Voi hyvin

Horoskooppi

Horoskooppi
Rakkautta vai rahaa? Astrologi Markku Mannisen laatima horoskooppi ajalle 1.11.–30.11.2021.
Julkaistu: 31.10.2021

Oinas 21.3.–20.4.

Jakso alkaa vilkkaana ja seurallisena, mutta 5.11. tunnelmat muuttuvat.

Pidä pääsi kylmänä, kun neuvottelet työhön tai parisuhteeseen liittyvistä kipupisteistä ja eduista. Vaarana on välikäteen joutuminen tai salaisuuden paljastuminen.

Maaliskuisilla on pelissä talouden teemoja, kuten toimeentulo tai eläke. Huhtikuisilla on puolestaan kasvun ja kehityksen mahdollisuuksia kurssin tai matkan muodossa.

Parhaassa tapauksessa jakso tiivistää parisuhdettasi tai parantaa välejä työkavereihin. Tapahtumat eivät ole kriisi vaan varovainen askel eteenpäin.

Härkä 21.4.–21.5.

Härkien elämä on välillä kiivasta. Ja nyt, kun taustalla on seitsemän vuoden välein koettavia muutospaineita, tapahtumasarjan kierrokset lisääntyvät.

Varsinkin huhtikuiset siirtelevät seiniä ja puhkovat niihin uusia ovia. Myös toukokuun ensimmäisellä viikolla syntyneet riehaantuvat parantamaan elämäänsä ennustusjakson loppupuolella. Toukokuun puolivälissä syntyneitä kutkuttaa ajatus tehdä jotain villiä ja epäsovinnaista.

Jos synnyit toukokuun puolivälin jälkeen, voit ottaa rauhallisemmin ja nauttia vilkkaasta viestinnästä, joka tarjoaa aiheita laidasta laitaan – meheviä juoruja, luku- ja matkavinkkejä sekä henkisiä opetuksia.

Kaksoset 22.5.–21.6.

Jakso alkaa mukavana ja vaihtelevana, mutta muuttuva tilanne 5.11. alkaen saattaa viedä ilmaa siipien alta.

Kun päähänpistot ja selkäytimestä tulevat mielipiteet eivät enää viekään eteenpäin, joudut kaivamaan esiin sosiaalista herkkyyttä sekä parisuhteessa että ammatillisissa tilanteissa.

Toukokuisena voit tehdä tärkeitä ja kauaskantoisia siirtoja tulevaisuutesi puolesta. Kesäkuisena olet loppuvuoden ajan eräänlaisessa henkisessä koulutusvaiheessa, jonka tarkoitus on avartaa maailmankuvaasi.

Rapu 22.6.–22.7.

Marraskuu on monelle ravulle vuoden parasta aikaa. Tomera, huolehtiva työihminen nousee sinussa pintaan ja ajatuksesi leikkaavat kuin partaveitsi. Persoonasi pääsee esille ja toiset näkevät sinussa mielellään joukon johtajan. Sellaisista tarjouksista ei kannata oikopäätä kieltäytyä.

Yhteistyö miesten kanssa on luontevaa, ja hyödyt siitä. Sinkkuja kosiskellaan, ja remonttiapua on tarjolla.

Nyt voisi olla myös sopiva aika hankkia lemmikkieläin, josta olet haaveillut.

Heinäkuun puolivälissä syntyneiden pitkään jatkunut sukujännite helpottaa.

Leijona 23.7.–23.8.

Useimmat leijonat eivät kavahda sitä, jos elämässä on pientä rosoa ja draamaa. Näitä onkin nyt luvassa.

Heinäkuisilla edessä voi olla muutto, ja elokuun ensimmäisellä viikolla syntyneillä alan tai ystäväpiirin vaihto. Perusmukava luonteesi saa siirtyä sivuun, kun järjestelet asioita uusiksi. Melkoisen värikäs ja kärjekäskin jakso jää aikakirjoihin.

8.–23.8. syntyneet voivat ottaa rauhallisemmin ja nauttia normaalikuvioista. Seuraavalla jaksolla lienee heidänkin vuoronsa riehaantua vauhdikkaampaan menoon.

Kiinnostus yrtteihin, väreihin tai tekstiileihin voi tuoda uuden harrastuksen.

Neitsyt 24.8.–22.9.

Kun jakson alun hermostuttavat käänteet ovat ohi, alkaa loppuvuoden mukavin jakso. Olet pidetty, ja ilmassa on romantiikkaakin. Varsinkin 3.–8.9. syntyneiden suhde-elämä kukoistaa.

Henkisellä puolella jokin idea sytyttää tutkimaan uutta ilmiötä. Kun kiinnostut jostakin, etenet sen parissa ripeästi.

Jakson paras anti tulee lähiympäristöstä, myös pienten matkojen muodossa. Onnellisuus on monien pienten ilojen summa.

18.–22.9. syntyneiden tietoisuus voi avartua näkemään elämää aivan tuoreesta näkökulmasta.

Vaaka 23.9.–22.10.

Jakso alkaa erittäin vilkkaana viestittelyn, sosiaalisen elämän ja liikkumisen merkeissä. Nämä alueet hiipuvat kuitenkin marraskuun toisen viikon alkaessa. Seuraelämäsi siirtyy sinä-hän-akselille ja someviestittely vaihtuu kahdenkeskisiin hetkiin.

Toimeentulo nousee esille, koska voit päästä osalliseksi uuteen, tuottoisaan hankkeeseen. Syyskuiset ottavat tärkeän askeleen kohti vakaampaa tulevaisuutta ehkä jonkin sopimuksen muodossa.

Henkisesti vilkkainta on lokakuun puolivälin päivänsankareilla. Koko vuoden ilmassa ollut uusien ideoiden pyörre aktivoituu ja tuottaa loppuvuodesta loikan eteenpäin.

Skorpioni 23.10.–22.11.

5.11. alkaa vuoden tärkein aika eli kuuden viikon voimajakso. Se pörhentää turkkia ja aktivoi selkäytimen. Marraskuun aikana tämä koskee lokakuisia sekä 1.–8.11. syntyneitä.

Voima kohdistuu oman elämän tärkeimmälle alueelle – työhön, suhteeseen tai omiin pikkuympyröihin. Muutoskaipuu muuttuu todeksi ja esiin nousee skorpionien vahvuus: saada ote toisesta ja taivutella tämä puolelleen.

Jos synnyit 9.–22.11., voit olla kepeällä mielellä ja suunnitella epäsovinnaista ja hiukan riskialtistakin hankettasi, joka toteutuessaan ällistyttäisi toisia.

Jousimies 23.11.–21.12.

Elämän kaksi tasoa – arkinen ja henkis-sosiaalinen – ovat nyt aivan eri raiteilla.

Arkesi kulkee omaan tahtiinsa. Painopiste on kulissien takana, mikä tarkoittaa esimerkiksi komeroiden siivousta ja tavaroiden läpikäymistä sekä kadonneiden paperien etsiskelyä.

Hengen tasolla marraskuisilla on tilaisuus liittyä seuraan tai järjestöön, joka ajaa mieluisaa asiaa. Joulukuiset saavat suuriakin oivalluksia samanmielisten kohtaamisissa joko verkossa tai kasvotusten.

Lemmikkieläimiin liittyvät asiat nousevat jaksolla esiin, samoin ulkomaat mahdollisesti kieliopintojen kautta.

Kauris 22.12.–20.1.

Syksyn yleinen henki suosii elämääsi ja hankkeitasi. Kunhan marraskuu pääsee vauhtiin, alkaa vuoden mukavin vaihe tunteissa ja seuraelämässä.

Kanssakäymiset sekä työssä että vapaa-ajalla ovat lämpimiä ja hyödyllisiä. Tärkeä teema on aktiivinen yhteistyöenergia. Se voi näkyä talkoina tai osallistumisena uuden seuran tai järjestön perustamiseen. Joukossa on luontevaa toteuttaa uutta ideaa, jonka aika on tullut. Varsinkin tammikuun ensimmäisellä viikolla syntyneenä olet altis menemään mukaan aivan uudenlaisiin kuvioihin.

Tämä erinomainen jakso yhdistää hienosti huvia ja hyötyä.

Vesimies 21.1.–18.2.

Marraskuu etenee melko intensiivisissä tunnelmissa lisäten elämääsi suolaa ja pippuria.

Tammikuun päivänsankarit voivat vastata ajan kutsuun median ja järjestöjen kautta. Helmikuisena avaat ajatteluasi uusille tuulille.

Tavallisesti ihmiskunnan ystävinä tunnetut vesimiehet voivat nyt olla paljon normaalia teräväkielisempiä ja jyrkempiä. Tunne-elämä saa pysyä sivussa, kun voimaperäinen asenteesi ohjaa keskusteluja, jotka muuttuvat helposti kiistoiksi. Tilanne helpottaa kuitenkin elämänmuutoksia, joihin moni vesimies on nyt valmis. Sinulle sopii mainiosti etätyö, jota voi tehdä kaukanakin nykyisestä asuinpaikasta.

Kalat 19.2.–20.3.

Ennustusjakson muutaman laimean päivän jälkeen alkaa kuusiviikkoinen energiapiikki. Nyt marraskuun aikana se vauhdittaa helmikuisten ja maaliskuun ensimmäisellä viikolla syntyneiden työskentelyä ja harrastuksia.

Kaikkien kalojen ideat saavat kannatusta, koska muut kokevat ajatukset omikseen. Työ palkitsee tekijänsä, ja jos etsit uusia toimeentuloväyliä, voit päästä paljon aikaisempaa parempaan toimeen.

Elät parasta etsikkoaikaa kaikessa muussa paitsi romantiikassa. Sen vuoro on myöhemmin.

20 kommenttia