Kauneus & Terveys

JousimiesJousimies

Kauneus & Terveys -horoskooppi sinulle, jousimies! Jousimies on syntynyt 23.11. - 22.12.

Jousimies, vau mikä loppuvuosi

Loppuvuosi on sinun aikaasi, Jousimies. Koska sinun on helppo olla oma itsesi, identiteettisi on kirkas ja olet itsevarma sekä hurmaava. Nauti siitä! Mikä parasta, oma planeettasi onnen ja vaurauden Jupiter, on nyt Jousimiehessä. Olet erittäin hyvällä tuulella ja täynnä energiaa. Jupiter tuo mukanaan onnea, ja se voi ohjata sinua kohti jotain uutta ja hyvää.

Kuuntele intuitiotasi, kuulet nyt sen äänen tavallista paremmin. 7.12. on uudenkuun aika, ja sekin on Jousimiehessä. Uusikuu avaa sinulle hyvin mahdollisesti uusia ovia tai saa sinut näkemään toiveesi kirkkaammin. Taivaankappaleet todella katsovat sinuun nyt. Intuitiotasi vahvistaa myös salaperäinen planeetta Neptunus. Koska jonkun on sekoitettava pakkaa, Merkurius heittää ehkä hieman kapuloita rattaisiin. Se hallitsee älyä ja viestintää, ja saattaa hieman sotkea ajatuksiasi ja niiden kautta tunteitasi. Tarkkaile siksi, mitä päästät mieleesi. Muita, että ajatuksesi eivät ole totuus, eikä sinun tarvitse tarttua niihin.

HYVÄN OLON VINKKI: Ota hetki itsellesi ja kokeile meditaatiota. Saatat sen kautta nähdä toiveesi entistä kirkkaammin ja silloin pystyt myös toivomaan oikeita asioita elämääsi.

Julkaistu: 5.12.2018