Kauneus & Terveys

SkorpioniSkorpioni

Kauneus & Terveys -horoskooppi sinulle, skorpioni. Skorpioni on syntynyt 23.10. - 22.11.

Skorpioni, jaat ja saat rakkautta

Rakkautta tuova Venus vaikuttaa nyt Skorpionin elämässä. Se rauhoittaa horoskooppimerkkisi pisteliäisyyttä ja tekee sinusta huomaavaisemman läheisiäsi kohtaan. Olet rakastavalla tuulella, ja se tietenkin tuo rakkautta myös sinun luoksesi. Saamme usein takaisin sitä, mitä jaamme. Venus hallitsee myös kauneutta. Olet hyvin viehättävä. Se lisää itsevarmuuttasi, ja saat paljon huomiota. Nyt on hyvä hetki korostaa kauneuttasi. Uusi asu, ehkä?

Toinen sinuun nyt vahvasti vaikuttava planeetta on Saturnus. Se on hyvää vastapainoa nautiskelunhaluiselle Venukselle. Saturnus on ennen kaikkea kasvattaja ja rajoittaja. Se saa sinut muistamaan velvollisuutesi rakkautesi keskelläkin ja voi näin auttaa sinua työhön liittyvissä asioissa. Ylipäätään elämässä onkin hyvä pitää tasapaino eri elämänalueiden kesken, eikä keskittyä liikaa vain yhteen asiaan. Niin ne tukevat toinen toisiaan.

HYVÄN OLON VINKKI: Nyt on lupa säihkyä! Voit hyvillä mielin hankkia jotain uutta garderobiisi, sillä Venus vahvistaa tyylitajuasi ja olet kaikin puolin hurmaava.

Julkaistu: 5.12.2018