Voi hyvin

Skorpioni

Skorpioni
Skorpioni on syntynyt 23.10.-22.11. Astrologi Markku Mannisen laatima luonnehoroskooppi paljastaa skorpionin todellisen luonnon.
Julkaistu 31.12.2020

Eräs tunnettu astrologi luonnehti skorpionia kontrolloijaksi. Siinä on perää, mutta sen takana on herkkä tunneihminen, joka varoo loukatuksi tai hyväksikäytetyksi tulemista. Normaalisti aika salaperäinen ja valikoiva skorpioni ei avaudu toiselle, ellei luota tähän täysin. Luotettavuutta voi joutua testaamaan. Toisen pitäisi paljastaa tunteensa niin että testaaja vakuuttuu.

Testaamisesta päästään skorpionin tärkeimpään taitoon – kykyyn ajaa tilannetta kohti totuudenhetkeä. Se ei ole vain keino huolehtia parisuhteesta, vaan siitä on hyötyä myös työssä, jos nimittäin kohtaa ihmisiä, jotka tarvitsevat pientä tuuppausta kertoakseen, missä mennään. Terapeutti, lääkäri, lakimies tai vaikkapa poliisi ovat tästä syystä skorpionille sopivia ammatteja. Povaajakin nostattaa tunnelmaa käden viipyessä viimeisellä kortilla.

Skorpioni syntyy selkä vasten talvea. Siitä seuraa syvällä piilevä tunne, että elämässä ei aina ole pelivaraa niin paljon kuin haluaisi. Että voi joutua hyväksymään asioita vain siksi, ettei ole vaihtoehtoja. Näistä rankin liittyisi parisuhteeseen – entiseen aikaan raskaus saattoi merkitä pakkoavioliittoa. Skorpioni voi myös valita yksinolon tai nostaa riman hyvin korkealle.

Monesti skorpionia tajuaa parhaiten toinen samanlainen, mutta ainakin kumppaniksi haluavalla pitää olla lehmän hermot, eikä mielellään suuria salaisuuksia. Henkisesti tämä syystalven lapsi on parhaimmillaan 48–55-vuotiaana, jolloin kokemus auttaa voittamaan turhat pelot. Niinpä Sanna Marinillakin on paras vielä edessään!

2 kommenttia