Terve.fi

Satu ja Sanna rakastuivat työpaikalla, näin taklaat aivosumun, ikigai voi tuoda elämään merkityksellisyyttä – nämä tunneaiheet kiinnostivat eniten tänä vuonna

Satu ja Sanna rakastuivat työpaikalla, näin taklaat aivosumun, ikigai voi tuoda elämään merkityksellisyyttä – nämä tunneaiheet kiinnostivat eniten tänä vuonna
Mitkä tunneaiheiset jutut kiinnostivat eniten tänä vuonna? Katso tästä vuoden 2021 kahdeksan luetuinta tunnejuttua terve.fi-sivustolla!
Julkaistu 23.12.2021

Satu ja Sanna rakastuivat työpaikalla: "Vetovoima oli niin suuri, ettei mitään ollut tehtävissä" (tämä oli koko sivuston luetuin juttu vuonna 2021)

Vaikka järki yritti sanoa muuta, rakkaus vei Satun ja Sannan jalat alta. Lopulta se muutti heidän elämänsä täysin.

Kati Reijosesta elämä tuntui aina vähän raskaalta: "Ärsytti ajatuskin, että itse sabotoisin onneani – silti tein juuri niin"

Kirjailija Kati Reijonen ymmärsi, että oli seissyt oman onnensa tiellä. Hän uskoo, että elämästä voi tehdä helpompaa tai vaikeampaa omilla ajatuksillaan.

Selkäkipu ja suru ovat raskas yhdistelmä, Jaana Kotkansalo tietää: ”Löysin äitini surmattuna kotoaan”

Ensin Jaana Kotkansalo elämään tuli kipu, sitten raastava suru. Hän sinnitteli, vaikkei edes voinut tehdä sitä, mitä eniten rakastaa.

Psykoterapeutti Antti S. Mattila uskoo, että onnellisuus on joskus pienestä kiinni: ”Jo yksi oivallus voi auttaa”

Psykiatri ja psykoterapeutti Antti S. Mattilalla on meille rohkaisevaa sanottavaa. Onnellisuutta voi harjoitella, ja masennus kertoo halusta lähteä uutta kohti. Turhaan Mattilaa ei kutsutakaan onnellisuustohtoriksi.

Tökkiikö ajatus, onko vaikea keskittyä? Näin taklaat aivosumun

Kun pää on kirkas, ajatus lentää. Aivosumu taas saa yksinkertaisetkin asiat tuntumaan ylivoimaisilta. Mistä se johtuu?

Tommy Hellsten päätti, ettei enää hylkää itseään: "Rakkaus syntyy vapaudessa"

Terapeutti Tommy Hellsten ymmärsi, että hyvässä suhteessa on kaksi syyllistä.

Japanilainen ikigai voi tuoda elämään onnea ja merkityksellisyyttä – aloita vastaamalla näihin neljään kysymykseen

Japanilaisen ikigain mukaan sinun tarvitsee esittää itsellesi vain neljä kysymystä. Vastausten avulla voit löytää tien merkitykselliseen elämään.

Jäitkö jumiin ikäviin sanoihin, huonoon eroon tai kokemaasi vääryyteen? Näin opit päästämään irti

Moni kantaa mielessään kokemiaan nöyryytyksiä, kärsimyksiä ja vääryyksiä. Ne sitovat energiaa ja vievät tilaa hyvältä elämältä. Yksi ajatus voi auttaa menneestä irti päästämisessä.

Kommentoi »