Kauneus & Terveys

Kaksonen

1


Kaksonen

Kauneus & Terveys -lehden horoskooppi sinulle, kaksonen. Kaksonen on syntynyt 21.5. - 21.6.

Kaksonen, jotain uutta

Älystä ja viestinnästä vastaava planeetta Merkurius, joka hallitsee sinua, on lakannut vetäytymästä, mutta se saattaa silti hieman hankaloittaa Kaksosen elämää. Älysi kyllä leikkaa kirkkaasti, mutta viestisi ei välttämättä aina aukene muille horoskooppimerkeille. Mieti siis ennen kuin puhut ja kerro viestisi selkeästi. Niin vältyt väärinymmärryksiltä.

Jupiter, tuo onnen ja vaurauden tuoja saa sinut pohdiskelemaan onnesi avaimia. Saatat kyseenalaistaa työpaikkasi ja ihmissuhteesi, jos ne eivät tunnu tyydyttäviltä. Se voi olla parhaaksesi, sillä Jupiter vie kohti hyviä asioita. Joskus ne vaativat muutoksia ja vanhojen ovien sulkemista. Muutosten tuulet saattavat saada lisää voimaa 7.12., kun on uudenkuun aika. Tämä uusikuu rohkaisee aloittamaan uusia asioita. Jos elämässäsi on jokin asia, johon haluat muutoksen, nyt tähdet ovat siihen nähden edullisessa asemassa.

HYVÄN OLON VINKKI: Pakkaa reppuun voileipiä ja kuumaa glögiä ja suuntaa päiväksi kansallispuistoon. Keho ja mieli saavat siellä energiaa ja lepoa.

Julkaistu: 5.12.2018