Kauneus & Terveys

Vaaka

1


Vaaka

Kauneus & Terveys -horoskooppi sinulle, vaaka. Vaaka on syntynyt 23.9. - 22.10.

Vaaka, rakkautta ilmassa

22.12. taivaalle nousee täysikuu. Se tuo sinulle odottamattomia mahdollisuuksia, Vaaka. Se nimittäin antaa sinulle rohkeutta kulkea sitä kohti, mitä elämääsi toivot. Jos olet haikaillut jonkin asian perään, mutta toteutus on ontunut, niin nyt on aika tarttua toimeen. Toisaalta tämä kuu saattaa aiheuttaa sinulle myös päänvaivaa, sillä silloin, kun elämäänsä haluaa jotain uutta, jostain vanhasta on usein luovuttava. Kuuntele sisintäsi, niin tiedät, miten toimia. Vain sinä voit tietää, mikä sinulle on tärkeää. Luota vaistoosi.

Myös rakkauselämässäsi tapahtuu. Voit odottaa romantiikkaa ja jos olet sinkku, vapautesi ei välttämättä kestä enää kauan. Erityisesti uudenvuodenyö on sinulle taianomaista aikaa, mutta deittailu kannattaa ehdottomasti myös alkuvuonna. Rakkauden planeetta Venus suo sinulle nyt armoaan ja olet viehättävä ja vetovoimainen. Anna uusien ihmisten tulla elämääsi, sillä heitä on tulossa – kunhan vain jätät menneissä vellomisen ja annat vanhojen haavojen umpeutua.

HYVÄN OLON VINKKI: Lähde hiihtoretkelle ihmisen kanssa, josta pidät. Liikkuessa on helpompi olla oma itsensä ja tutustua kuin kahvilanpöydässä istuen. Jos elämässäsi ei ole uutta ihmistä, joku ystävistäsi tai puolisosi tulee nauttimaan hiihtämisestä kanssasi.

Julkaistu: 19.12.2018