Kauneus ja Terveys

Miehen hiukset ovat usein naiselle tärkeämmät

Miehen hiukset ovat usein naiselle tärkeämmät
Miehen hiukset ovat usein tärkeämmät naiselle kuin miehelle itselleen. Siksi hiuksiin tulisikin kiinnittää huomiota etenkin silloin, kun haku on päällä. Ja miksei muulloinkin.
Julkaistu: 25.6.2015

Näiden AskMen.comin neuvojen avulla pääset naisen pään sisään katsomaan, mitä hän (joskus hyvin pinnallisestikin) ajattelee hiuksistasi. Hiuksesi ovat naisen mielestä luotaantyöntävät, jos ne ovat:

1. Liian pitkät. 

Suurin osa naisista pitää lyhythiuksisista miehistä, joten jos haluat pelata varman päälle, leikkaa ylimääräiset kutrisi. Vaikka osa naisista pitääkin pitkähiuksisista miehistä, heistäkin osa haluaa, että miehen hiukset eivät olisi pidemmät kuin heillä itsellään.

2. Kivikovat. 

Kuvittele tilanne, jossa sinulla synkkaa ihanan naisen kanssa. Suutelette ja lasket kätesi hänen pehmeille hiuksilleen. Tai niin luulet, sillä kun kosketat hänen hiuksiaan, ne ovatkin kovat ja koppuraiset. Kuvittele tilanne toisinpäin ja vähennä geelin käyttöä, jos tunsit piston sydämessäsi.

3. Ylikammatut. 

On fakta, että useimpien miesten hiukset harvenevat ajan myötä. Pälvikalju saattaa yllättää, ja silloin jotkut miehet keksivät keinon: he kampaavat hiuksia kaljun kohdan yli tai päälle. Ongelma ratkaistu? Ei todellakaan. Totta kai kaljuuntuminen on ikävää, mutta suhtautumalla siihen heti oikein, et menetä mahdollisuuksiasi. Kaljuuntuville miehille on omat hiustyylinsä, mutta "ylikampaus" ei kuulu niihin.

4. Päistä blondatut. 

Tästä metroseksuaalisuuden ilmentymästä on kulunut jo aikaa, mutta silti jotkut miehet pitäytyvät tyylissä nuoruuden rippeissään roikkuen. Lisäksi, jos hiustesi laittamiseen kuuluu suoristusraudan, hiustenkuivaajan tai muiden naisten aparaattien käyttö: olisiko aika aikuistua? Vaikka et ole nuori ikuisesti, ei pelkkä nuorekas tukka sinua pelasta.

5. Likaiset tai rasvaiset. 

Tarvitseeko tätä edes selittää? Likaiset hiukset tulivat vastikään trendiksi hohhoijaa-teini-idoleiden, kuten Robert Pattinsonin (Twilight – Houkutus) saattelemana. Pitää kuitenkin muistaa, että sinun pitää suunnilleen kuuluisa näyttelijä tai kaikkien tuntema teini-idoli, jotta voit käyttää haluamaasi hiustyyliä saaden sille automaattisesti hyväksynnän. Muista siis: suihku on ystäväsi!

6. Rastat. 

Lenny Kravitz näyttää hyvältä rokkarirastoissaan statuksensa ja monikulttuurisen taustansa vuoksi. Pakko kuitenkin sanoa, että sinä todennäköisesti et näytä hyvältä rastoissa – varsinkin, jos olet vitivalkoinen suomalainen mies. Vaikka tuntisit reggaen rytmin suonissasi, kaksi sanaa: harkitse tarkkaan.

7. Pikkupojan tyyliä. 

Pikkupojille leikataan usein hiukset pottamalliin. Tai hiuskypäräksi. Harvemmin nämä tyylit ovat miehekkäitä. Äiti-komplekseista kärsivät ehkä tykkäävät, mutta muut eivät.

Kommentoi »