkostoitumisesta. Jakso voi tuoda kaloille uusia hengenheimolaisia ja ryhmäkontakteja.

Haluatko tietää, mitä tähdet kertovat sinulle juuri tänään? Katso päiväkohtainen horoskooppi tästä!

1 kommentti