Podcastit

Täältä löydät Kauneus ja Terveys - ja Voi hyvin -lehtien podcastit: Muutos on osa sinua ja Voi hyvin -meditaatiot. Kuuntele ja voi paremmin!

Haluatko kuunnella hyvää tekeviä podcasteja? Muutos on osa sinua ja Voi hyvin -meditaatiot ovat täällä sinun korviasi varten.

Voi hyvin -meditaatiot: Energiaa & iloa

Meditaatiopodcast auttaa ihmisiä voimaan paremmin myönteisten tunteiden avulla. Jokaisessa jaksossa voimaa ammennetaan yhdestä teemasta. Käsiteltävät tunteet ovat ilo, rakkaus, kiitollisuus, vapaus ja rauha.

Meditaatiot tuovat energiaa elämääsi ja samalla saat kokea luonnon vahvan läsnäolon. Meditaatiot vetää imatralainen hyvinvointivalmentaja Taru Karoliina Astikainen.

Voi hyvin -meditaatiot: Torjutut tunteet

Uudenlainen suomalainen meditaatiopodcast auttaa ihmisiä kohtaamaan elämään kuuluvia tunteita, joita usein peitellään turhaan. Jokaisessa jaksossa pureudutaan yhteen vaikeaan tunteeseen. Käsiteltävät tunteet ovat kateus, viha, suru, pelko ja häpeä.

Tunteita kohdataan aarniometsän äänimaisemassa: ympäristössä, joka on puhdistanut suomalaisten mieliä jo esi-isien ajoista lähtien.

Meditaatiot vetää imatralainen hyvinvointivalmentaja Taru Karoliina Astikainen.

Muutos on osa sinua

Kauneus ja Terveys -lehden uusi podcast on tehty sinulle, joka kaipaat muutosta elämääsi. Haluatko nukkua paremmin, liikkua enemmän tai stressata vähemmän? Haluatko saada enemmän rakkautta – tai saada enemmän aikaan?

Toimittajat Tasja Salin, Milka Sauvala ja Laura Savolainen ratkovat tuttuja ongelmia vierailevien asiantuntijoiden kanssa.