Kauneus & Terveys

KalatKalat

Kauneus & Terveys -lehden horoskooppi sinulle, kalat! Kalat on syntynyt 20.2. - 20.3.

Kalat, keskity ja nauti

Rakkauden, kauneuden ja nautinnon planeetta Venus tuo nyt hyvää oloa elämääsi, Kalat. Elämä tuntuu nautinnolliselta, ja olet harmoniassa maailman kanssa. On hyvä aika aloittaa uusi suhde, keskittyä olemassa olevaan kumppaniin tai tehdä visuaalisia päätöksiä. Jos olet harkinnut sisustuksen uusimista tai uuden vaatteet hankkimista, nyt se kannattaa tehdä. Tunnet olevasi viehättävä ja vetovoimainen ja muutkin huomaavat sen.

Merkurius vauhdittaa älyllistä elämääsi. Olet hyvin energinen ja toimelias. Hyvä asia on, että paljon tapahtuu ja saat viestisi perille. Huonompi juttu puolestaan on, että saatat sählätä mukana liian monessa ja tehdä turhan nopeita päätöksiä. Keskittyminen onkin nyt avainsana. Tavoitteiden saavuttamisessa ja työelämässä auttaa nyt myös planeetta Mars, joka tuo horoskooppimerkillesi dynaamisuutta ja auttaa pyrkimään eteenpäin.

HYVÄN OLON VINKKI: Hanki kalenteri tulevalle vuodelle ja kirjoita siihen tavoitteesi joka kuukaudelle. Unelmat on helpompi saavuttaa, kun ne on kirjoittanut ylös.

Julkaistu: 5.12.2018