Hyvinvointi

Kaksonen

Kaksonen on syntynyt 22.5.-21.6. Kaksosen luonnehoroskoopin on laatinut astrologi Markku Manninen.

Teksti Markku Manninen
31.12.2020 Voi hyvin

Kaksosia kuvaillaan yleensä nokkeliksi, liikkuvaisiksi ja sanavalmiiksi. Alkukesä sattuu tukemaan vauvan kasvussa juuri näitä piirteitä. Valo virittää aivot havaitsemaan yhdellä kertaa paljon asioita, joita pääkopan hermoverkko nopeasti lajittelee. Sanaa valopää voi käyttää ilman pilkkaa.

Koska kesävauvan vaatetus on kevyempi kuin talvilapsen, on liikuminenkin helpompaa. Sitäkään ei pidä unohtaa, että valoisuus nostaa mielialoja. Tiede ei tunne kesämasennusta, joten kaksosvauva otetaan vastaan iloisemmin mielin kuin talvilapsi.

Luontoäidin kasvukaaressa kaksosvaihe vastaa ikävuosia 14–20. Niinpä merkin taipumukset näkyvät ja kuuluvat jo yläasteella ja toisen asteen opinnoissa. Ohje on yksinkertainen: tee sitä mikä kiinnostaa eniten, tutki ja puhu siitä toisille.

Radio, televisio ja politiikka ovat täynnä sanavalmiita kaksosia, mutta vaikka päätyisit meedioksi tai henkiparantajaksi, olet nopea oivaltamaan ja puhumaan. Ei myöskään pidä hävetä kykyään myydä ja markkinoida, koska sitä luonto tekee alkukesällä. Kukat markkinoivat mettä ja lintujen laulu omaa, vastustamatonta persoonaa.

Kaksosnainen on kuin luotu menestymään nykymaailmassa. Hänet valloittaa olemalla kiinnostava. On turhaa takertua ja vedota hänen tunteisiinsa. Sekä hänessä että kaksosmiehessä säilyy vanhaksi asti nuorekas, teinimäinen ydin. Mallipersoonat Sikke Sumari ja Mike Monroe todistavat tästä.

Lue kuukauden horoskooppi

Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi