Kauneus & Terveys

KalatKalat

Kauneus & Terveys -lehden horoskooppi sinulle, kalat! Kalat on syntynyt 20.2. - 20.3.

Kalat, edistät uraasi

Joillain loppuvuosi menee juhliessa, mutta sinulla, Kalat, se menee suunnitellessa. Olet nyt erityisen urakeskeinen, dynaaminen tai luova, persoonastasi riippuen. Mahtava aika toteuttaa ne kauan taka-alalle jääneet toiveet! Planeetta Jupiter, tuo onnen, vaurauden ja kasvun lähettiläs auttaa sinua matkallasi. Olet huomattavan onnekas juuri nyt, mitä tulee työhön ja kasvamiseen. Muista kuitenkin, että pelkkä onni ei riitä mihinkään. Se auttaa sinut alkuun ja ehkä tyrkkii eteenpäin, mutta työ sinun on kuitenkin tehtävä itse. Varo siis luottamatta liikaa tuuriisi, vaikka se nyt onkin puolellasi, ja tee ahkerasti töitä. Niin sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä juuri sinne, minne toivotkin pääseväsi.

Olet parhaillaan myös hyvin viehättävä ja haluttua seuraa. Vietä siis aikaa ystäviesi ja perheesi kanssa tai suuntaa treffeille. Hurmaat hyvin todennäköisesti monta sydäntä. Myös älystä vastaava planeetta Merkurius antaa nyt sinulle lahjojaan. Kaiken kaikkiaan tämä hetki näyttää melkoisen oivalliselta.

HYVÄN OLON VINKKI: Työn ja sosiaalisen elämän vastapainoksi tarvitset jotain maadoittavaa. Tee jotain käsilläsi: neulo, maalaa tai hoida vaikka viherkasveja. Se rauhoittaa mieltäsi.

Julkaistu: 19.12.2018