Voi hyvin

Horoskooppi

Horoskooppi
Rakkautta vai rahaa? Astrologi Markku Mannisen laatima horoskooppi ajalle 1.4.-30.4.2021.
Julkaistu: 31.3.2021

Oinas 21.3.–19.4.

Jakso on lennokas ja suhdehakuiselle jopa romanttinen. Varsinkin ensimmäiset kolme viikkoa ovat tapahtumarikkaita ja aktiivisia. Erityinen plussa tulee toimivista ja käytännöllisistä yhteistöistä miesten kanssa. Voit luottaa siihen, että remontit, korjaukset ja huoltotyöt hoituvat. 4.–19.4. kaikenlainen viestittely ja ajatustenvaihto tuo ideoita, joita voit käyttää työssäsi ja arjessasi.
Myös joku hyvä hankinta sopii tuohon ajankohtaan. Romanttinen vivahde suosii huhtikuisia. Heillä on myös henkisesti antoisa kevät, mikä voi ilmetä yhteistyönä opettajahahmon kanssa joko henkilökohtaisesti tai netin välityksellä. Pienikin maisemanvaihto on opettavainen.

Härkä 20.4.–20.5.

Hyvin kaksijakoinen huhtikuu alkaa viipyillen ja vähän tehottomana. Keskittymiskykyäsi testataan, kun paperit, puhelin ja avaimet ovat kadoksissa. Ilkeä juoru tai ikävä työasia voi häiritä mielenrauhaasi, mutta sen suurempia seurauksia asiasta ei tarvitse pelätä.
Viisari kääntyy parempaan suuntaan 14.4., jolloin pehmeämpi ja nautiskelevampi puolesi pääsee esiin. Siitä seuraa yksi vuoden kiintoisimmista jaksoista vapun aikoihin syntyneille, joiden elämänmuutokseen tulee sulosävyjä.
Huhtikuiset ovat kiinni arjessa, mutta ainakin osa toukokuisista liitelee pää pilvissä. Asia liittyy tulevaisuudenodotuksiin ja haluun ottaa jossain asiassa riskejä.

Kaksoset 21.5.–21.6.

Maaliskuun alussa alkaneet tuliviikot jatkuvat nyt kesäkuisia kirittäen. Työ sujuu, liikunta maittaa ja suhdekeskeisellä on railakasta menoa. Jos olet luonteeltasi ärhäkkä, voit myös joutua nokkapokkaan. Korona rajoittaa matkustelua, mikä on harmi, sillä ulkomaat tarjoaisivat nyt paljon ja myös jotain henkisesti avartavaa. Ehkä netin avulla pääset kuitenkin siitä osalliseksi.
Toukokuisena olet sopivasti tarmokas, mutta vältyt äärimmäisyyksiltä. Jakson alkupuolella ystävien sektori on aktiivinen, mutta se passivoituu jälkipuolella. Jos synnyit 12.–14.6., ole erityisen tarkkana henkisten vaikutteiden omaksumisessa. Hyväuskoisuuttasi testataan.

Rapu 22.6.–22.7.

Kosminen säätiedotus alkaa sivutuulella, joka näkyy pieninä sosiaalisina hankaluuksina: yhteistyö naisten kanssa ei oikein suju. Myös hankintoihin ja paikasta toiseen siirtymisiin tulee mutkia. Hermojasi koettelevat käänteet laantuvat 14.4. alkaen ainakin ystävätärten osalta.
Voimakas painotus vastaanottojen ja neuvotteluiden suunnalla voi tarkoittaa käyntiä lääkärillä tai muulla asiantuntijalla. Selvästi myönteisimmät taivaanmerkit ovat kesä-heinäkuun taitteessa syntyneillä. He saavat lähipiiristään aivan uudenlaisia virikkeitä ja ideoita. Jakson lopulla alkaa vuoden tärkein voimavaihe, joka ehtii lietsoa juhannusrapuja rajojensa testaamiseen.

Leijona 23.7.–22.8.

Elämänpuunsa kuivia oksia karsivat alkupuolen leijonat saavat huhtikuussa ilonaiheita, koska arki ja tunne-elämä tarjoavat virikettä ja mukavia hetkiä. 6.8. tai sen jälkeen syntyneet askeltavat kevyesti, ja osa voi jopa ylittää elämänpiirinsä uutiskynnyksen jollain tempauksella tai mielipiteellä.
Älä kuitenkaan yliarvioi persoonasi suosiota. Romantiikan ja estetiikan kukkasia tulee tarjolle. Vaatehankinnat ja kampaajakäynnit ovat onnistuneita. Yksi jakson voima-alue on ystäväpiirisi, jonka kanssa voi syntyä jokin yksittäinen hanke esimerkiksi talkoiden tai hyväntekeväisyyden hengessä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Jos synnyit ennen 8.9., maaliskuussa alkanut stressivaihe on sinulla ohi. 9.–22.9. syntyneet sen sijaan kokevat, että asiat kaatuvat päälle ja kiire kuormittaa. Taustalla on laiminlyötyjä ongelmia ja nieltyä kiukkua, joten aihetta sanomiseen on. Kiivailuntarve loppuu ennen kuin tämä jakso.
Suurena plussana on huhtikuun puolivälissä alkava lämmin tuulahdus, joka suosii varsinkin elokuisia. Henkiset teemat ovat nyt suurimmalla osalla sivussa. Poikkeuksena ovat kuitenkin syyskuun alkupäivinä syntyneet, joiden vaivaton ja uudistava elämänmuutos saa hakemaan uusia keinoja ja taitoja, joilla parantaa omaa ja lähimmäisten elämää.

Vaaka 23.9.–22.10.

Sinulle on tulossa lennokas ja vilkas huhtikuu. Vakiintuneella voi olla hyvinkin mukavaa, ja sinkuillakin elämässä tapahtuu. Normaaliaikana luvassa olisi sarja kanssakäymisiä ventovieraiden kanssa, mutta nyt korostuu työn sujuvuus. Energisyytesi on tavallista korkeammalla. Syyskuisten kuvioissa korostuu arki.
Lokakuisilla on päällä iso tuuletus, joka voi tuoda aivan uusia näköaloja työhön ja vapaa-aikaan. Varsinkin opiskelu vie elämää eteenpäin, koska matkoille ja kursseille ei nyt valitettavasti pääse noin vain. Kontakteista ja spontaaneista menemisistä elävä vaaka on korona-ajan suuria kärsijöitä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Joka seitsemäs vuosi saamme tilaisuuden hankkiutua eroon kaikesta, mikä kyllästyttää ja tympii. Tämä tilaisuus on nyt skorpioneilla, varsinkin ennen 5.11. syntyneillä. On aika synnyttää itsensä uudelleen. Huhtikuun alku on harmaata, ja moni pieni asia tökkii. Viisari värähtää parempaan suuntaan 14.4., jolloin tunne-elämäsi herää kevääseen.
Jos suhdeasiat ovat kunnossa, seuraa miellyttävä neliviikkoinen. Jos ei, asioita nousee nyt pintaan. Positiivisinta ennustusjaksossa on se, että 23.4. alkava voimavaihe helpottaa päätöksiäsi ja uudistumistasi sekä parantaa suhteita miehiin.

Jousimies 22.11.–21.12.

Joka toinen vuosi jousimies on ärsyttävien ja vastahankaisten ihmisten maalitauluna. Syynä ovat yleensä mielipidekiistat. Jos synnyit ennen 6.12., tämä riesa on sinulla jo ohi. Sen sijaan se on edessä 7.12. jälkeen syntyneillä.
Puoliaan kannattaa pitää. Jakson plussa on ainakin ystävättäriltä ja naiskollegoilta tuleva hyväntahdon aalto, joka kestää huhtikuun puoliväliin. Myös henkisiä virikkeitä on jakelussa, jos pääset kanssakäymiseen kiinnostavien ihmisten kanssa. Voimakas painotus lähiympäristön talkoisiin ja hyväntekeväisyyshankkeisiin jatkuu. Varsinkin joulukuisten menojalkaa väpättää.

Kauris 22.12.–19.1.

Jakson alkupuolella viihdyt kotona, koska keskiössä ovat sisustaminen tai taideharrastus. Myös lukeminen ja netti tuovat iloa. 14.4. alkaa kevään miellyttävin vaihe tunne-elämässä. Vakiintuneessa suhteessa olevalle tästä seuraa lämmin neliviikkoinen. Myös kahvittelut ystävättärien kanssa ilahduttaa.
Jokin tekninen ongelma voi vaatia korjaajan kutsumista apuun. Toisaalta saattaa olla, että eteen tulee tarve hankkia jokin uusi laite. Jakson tärkein painotus liittyy toimeentuloosi. Jos elintasosi on kärsinyt koronasta, tutki, saisitko jostain korvausta. Vuodenvaihteessa syntyneillä elämänmuutos etenee uutta taitoa opiskelemalla.

Vesimies 20.2.–18.2.

Vesimiesten suuren tuuletuksen vuosi näkyy julkisuudessa ja myös töppäyksiä on uutisoitu. Monet merkin edustajat ovat keksineet elämälleen uutta suuntaa, esimerkiksi maallemuuton tai kekseliään nettiprojektin kautta.
Nyt on helmikuun alussa syntyneiden vuoro näyttää osaamistaan ja vastata sosiaaliseen tilaukseen. Se voi tulla jonkun äkillisen muutoksen kautta. Jos synnyit helmikuun puolivälissä, olet altis saamaan mojovia ahaa-elämyksiä. Jakso on myös energinen ja kivasti sosiaalinen. Huhtikuu on monille vesimiehille vuoden paras kuukausi, joten avaa siipesi.

Kalat 19.2.–20.3.

Huhtikuu ei ole sinulle mikään riemukkaiden hetkien karnevaali. Tunne-elämäsi on säästöliekillä, eikä ystäväpiirikään näytä järjestävän sen kummempaa ohjelmaa.
Maaliskuussa alkanut stressiaalto on jo jättänyt helmikuiset rauhaan, mutta kuormitusta ja kinastelua varsinkin miesten kanssa on luvassa maaliskuisille. Plussaa on se, että rästissä olleita töitä tulee tehtyä. Vaihe päättyy 23.4., josta alkaen energiatasosi alkaa nousta. Aluksi sen huomaavat helmikuiset.
Huhtikuun jälkipuolella ilmassa on pieniä merkkejä sisarusten, naapureiden ja tuttavien kanssa syntyvistä mukavista hankkeista.
20 kommenttia