Voi hyvin

Horoskooppi

Horoskooppi
Rakkautta vai rahaa? Astrologi Markku Mannisen laatima horoskooppi ajalle 1.1.-31.1.2021.
Julkaistu: 31.12.2020

Oinas 21.3.–19.4.

Jos jaksoa vertaisi hiihtämiseen, laskettelisit alamäkeä tammikuun kahdeksanteen. Sen jälkeen latu muuttuisi mutkaisemmaksi ja siinä olisi myös nousuja. Vauhdikas tammikuun alku lopettaa pitkän tulisen vaiheen, jonka jälkeen on aika rauhoittua ja keskittyä arkeen ja oppimiseen.

Maaliskuiset saavat kiinnostavia virikkeitä, jotka auttavat ymmärtämään paremmin kanssaihmisiä. Kurssi, kirja tai jokin nettijuttu avaa maailmaa. Huhtikuisten parhaat hetket ovat loppukuusta, jolloin ystävät ja tuttavat inspiroivat jutuillaan, jotka voivat olla hyvin arkisiakin.

Nyt ei ole suurten, mieltä mullistavien käänteiden vaan pienten ilojen aika.

Härkä 20.4.–20.5.

Jos synnyit huhtikuussa, pelissä on elämänmuutos kaikilla vivahteilla. Voit tehdä uuden aluevaltauksen esimerkiksi liikuntaan, kädentaitoihin, ruokavalioon tai tyyliin liittyen. Toukokuisten elämässä on enemmän henkisiä ja filosofisia piirteitä.

Kirsikkana kakun päällä on loppiaisesta alkava lämpöaalto, joka voi tuoda elämääsi romantiikkaa sekä halun hankkia jotain kaunista ja hyvää mieltä tuottavaa.

Erinomaisen vuodenalun ainoa pieni varjo lankeaa juoruista tai viesteistä, jotka päätyvät väärien ihmisten kuultaviksi ja luettaviksi. Niistä tuskin kuitenkaan seuraa mitään kateutta pahempaa.

Kaksoset 21.5.–21.6.

Merkissäsi alkaa myötätuulen vuosi. Ensin sarja kannustavia ja innostavia käänteitä osuu toukokuisiin, mutta kesäkuisetkin tuntevat varmasti, että kohta tapahtuu.

Kaksosmainen persoona on nyt oikea henkilö keksimään ideoita ja puhumaan ihmisiä ympäri. Henkisesti suuntautuneelle tämä lupaa uudenlaista opettajaa, kursseja ja luentoja. Myös nettikirjoitukset voivat saada tykkäyksiä.

Jos synnyit 9.–12.6., varo vääriä guruja sekä huijauksia. Kaikkien kaksosten hyväuskoisuutta testataan näinä vuosina. Asiaan riittää, kun käyttää tervettä järkeä eikä usko kaikkea kuulemaansa.

Rapu 22.6.–22.7.

Jakso on enimmäkseen mukava ja melko maanläheinen. Jos nyt olisi kesä, viihtyisit mökillä ja puutarhassa. On kuitenkin hyvä muistaa, että talvellakin voi vaalia ruukkuyrttejä ja nauttia luonnosta.

Kesäkuisilla on vilkkaampaa ja antoisampaa tammikuun puoliväliin asti. Sen jälkeen on heinäkuisten vuoro nauttia pienimuotoisista, itsestään syntyvistä tilanteista sekä ohjelmanumeroista ystävien ja tuttavien kanssa. Pieni arki on nyt suurta.

Jos synnyit 15.–18.7., vältä äkkivääriä siirtoja pitkään muhineessa kiista-asiassa. Eteneminen pienin askelin ja liittolaisen löytäminen vievät tilannetta eteenpäin.

Leijona 23.7.–22.8.

Jakso alkaa tunnekylläisenä, mutta reilussa viikossa saat huomata, että teemaksi tulevatkin muutos ja henkinen avartuminen.

Ehdottomasti jännittävintä on heinäkuisilla, joiden elämänmuutokseen tulee uusia, avartavia sävyjä. Opiskelumahdollisuus tai irtiotto tuo tilanteeseen väljyyttä mutta myös jännitteitä. Elokuisilla on alun riehakkuuden jälkeen kovin tasaista. Tammikuun jälkipuolella ystävät ja pienet tapahtumat tuovat sentään jotain virikettä.

Nyt voisi olla hyvä käydä tapaamassa henkilöä, joka osaa tulkita merkkejä tulevasta. Kaikille leijonille voi suositella myös tavaroiden läpikäymistä ja karsimista.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kunhan selviät ennusteen ensimmäisestä viikosta, alkaa yksi vuoden parhaista jaksoista. Se ilmenee energisyytenä ja viehätysvoimasi lisääntymisenä.

Ensialkuun edunsaajina ovat elokuiset, joilla on muutenkin jännittävimmät ajat jonkun lempeän mutta tuntuvan elämänmuutoksen kanssa. Syyskuisten vuoro on myöhemmin, ja tarmokas meno jatkuu pitkälle helmikuuhun.

Vuoden alku on korostetusti maanläheinen ja aistillinen. Nyt ei ole suurten henkisten oivallusten aika. Kun olet tasapainossa, arki rullaa, tunteita on helppo ilmaista ja henkisyys ilmenee vähän kaikessa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Vuoden ensimmäinen viikko on kaikille sosiaalisesti ja viestittelyn kannalta vilkas, mutta sitten ennuste jakaantuu kahtia.

Syyskuisena sinulla on henkisesti ja ammatillisesti avartava jakso. Uudet vaikutteet ja jokin tärkeä yhteydenotto nostavat elämänodotuksiasi. Työasioissa tämä voi olla vuoden parasta aikaa. Lokakuisilla on sen sijaan melko tasaista. Lue ja kuuntele musiikkia, sillä ne ruokkivat alitajuntaasi. Muuten vain satunnaiset yhteydet ystäviin ja harrastuspiireihin tuovat pientä väriä tammikuun harmauteen.

Luvassa on suuri ja antoisa vuosi, mutta nyt se näkyy nyt vain yksittäisinä ideoina ja kontakteina.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Jos olet perikuvallinen skorpioni – syvien tunteiden ja sielun syövereiden kokija – saat ennustejaksolla varmasti aineksia romaaniisi tai lauluihisi. Käänteitä on luvassa varsinkin lokakuisille ja marraskuun alun päivänsankareille. Myöhemmin syntyneillä on asioihin filosofisempi ote, mutta heitäkin kiehtoo ja riepoo se, mitä he kuulevat puhuttavan kanssaihmisistä – ja pahimmassa tapauksessa itsestään.

Harmonisinta on yhteydenpito mukavimpiin naapureihin ja sisaruksiin. Ostoksia tehdessäsi voit löytää jotain pientä ja symbolisesti arvokasta: tunneminääsi hivelevän vaatteen tai korun.

Jousimies 22.11.–21.12.

Ennuste on kahdella tavalla kaksinainen.

Ensimmäiset kymmenen päivää vallitsee riehakas ja vilkas tunnelma, joka sykähdyttää varsinkin merkkijakson loppupäässä syntyneitä. Sen jälkeen alkaa arjen ja tunteiden kannalta paljon tasaisempi meno, mutta marraskuisten henkiset ja yhteisöön liittyvät hankkeet voimistuvat.

Joulukuisena saat keskittyä arjen pieniin parannustoimenpiteisiin muun muassa asunnon ja kodinkoneiden kanssa. Marraskuisten horisonttiin ilmestyy uusia kuvioita, joista voi seurata kiinnostavaa ajatustenvaihtoa. Mukana on jollain tavalla maailmanparantamista ja ehkä talkootyötä.

Kauris 22.12.–19.1.

Seitsenvuotiskriisin mentyä ohi pääset varsinaiseen lentoon tammikuun toisella viikolla. Olet myös paljon tavallista vetovoimaisempi, joten kaikenlaiset sosiaaliset kontaktit sujuvat niin töissä kuin vapaa-ajalla.

Harkitseva perusminäsi on spontaanimpi kuin yleensä, mikä voi näkyä myös innostuksena ulkoiluun ja urheiluun. Elämänkumppanin kanssa löydät helposti yhteistä tekemistä. Aika voi innostaa myös suursiivouksen tekemiseen sekä työtilan tai asunnon kehittämiseen toimivammaksi.

13.–16.1. syntyneillä syvällinen ja välillä työläs elämänmuutos etenee nyt pitkin askelin.

Vesimies 20.2.–18.2.

Harvinaiset taivaanmerkit kertovat, että vesimiesten on aika opastaa ihmiskuntaa eteenpäin. Tämän huomaavat nyt ne tammikuun puolella syntyneet, jotka ottavat osaa henkisiin tai sosiaalisiin hankkeisiin tai kirjoittavat mielipiteitään verkkoon ja lehtiin. Helmikuisten vuoro on myöhemmin.

Vastapainona tälle juhlalliselle tehtävälle tarjoaa arki sinulle käytännön puuhaa ja kulmikkaitakin kohtaamisia varsinkin miesten kanssa. Muutot, remontit ja kadonneet polkupyörät aiheuttavat ärsytystä.

Meno voi olla melkoisenkin värikästä pitkälle helmikuuhun, mutta ainakaan arki ei ole tasapaksua.

Kalat 19.2.–20.3.

Useimmilla kaloilla on poikkeuksellisen rentoa ja mukavaa. Vuodenvaihde saattoi olla hieman ärsyttävä, mutta nyt elämäsi menee vaivattomaan uomaan, jossa työ ja tunne-elämä virtaavat sen kummemmitta ongelmitta.

Maaliskuun kymmenennen paikkeilla syntyneet kokevat arjen magiaa – erikoisia yhteensattumia ja enteellisiä oivalluksia. Ajan viisari siirtyy siivoamattomien komeroiden ja pahvilaatikoiden suuntaan. Voit löytää niistä kadonneita muistoja ja pikkuaarteita.

Helmikuun puolella syntyneet innostuvat jonkin laitteen tuomasta avusta. Tutuksi voi tulla esimerkiksi vanhojen valokuvien uudenlainen tallentaminen. Kamera on monelle tämän merkin edustajalle tärkeä esine.

20 kommenttia