Kauneus & Terveys

VesimiesVesimies

Vesimies 20.1. - 19.2.

Vesimies, uusi vuosi, uudet kujeet

Uusi vuosi lähestyy ja sen mukana uudet haasteet ja mahdollisuudet, Vesimies. Tekijäplaneetta Mars antaa sinulle voimaansa, joten et malta odottaa, että pääsisit tarttumaan toimeen. Se voi kuitenkin tehdä sinut myös lyhytpinnaiseksi ja kärsivällisyytesi voi olla koetuksella. Tunnet itsesi nyt myös erityisen seksikkääksi, käytä se hyväksesi makuuhuoneessa. Kokeilkaa jotain uutta kumppanisi kanssa. Jos olet sinkku, suuntaa treffeille – olet nyt hurmaava ja charmisi huomataan. Siksi on erityisen hyvä ajankohta etsiä oikeaa rakkautta. Vedät paljon ihmisiä puoleesi, ehkä myös sen oikean.

22.12. taivaalla loistaa täysikuu. Se tuo elämääsi mahdollisuuden johonkin uuteen. Samalla se on kuitenkin myös ristiriitojen kuu. Voit joutua hankaliin tilanteisiin, kun elämäsi eri osa-alueet vaativat kaikki osansa huomiostasi. Selviät parhaiten, kun keskityt siihen, mikä sinulle on todella nyt tärkeää. Niin osaat valita oikein ja priorisoida sen, mikä tekee sinut onnelliseksi.

HYVÄN OLON VINKKI: Milloin viimeksi vedit luistimet jalkaan? Järjestä treffit luistinradalle ja pakkaa mukaan kuumaa kaakaota ja voileipiä. Teet vaikutuksen varmasti, osasit sitten luistella tai et.

Julkaistu: 19.12.2018