Kauneus & Terveys

Neitsyt

1


Neitsyt

Kauneus & Terveys -horoskooppi sinulle neitsyt. Neitsyt on syntynyt 23.8. - 22.9.

Neitsyt, viihdyt kotona

Neitsyt keskittyy tässä kuussa kotiin ja perheeseen. Se onkin hyväksi, sillä kotona ja läheistesi kanssa voit hyvin ja tunnet olosi turvalliseksi. Tämä saattaa näkyä myös niin, että käännyt sisäänpäin ja keskityt omaan kasvuusi ja keräät voimiasi. Alkukuu voi olla sinulle hieman haastava, sillä uusikuu 7.12. aiheuttaa mahdollisesti ikäviä tunteita ja saa mielialan ailahtelemaan. Toisaalta se voi avata uusia mahdollisuuksia. Joku saattaa myös haastaa sinut. Olet hyvin mahdollisesti melko tunteellinen juuri nyt. Pura turhautumisesi fyysiseen tekemiseen, niin et räisky turhaan ympärillesi. Mars voi aiheuttaa sinulle hankaluuksia. Se on sotaisa rohkelikko, ja se voi saada sinussa esiin näitä puolia. Egosi voi nyt kolista sekä kotona että sen ulkopuolella. Pidä jalat maassa, vältä huonoa energiaa ja negatiivisia ihmisiä ja ympäröi itsesi niillä, joihin oikeasti luotat.

Pluto tekee sinusta nyt erityisen vetovoimaisen ja auttaa saavuttamaan tavoitteitasi. Se toimii vastavoimana Marsille. Merkurius, joka on sinua ohjaava planeetta, lopetti vetäytymisen 6.12. Se helpottaa kaikkien horoskooppimerkkien elämää.

HYVÄN OLON VINKKI: Vietä pikkujoulut tai glögijuhlat lähimpien ystäviesi kanssa, joiden seurassa saat olla oma itsesi. Tarvitset nyt heistä saamaasi lämmintä ja turvallista voimaa elämääsi.

Julkaistu: 5.12.2018