Kauneus ja Terveys

Mies - Näin pidät unelmiesi naisen!

Mies - Näin pidät unelmiesi naisen!
Kun olet löytänyt itsellesi unelmiesi naisen, et halua päästää irti. Tärkeintä on kuitenkin pitää arvostus elossa naisesi silmissä. Askmen.com kertoo vinkkejä, miten olla arvostettu mies.
Julkaistu: 25.6.2015

Ota vastuuta 

Miehenä oloon kuuluu vastuu. Mies ei koskaan syytä toista omista mokistaan. Pyydä anteeksi silloin, kun tiedät tehneesi väärin. Vastuuta ottamalla rakennat itsellesi sellaisen elämän, josta voit aidosti olla ylpeä.

Häädä sisäinen nössö 

Tosimies ei pelkää mitään. Nainen ei halua kuunnella sinun valittavan, kuinka raskasta sinulle on arjen haasteet. Kerro ennemmin, kuinka aiot suoriutua älyttömän hyvin työtehtävistäsi –sen sijaan että avautuisit siitä kuinka pomo lyö liikaa vaivaa niskoillesi.

Ylläpidä vahva minäkuva 

Tee itsellesi selväksi, millainen mies haluat olla. Millainen voit parhaimmillasi olla. Sitten mieti, millainen olet tosiasiassa. Älä masennu, jos peilistä katsoo täydellisen, viisaan ja vahvan adoniksen sijaan kaljamahainen perusjätkä. Kehitä itsessäsi vahvoja piirteitä ja tuo ne esiin parisuhteessasi.

Älä ajattele muiden mielipiteitä 

Suurin osa ihmisistä ajattelee päivittäin, mitä muut ihmiset ajattelevat siitä, miten pukeutuu, puhuu ja missä liikkuu. Yleensä tämä ajattelutapa on väärä: ihmiset harvoin miettivät toisten käyttäytymistä sen enempää. Psykologit uskovat, että vahvempi persoona muodostuu, kun ajattelee omakohtaisesti. Mitä minä olen mieltä vaatteistani ja tavoistani? Jos miellytät itseäsi, kelpaat luultavasti muullekin maailmalle.

Hyväksy asiat sellaisina kun ne on 

Maailma on kova paikka ja elämä raskasta, mitä sitten. Kukaan ei halua kuunnella valitusta ja miestä, joka tekee itsestään oman elämänsä marttyyrin. Ota tuskaisatkin asiat sellaisena kuin ne on ja tee asialle jotain muuta kuin valita.

Älä välitä arvostelusta 

Useimmat ottavat itseensä, kun heitä arvostellaan. Ihmiset eivät hyväksy minua sellaisena kuin olen, ajatellaan. Rakentavaa kritiikkiä voi ottaa vastaan, mutta useimmiten siitä ei kannata piitata. Jos ihmiset eivät hyväksy sinua sellaisena kuin olet, älä piiittaa siitä sen enempää kuin on tarve.

Opi virheistä 

Tee jokainen virhe vain kerran. Opi huomaamaan erheesi, jotta voit estää ne tulevaisuudessa.
Lähde: Askmen.com
Kommentoi »