Voi hyvin

Vesimies

Vesimies
Vesimies on syntynyt 21.1.-18.2. Astrologi Markku Mannisen laatima luonnehoroskooppi kertoo kaiken olennaisen vesimiehen merkeissä syntyneestä.
Julkaistu 31.12.2020

Antiikin kreikkalaisten tarinassa vesimies oli ensimmäinen ihminen, jonka korkeammat voimat loivat omaksi kuvakseen. Luomus sai mielen valon, sujuvan kielen, kauneudentajun, kunniantunnon, halun nähdä mitä on horisontin takana ja tietoisuuden omasta kuolevaisuudestaan. Seitsemäs lahja oli sielukkuus – kyky itkeä ja nauraa.

Monipuolisuus näkyy vesimiehissä edelleen. Koska tämän merkin ihanneikä on kypsässä vanhuudessa (70–76-vuotiaana), on luonnollista, että elämään mahtuu monenlaisia vaiheita ja kokeiluja.

Nimenomaan kokeileminen on avainasia, jos nykyiset työt loppuvat tai elämänpiiri kyllästyttää. On hyvä ottaa etäisyyttä ja antaa alitajunnan toimia. Jos Vilppula tympii, pitää mennä Mänttään. Siellä voi olla vuokrattavana liiketila, johon sopii mielessä kytenyt liikeidea. Internet on vesimiesmäinen ilmiö. On kumma, jos sieltä ei löydä mielelle virikettä.

Vesimiehen ei tarvitse keksiä kokeilujaan itse, vaan on täysin luonnollista poimia oman elämänsä uusia palikoita jonkun toisen elämästä. Jos tuokin viisikymppinen lähti Lappiin tai Sloveniaan ja loi uuden elämän, miksen minäkin? Maailman paras vesimies on mediapersoona Oprah Winfrey.

Monien vesimiesten tärkein voimavara on ystäväpiiri. Sen kanssa ideoidessa voi keksiä vaikka mitä, myös yhteisiä hankkeita. Ne voivat olla ammatillisia tai harrastuksia.

Monen "Ryhmä Rämän" takana on vesimies, joka keksii ohjelmanumeron pikkujouluihin – ja seuraavaksi mennäänkin sitten levytysstudioon tai televisioon. Kaveripiiristä löytyy myös rakastettu, jonka pitäisi olla myös hengenheimolainen.

4 kommenttia