Kauneus ja Terveys

Onko mies sittenkään se oikea?

Onko mies sittenkään se oikea?
Tapasit alunperin kiinnostavan miehen, mutta enää et ole varma, haluatko jatkaa hänen kanssaan. Cosmopolitan pudottaa muutamia vinkkejä, joiden avulla tiedät, onko mies arvoisesi.
Julkaistu: 14.10.2013

1. Hän puhuu enemmän itsestään kuin narsistisimmat kaverisi

Ja jos mies itse asiassa on narsisti, kannattaa kytkintä nostaa saman tien.

2. Päättämättömyys

Mies ei osaa suunnitella mitään eikä hän halua pitää kiinni yhteisistä lupauksistanne vaikkapa illanviettoa koskien. Hän haluaa viettää enemmän aikaa kavereidensa kanssa, mutta ei uskalla sanoa sitä, vaan jahkailee.

3. Hän ei edes yritä esitellä sinua hänen ystävilleen

Mies haluaa silloin lähinnä seksiä tai hän ei ole muuten vain vakavissaan. Kannattaa miettiä, onko enää syytä jatkaa.

4. Hän leuhkii typerillä baarimuistoillaan

Hän leuhottaa ostaneensa monta pullollista viskiä illassa ja jutelleensa Andy McCoyn kanssa päissään kuin pelikaani. Totuus lienee kuitenkin aivan jotain muuta.

5. Itsekkyys sängyssä

Mies ajattelee vain itseään sängyssä. Hän ei edes yritä tyydyttää toista osapuolta, vaan tärkeintä on saada pikkuveikka laukeamaan mahdollisimman nopeasti.

6. Suuseksi

Mies ei myöskään anna suuseksiä, vaikka on sitä jatkuvasti vailla. Ei se vain mene niin.

7. Facebook

Miehellä on Facebookissa kaksisataa kuvaa, joissa hän on ilman paitaa. Jos miehen kuvista suurin osa on lomakohteista, ilman paitaa, juoma kädessä tai muuta yhtä syvällistä, kannattaa miettiä omia motiivejasi.

8. Oletus naimisiinmenosta

Mies naljailee aina tulevaisuudesta koskevissa keskusteluista pakonomaista tarvettasi päästä naimisiin, vaikka aiheesta ei ole edes koskaan vakavasti puhuttu.

9. Ravintola

Mies syö joko ainoastaan roskaruokapaikoissa tai huippukalliissa a la carte -ravintoloissa. Mitään keskitietä ei ole ja siitä kiittää joko painoindeksi tai kukkaro. Perustelut ovat yleensä järjettömiä.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

Kommentoi »