Kauneus & Terveys

HärkäHärkä

Kauneus & Terveys -lehden horoskooppi sinulle, härkä. Härkä on syntynyt 21.4. - 20.5.

Härkä, nautiskelun aika

Rakkauden ja kauneuden planeetta Venus tuo Härän elämään nyt rakkautta ja romantiikkaa. Jos olet sinkku, on hyvä aika deittailla, ja saatat tavata sen oikean tai ainakin jotain vakavampaa. Jos taas olet parisuhteessa, keskity kumppaniisi. Menkää treffeille ja hemmotelkaa toisianne. Se lujittaa suhdettanne ja saatat rakastua häneen uudelleen, jos kipinä on päässyt hieman hiipumaan. Muista, että rakkauttakin pitää välillä ruokkia. Venus tuo elämääsi myös kauneutta, ja tunnet itsesi hurmaavaksi. Korosta ihanuuttasi hankkimalla uusi asu. Voit nyt luottaa tyylitajuusi.

Planeetta Saturnus, jonka tehtävä on erityisesti kasvattaa meitä, vaikuttaa sinuun nyt. Se on hyvä vastavoima nautinnonhaluiselle Venukselle, sillä se saa sinut muistamaan myös työsi ja tavoitteesi. Se ehkä rajoittaa nyt hieman Venuksen herättämää nautiskelijaa, joka muutenkin on horoskooppimerkissäsi vahvana. 7.12. on uusikuu. Se auttaa sinua uusissa aluissa ja rohkaisee myös tekemään päätöksiä ja tavoittelemaan toiveitasi.

HYVÄN OLON VINKKI: Lisää lautasellesi paljon sateenkaarenvärisiä kasviksia. Niin linjasi pysyvät kunnossa nautintojen keskellä, ja saat tarpeeksi vitamiineja.

Julkaistu: 5.12.2018