Kauneus & Terveys

RapuRapu

Kauneus & Terveys -lehden horoskooppi sinulle, rapu. Rapu on syntynyt 22.6. - 22.7.

Rapu, muutoksia ja uusikuu

Uranus saattaa aiheuttaa nyt elämääsi muutoksia, melko odottamattomiakin sellaisia, Rapu. Se ei välttämättä tunnu sinusta pelkästään mukavalta, mutta muista, että Uranus on taivaankannen keksijä, joka vie kohti uudenlaisia asioita. Jos jokin ovi sulkeutuu, niin jossain avautuu uusi. Näin muutokset, myös aluksi epämieluisilta tuntuvat, johtavat meitä eteenpäin kohti asioita, jotka sopivat meille vanhoja paremmin. Varaudu siis muutoksiin, mutta muista, että ne ovat sinulle lopulta hyväksi. Voit siis ottaa rennosti, vaikkei se olekaan yleensä vahvuuksiasi. Nyt voit harjoitella sitä.

Planeetta Merkurius on vihdoin lakannut vetäytymästä, ja se tuo kaikkien horoskooppimerkkien viestintään taas selkeyttä. Puhelahjasi ovat siis palanneet. 7.12. on uusikuu, joka rohkaisee sinua aloittamaan uuden ajanjakson. Mitä haluat elämässäsi, mistä saat voimaa ja mikä ehkä estää sinua saavuttamasta sitä. Mieti näitä.

HYVÄN OLON VINKKI: Näyttää siltä, että terveet elämäntavat vievät sinut vielä pitkälle. Vaikka juhlakausi pyörii, muista siksi myös vitamiinipitoiset sitrushedelmät ja päivittäinen lenkki.

Julkaistu: 5.12.2018