Miesten tavat, joita nainen inhoaa ja mies ei edes huomaa

Miesten tavat, joita nainen inhoaa ja mies ei edes huomaa
Vaikka mies olisi muuten täydellinen, on hänelläkin todennäköisesti tiettyjä ”miesmalleja” - käyttäytymismalleja, jotka saavat naisen raivoon. Tässäpä niistä muutama Cosmopolitanin selvennyksillä ryyditettynä.
Julkaistu 7.2.2016

1. Mies tekstailee treffienne aikana

Mies ei tarkoita pahaa, mutta kyseinen tapa saa naisen raivoon samassa mittakaavassa kuin vessanpöntön kannen jättäminen ylös. Ja koska mies ei pidä tapaansa mitenkään ärsyttävänä, ei hän todennäköisesti tajua lopettaa, ennen kuin mainitset asiasta.

2. ”Ihan sama” mielipidettä kysyttäessä

Tutkimusten mukaan mies on mieluummin hiljaa kuin sanoo jotain asiasta, josta hänellä ei ole mielipidettä tai kokemusta. Mitä enemmän tapailette, sitä vähemmän mies onneksi vastaa ”ihan sama” tai ”en tiedä” kun tiedustelet hänen mielipidettään.

3. Hän on hiljainen ja ynseä töistä kotiin tullessaan

Mies on niin puhki töistä, että istuu sohvalle, alkaa katsomaan televisiota ja juo oluen ennen kuin sanoo sanaakaan. Onko tuttua? Hän ei ole suuttunut tai vihainen, vaan ainoastaan haluaa hetken rauhoittua.

4. Mies odottaa viimeiseen asti, ennen kuin alkaa pukea

Miehet elävät siinä harhaluulossa, että heillä pukeutumisessa ei mene kuin pari minuuttia, joten hän odottaa ensin sinua, alkaa sitten pukea liian myöhään ja lopulta sinä odotat häntä.

Alkuperäinen: Cosmopolitan

1 kommentti