Kauneus ja Terveys

Haluaako mies naimisiin kanssasi? Nämä merkit kertovat

Haluaako mies naimisiin kanssasi? Nämä merkit kertovat
Cosmo kertoo, milloin mies on valmis ja oikeasti haluaa naimisiin kanssasi.
Julkaistu: 5.2.2016

1. ”Olet ainoa, joka..”

Mies tekee tällä selväksi, että olet ainutlaatuinen ja että olet ensimmäinen nainen, joka on täyttänyt tiettyjä aukkoja hänen elämässään.

Lue myös: Mies – Näin pidät unelmiesi naisen

2. Sinut kutsutaan perhetapahtumiin

Jos mies ajattelee sinua vaimoaineksena, hän pyytää sinua mukaan suvun tapahtumiin ja kekkereihin.

3. Hän pitää sinua osana ”joukkuetta”

Mies pitää uraansa erittäin tärkeänä, ja on todella hyvä, jos hän puhuu sinulle työasioistaan. Se kertoo, että olet oikea ystävä, jolle voi avautua.

4. Hänellä on paljon kavereita, jotka ovat naimisissa

Jos mies suhtautuu ynseästi kavereidensa häihin, tiedät, ettei hän ole vielä valmis. Mutta toisaalta kihlautuvat kaverit totuttavat hänet ajatukseen ja hän kuulee paljon hyvää naimisissa olosta.

5. Hän lisää koskettelua

Kun miehestä tuntuu, että hän todella haluaa viettää kanssasi loppuelämän, hän saattaa rakastua sinuun uudelleen. Tämä näkyy muun muassa lisääntyneenä kosketteluna ja huomioimisena.

6. Mies haluaa muuttaa yhteen

Eihän yhteenmuutto takaa avioliittoa (tietenkään), mutta se on kuitenkin merkki siitä, että mies on valmis heivaamaan poikamiesboksinsa vuoksesi. Ja se on jo hyvä alku.

7. Mies haluaa jakaa muutakin kuin kämpän

Hän haluaa yhteisen tilin tai hän suostuu ottamaan haluamasi lemmikin. Ja toki hän haluaa jakaa muutakin – fyysisesti.

8. Hän alkaa käyttäytyä oudosti

Jos mies alkaa käyttäytyä yliaktiivisesti kuin ensimmäisenä koulupäivänään, se on yleensä merkki jännittämisestä. Ja jännittäminen voi merkitä joko kosintaa tai sitten tietysti jotain ihan muuta, mutta jotain-ihan-muuhun emme usko.

9. Mies ei kutsu sinua pomomaisilla nimillä

Jos mies nauttii elämästään ja seurastasi, hänen ei tarvitse huomauttaa sinun olevan kontrolloiva, tiukkapipo tai muutakaan. Älä siis alista miestäsi.

10. Isivaistot jylläävät

Kyllä vain, miehetkin voivat kärsiä vauvakuumeesta. Ja vaikka avioliitto ei mitenkään lapsen tekemiseen liitykään, saattaa mies haluta kanssasi naimisiin jos olette saamassa lapsen.

Lähde: Cosmopolitan

1 kommentti