Kauneus & Terveys

VaakaVaaka

Kauneus & Terveys -horoskooppi sinulle, vaaka. Vaaka on syntynyt 23.9. - 22.10.

Vaaka, vastakohtia ja uusia ideoita

Onnen ja vaurauden planeetta Jupiter tekee Vaa’an alkukuusta mukavan ja lämmittelet hyvässä olossasi. Tämä kuitenkin sillä varauksella, että tähtitaivaan kasvattaja ja rajoittaja, Saturnus, ei ole pilannut hyvää tuultasi. Se voi näet tuoda elämääsi painetta ja stressiä. Koet ehkä olevasi melko uupunutkin. Jos näin on, keskity kaikkeen siihen hyvään, mitä elämässäsi on. Käännä myös vaihteesi suosiolla pienemmälle ja hyväksy se, että harva meistä on tähän vuodenaikaan kaikkein energisimmillään. Nyt saa hyvällä omallatunnolla tehdä itselleen mukavan pesän ja käpertyä sinne tunnelmoimaan. Siihen suuntaan rohkaisee myös Jupiter. Toki myös mahdollisuuksia sosiaalisuuteen on nyt yllin kyllin. Kuuntele itseäsi: käperrytkö mieluiten mukavasti sohvalle vai lähdetkö loistamaan ulkomaailmaan?

7.12. taivaalla on uusikuu. Se on muutoksen ja uusien alkujen kuu. Saat hyvin mahdollisesti uusia ajatuksia ja ideoita. Uusikuu voi myös rohkaista isompaan muutokseen, jos sellaiselle on tarvetta.

HYVÄN OLON VINKKI: Jos elämä tuntuu kuormittavalta, kirjoita kiitollisuuspäiväkirjaa. Sen avulla näet, mikä elämässäsi on hyvin ja mistä oikeasti nautit. Niin osaat myös sanoa ei haitallisille asioille.

Julkaistu: 5.12.2018