Kauneus & Terveys

KaurisKauris

Kauneuden & Terveyden horoskooppi sinulle, kauris! Kauris on on syntynyt 22.12. - 19.1.

Kauris, on hetkesi

On syntymäpäiväsi hetki, Kauris. Se tarkoittaa, että sinun on helppo olla oma itsesi ja identiteettisi kirkastuu. Kun olet mahdollisimman sinut itsesi kanssa, vedät myös oikeita asioita puoleesi. Voit siis odottaa hyvien energioiden ja asioiden virtausta luoksesi. Käytä tämä hetki hyväksesi ja mieti, mitä todella toivoisit elämääsi. Ala sitten tavoitella sitä. Nyt on oikea aika tehdä suunnitelmia uudelle vuodelle. Olet myös erityisen viehättävä ja keräät katseita. Nauti siitä. Ehkä vedät jonkun erityisen ihmisen huomion puoleesi, ja siitä voi seurata jotain hyvin oikeaa. Jos olet parisuhteessa, voit odottaa kumppaniltasi normaalia enemmän rakkaudenosoituksia. Muista kuitenkin, että rakkaus on vastavuoroista: näytä sinäkin hänelle, kuinka tärkeä hän on.

Täysikuu valaisee taivaan 22.12. Se tuo eteesi uusia mahdollisuuksia, mutta sen energia on myös ristiriitaista. Voit joutua valintojen eteen, ja sinun on ehkä päätettävä, mitä tahdot priorisoida elämässäsi.

HYVÄN OLON VINKKI: Miltä haluaisit tuoksua tulevana vuonna? Suuntaa parfyymiosastolle ja anna intuitiosi johdattaa sinut oikean tuoksun luo.

Julkaistu: 19.12.2018