Voi hyvin

Oinas

Oinas
Oinas on syntynyt 21.3.-20.4. Lue astrologi Markku Mannisen laatima luonnehoroskooppi Oinaalle.
Julkaistu 31.12.2020

Luontoäiti syntyy uudelleen aina keväällä, kun valo voittaa pimeyden. Oinaan jakso vastaa ihmisen ikäskaalalla seitsemää ensimmäistä elinvuotta. Niinpä oinaan vahvuudet tulevat esille jo ennen kouluikää. Reippaus, rohkeus, kantti, kilpailuvietti ja vaistomainen näyttämisenhalu ovat näistä tärkeimpiä. Oinas on perusmaskuliininen, joten tämä on poikatyttöjen ja villevallattomien merkki. Ei ole vaikea löytää oinasnaista, jotka myöntää tulleensa isäänsä ja viihtyvänsä paremmin miesten kuin naisten seurassa.

Itsestään ammentavalle oinaalle sopii niin urheilussa kuin työssäkin soololaji – yrittäjyys, johtajuus ja kaikki muut roolit, joissa homma on itsestä kiinni. Ei ole tavatonta, että oinastytön polku johtaa partioon, kilparadalle ja armeijaan. Oinaspojasta kasvaa luontevasti koneiden, autojen ja pyssyjen asiantuntija. Lääkäri, ensihoitaja, palomies ja muut pelastustoimen ammatit sopivat tälle kevätlapselle. Kampaajissa on paljon oinaita.

Joka tähtimerkistä on alalajeja. Oinaastakin voi tulla esiin tyylitietoinen tai totuutta etsivä puoli, mutta nämäkin pysyvät sisimmässään poikamaisina selviytyjinä ja yllättävät toisia hakkaamalla halkoja tai perkaamalla onkimaansa kalaa. Anu Saagim ei ehkä kulje henkistä tietä, mutta hän on loistoesimerkki oinasnaisesta. Rakkaudessa ei oinas tarvitse toista kokeakseen itsensä kokonaiseksi. Kumppanin on hyvä olla suora ja mutkaton toiminnan mies tai nainen, joka ei ripustaudu eikä yritä vedota säälintunteisiin.

Kommentoi »