Podcastit
Täältä löydät Voi hyvin -lehden meditaatiopodcastit. Kuuntele ja voi paremmin!

Haluatko kuunnella hyvää tekeviä podcasteja? Voi hyvin -meditaatiot ovat täällä sinun korviasi varten.

Voi hyvin -meditaatiot: Unimeditaatiot

Tuntuuko nukahtaminen vaikealta? Makaatko sängyssä saamatta kunnolla unen päästä kiinni? Unimeditaatiot rauhoittavat mielen ja kehon ennen nukkumaan menoa.

Voi hyvin -lehden Unimeditaatio-sarja koostuu viidestä erilaisesta harjoituksesta, jotka on kaikki suunniteltu helpottamaan nukahtamista. Noin 20 minuuttia kestävät meditaatiot auttavat päästämään irti mielessä pyörivistä ajatuksista, levottomuudesta sekä kehon ylivireydestä.

Lempeä sanallinen ohjaus sekä läsnäoloa tukeva äänimaailma kuljettavat kehon ja mielen levon tilaan, jolloin nukahtaminen on aiempaa helpompaa. Harjoitukset ohjaa meditaatio- ja rentoutusohjaaja Oona Hänninen Henkisen kasvun Kajosta.

Kuuntele Unimeditaatiot täältä!

Voi hyvin -meditaatiot: Lyhyet meditaatiot

Henkisen kasvun Kajon meditaatio-ohjaaja Oona Hänninen on suunnitellut meditaatiopodcastin, joka sisältää viisi erilaista noin viiden minuutin mittaista meditaatioharjoitusta.

Kaikille sopivat harjoitukset rauhoittavat hermoston ja ja luovat lisää tilaa ja selkeyttä mieleen. Näin ne auttavat selviämään haastavista hetkistä ja olotiloista.

Teemoina ovat apua ahdistukseen, kohota energiaa, laske verenpaine, lievitä stressiä ja vältä paniikkikohtaus.

Kuuntele Lyhyet meditaatiot täältä!

Voi hyvin -meditaatiot: Meditatiivinen kävely

Meditatiivinen kävely -podcast-sarja on tehty juuri sinulle, joka et malta istua. Meditatiivisilla kävelyillä paneudutaan kehoon, aisteihin ja luonnon havainnointiin.

Meditoida voi myös liikkuessaan. Valittavanasi on viisi erilaista kävelyä, jotka kestävät kukin noin 20 minuuttia, minkä jälkeen voit jatkaa liikkumista omaan tahtiisi.

Kävelyjen teemoina ovat hiljentyminen, aistien avaaminen, paineiden poisto, kehon huolto ja metsän terveysvaikutusten haltuunotto.

Kävelyt on suunnitellut meditaatio-ohjaaja Taru Astikainen.

Kuuntele Meditatiiviset kävelyt täältä!

Voi hyvin -meditaatiot: Energiaa & iloa

Meditaatiopodcast auttaa voimaan paremmin myönteisten tunteiden avulla. Jokaisessa jaksossa voimaa ammennetaan yhdestä teemasta. Käsiteltävät tunteet ovat ilo, rakkaus, kiitollisuus, vapaus ja rauha.

Meditaatiot tuovat energiaa elämääsi ja samalla saat kokea luonnon vahvan läsnäolon. Meditaatiot vetää imatralainen hyvinvointivalmentaja Taru Karoliina Astikainen.

Kuuntele Voimameditaatiot täältä!

Voi hyvin -meditaatiot: Torjutut tunteet

Torjutut tunteet -meditaatiopodcast auttaa ihmisiä kohtaamaan elämään kuuluvia tunteita, joita usein peitellään turhaan. Jokaisessa jaksossa pureudutaan yhteen vaikeaan tunteeseen. Käsiteltävät tunteet ovat kateus, viha, suru, pelko ja häpeä.

Tunteita kohdataan aarniometsän äänimaisemassa: ympäristössä, joka on puhdistanut suomalaisten mieliä jo esi-isien ajoista lähtien.

Meditaatiot vetää imatralainen hyvinvointivalmentaja Taru Karoliina Astikainen.

Kuuntele Torjutut tunteet -meditaatiot täältä!

Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi