Onko mies sinulle sopiva? Tästä tiedät

Onko mies sinulle sopiva? Tästä tiedät
Tapailetko oikeanlaista miestä? Cosmopolitan on listannut muutamia juttuja, jotka ovat hyvän miehen merkkejä parisuhteen alussa. Jos parempi puoliskosi täyttää seuraavat kriteerit, älä päästä häntä karkuun.
Julkaistu 26.6.2014

1. Hän muistaa kaiken mitä sanot

Jos joudut jatkuvasti toistamaan sanomisiasi, se aika on pois seksistä tai muusta tärkeämmästä. Jos mies ei muista puolen vuodenkaan jälkeen sisarustesi nimiä, kannattaa miettiä jatkoa tarkkaan.

2. Sinä olet aidosti kiinnostunut hänestä

Tärkeää on, että haluat miestä vielä alkuhuuman jälkeenkin.

3. Mies on paradoksi

Mies on eräänlainen elävä paradoksi: hän on aikuismainen ja uskollinen, mutta ei ollenkaan tylsä. Kuulostaa mahdottomalta yhdistelmältä, mutta tällaisiakin miehiä on. Jostain syystä olet onnellinen siitä, että mies pitää silmällä juomistaan ja siivoaa säännöllisesti.

4. Mies kiinnittää tarkasti huomion seksimieltymyksiisi

Mies haluaa miellyttää sinua ja kyselee sinulta asioita aidosti kiinnostuneena.

5. Haluat jatkuvasti koskea miehen hiuksia

Mielesi tekee jatkuvasti kammata niitä taaksepäin sormillasi. Miehen viikon vanha parransänki on myös omiaan hiplausta varten. Itse asiassa myös miehen kropan hiplaus ja yhteiset suihkuhetket ovat parhautta.

6. Hän saa sinut tuntemaan olosi mahtavaksi

Tietysti sinun tulisikin tuntea olosi onnelliseksi hänen kanssaan, mutta lisäksi sinulla pitäisi olla hänen seurassaan kaunis, älykäs ja hauska olo.

7. Hän huomioi myös sinun aikataulusi

Hän on perillä rutiineistasi ja osaa ehdottaa menoja niiden mukaan.

8. Mies saa sinut nauramaan

Miehen on lähes pakollista olla mielestäsi hauska, jotta suhteenne toimii edellytysten mukaan. Hänen pitää osata naurattaa sinua silloin kun sitä tarvitset.

9. Hän haluaa korjata ja rempata asioita, joihin et itse pysty

Tämä ei tarkoita sitä, että miehen pitäisi korjata kaikki kodin viat tai hoitaa remontointi yksin. Hänen kuitenkin täytyy osata tiettyjä kädentaitoja, kuten käyttää porakonetta.

10. Teillä on kivaa yhdessä

Tärkeintä on, että viihdytte toistenne seurassa ja teillä on mukavaa. Jos mies ei pysty antamaan sinulle haluamaasi ja olet ollut jo pitkään surullinen, kannattaa suosiolla luovuttaa. Tilanne ei todennäköisesti tule muuttumaan.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

Kommentoi »