Voi hyvin

Härkä

Härkä
Härkä on syntynyt 21.4.-21.5. Astrologi Markku Mannisen laatima luonnehoroskooppi kertoo kaiken olennaisen härän merkeissä syntyneestä.
Julkaistu 31.12.2020

Härän henkinen etsikkoaika alkaa seitsenvuotispäivästä ja päättyy neljääntoista. Menestyneiden härkien elämäkerroista löytyy aina viittauksia siihen, että jo tulevan merkkipersoonan lapsuudenharrastukset viittasivat myöhempään menestykseen. Avainasia on se, että jo ala-asteiässä älyää pitää kiinni intohimoista, joista voi jalostaa itselleen työn tai uran.

Helpointa on, jos oma ruumiinrakenne antaa vinkkiä. Nopeus, vahvuus tai kyky oppia tekniikoita voi tehdä urheilijan, voimailijan, fysioterapeutin tai muotiesitysten tähden. Lauluäänestä saa laulajan – esimerkiksi Adele – kädentaidoista artesaanin tai kirurgin. Suurissa näyttelijöissä on ällistyttävän paljon härkiä – heistä George Clooney on kenties paras. Kun ala löytyy, tarvitaan vain 10000 toistoa ja siinä se on, elämäntehtävä. On etu, jos viihtyy koulussa matematiikantunnilla, koska se parantaa uranäkymiä.

Makuaisti ja ravinto liittyvät härkään. Polku kokin tai ruokatoimittajan uralle voi olla suora ja lyhyt. Hyvä nenä voi viedä elintarvikealalle tai tuoksujen maailmaan. Myös puutarha-ala ja kukkabisnes sopivat joillekin härille. Tälle kehokeskeiselle yksilölle vaatteet eivät ole niin tärkeitä kuin fyysinen kunto ja hyvinvointi, johon puutarha ja sisustaminen vaikuttavat. Näistäkin saa ammatin.

Härkätytöt kehittävät itseään monin tavoin ja ovat kokeilunhaluisempia kuin pojat, joilla on tyypillisesti yksi suuri kiinnostus – rakennuspalikat, veisto, autot, soitin ja nykyään tietokone, jolla voi luoda vaikka millaisen uran.

Rakkaudessa härkä ammentaa kosketuksesta ja fyysisestä mielihyvästä. Hyvä suutelija voi päästä kynkkään!

Kommentoi »