Millainen mies sinä olet? Viisi erilaista miestyyppiä

Millainen mies sinä olet? Viisi erilaista miestyyppiä
Voiko miehiä jakaa karkeasti viiteen eri ryhmään? Tietenkään ei, mutta tiettyjä käyttäytymiskaavoja löytyy. Niistä AskMen.comin blogisti Scarlett Russell kertoo seuraavaksi.
Julkaistu 31.1.2013

1. Kehäraakki bändijätkä

Lukiossa perustetun yhtyeen solisti, jonka bändissä oli potentiaalia – 15 vuotta sitten. Hän uskoo edelleen yhtyeeseen naiivisti tai kaipaa vanhoja hyviä aikoja, kun ihmiset kävivät keikoilla. Mies asuu vieläkin joko vanhempiensa luona tai soluasunnossa eikä käy palkkatöissä.

2. Naimisiin menijä

Hänen kaverinsa ovat kaikki jo naimisissa, ja mies esittelee sinut vanhemmilleen jo kolmansilla treffeillä. Mies rakastuu itsenäisiin naisiin, joita hän yrittää puoliväkisin saada avioliiton kannattajiksi viimeistään ensimmäisen ystävänpäivän aikaan.

3. Raikulipoika

Hänen käyntikortissaan lukee ”tapahtumaorganisaattori” tai muuta sellaista, mikä viittaa hänen matkustavan ja juhlivan työnsä puolesta paljon. Hän nauttii bileistä ja juhliminen on hänen rakkain harrastuksensa. Hän on mies, jonka kanssa kaikki haluavat olla kavereita. Toisaalta kukaan nainen ei näe häntä poikaystävämateriaalina.

4. Peluri

Mies, johon kaikki naiset lankeavat. Hurmaava, itsevarma ja sopivasti röyhkeä. Toisaalta hän yleensä myös narsistinen, pettää heppoisin perustein eikä koskaan kasva aikuiseksi.

5. Vanhempi mies

Mies, joka on hyvässä asemassa työpaikallaan ja jolla ei ole pikkurahasta pulaa. Nopeasti naiselle kuitenkin selviää, ettei hän sosiekonomisesta statuksestaan huolimatta eroa nuorista kolleista. Tosin hän ajaa kalliimmalla autolla.

Lähde: AskMen

Lue myös:

1 kommentti