Mies, näitä ominaisuuksia nainen etsii

Mies, näitä ominaisuuksia nainen etsii
Mikä riittää naiselle miestä valitessa? Pelkkä hymy? Ei, vaan vaatimuksia on hieman enemmän. Itse asiassa näitä Men’s Healthin luettelemia ominaisuuksia nainen hakee, kun hän etsii miestä itselleen ravintolasta.
Julkaistu 29.5.2013

1. Miehen tulee hallita muoti

Miehen tulee näyttää tyylikkäältä ja muodikkaalta. Paras tilanne on silloin, kun miehestä näkee, että hän laatii omat sääntönsä eikä seuraa muiden pukeutumista.

2. Hän on kaveriporukkansa hurmaavin

Mies erottuu joukosta hyvällä käytöksellään ja kohteliaisuudellaan. Hän ei ole se, joka on eniten äänessä.

3. Mies kuuntelee, katselee ja lukee

Tämä tarkoittaa sitä, että miehen tulisi olla sivistynyt ja kertoa tutuista aiheista asioita, joita nainen ei entuudestaan tunne. Nainen arvostaa miestä, joka on älykäs ja viisas.

4. Hän ei kiinnostu naurettavan kuumista kissoista

Jokaisessa yökerhossa on katseita kääntäviä seksipommeja, jotka kääntävät miesten päät yksi toisensa jälkeen. Nainen arvostaakin suunnattomasti miehiä, jotka viileästi tarkistavat, mistä hässäkkä johtuu, mutta sen jälkeen jättävät yyberbeiben omaan arvoonsa eivätkä jää kuolaamaan.

5. Mies auttaa muita

Ahdas yökerho on omiaan ajamaan ”jokainen omillaan” –periaatetta. Hyvä mies nousee kuitenkin sen yläpuolelle päästämällä todellisesta hädästä kärsivän edelleen vessajonossa tai auttamalla naista saamaan juomista päästämällä tämän viereensä tiskillä.

Lähde: Men´s Health

Lue myös:

Kommentoi »