Hyvinvointi

Neitsyt

Neitsyt on syntynyt 24.8.-22.9.

Teksti Markku Manninen
31.12.2020 Voi hyvin

Neitsyeeksi ei synnytä, vaan kehitytään ja hioudutaan. Koska tämän syyslapsen tärkein työkalu on oma persoona, pitää monien palasten loksahtaa paikalleen. Käytöstapoja oppii jo lapsena, mutta työelämä vaatii eri settiä kuin koulu tai kaveripiiri.

Pukeutuminen vaatii tyylitajua, joka on kohdallaan silloin kun ulkoinen olemus tuntuu omalta ja luontevalta. Monien neitsyiden tyylissä kengät ja käsilaukut ovat iso juttu. On ihan sama, onko pappi, paakari vai povari – tyylin pitää tukea roolia. Aikaa tähän menee 35–40 vuotta, minkä jälkeen tyyliä pidetään yllä. Kuvaavia neitsytpersoonia on näyttelijöissä – Sean Connery, Greta Garbo – mutta myös prinssi käy: Britannian Harry.

Vuodet parantavat osumistarkkuutta rakkausasioissa. Yleensä toinen liitto on paras. Realismi auttaa, kun ehdokkaan kanssa tulee totuuden hetki. "Olet tosi hyvä tyyppi, mutta tämä meidän juttu ei toimisi todellisuudessa".

Toinen realismin paikka liittyy ravintoon. Jos tunne-elämä on harmonista, on syöminenkin tasapainossa. Syysihminen on sisäisesti tasapainottelija, ja neitsyeellä se liittyy erityisesti oikean ruoan ja herkkujen tasapainoon. Jos sen saavuttaa, kaikesta voi nauttia, eikä itseltään joudu kieltämään mitään.

Myyttisen Eevan lapsena neitsyt on elementissään rakkausuhteessa. Toimiva suhde on arvostava ja vastavuoroinen. Kumppanin on syytä osata arjen ja juhlan tasapainottelu. Jälkimmäiseen kuuluu kyky zoomata neitsyeeseen ja sulkea pois kaikki muu. Merkkipäivät ja juhlat ovat hyvän liiton kukintoja.

Lue kuukauden horoskooppi

Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi