Tämä hiusväri sopii sinisiin ja ruskeisiin silmiin

Tämä hiusväri sopii sinisiin ja ruskeisiin silmiin
Kevättä kohti hiuksiin saatetaan kaivata hauskaa piristystä ja vaihtelua! Kokeile sinisten silmien korostajaksi ja ruskeiden silmien syventäjäksi vaalean kuparin sävyisiä raitoja ja huomaat, että ilme piristyy kertaheitolla
Julkaistu 24.3.2016

Henna-Riikka on ollut aina rohkea hiustensa kanssa ja varsinkin punaisten värien arsenaali on tullut kokeiltua kauttaaltaan vuosien mittaan. Jossain vaiheessa hiuksia on aloitettu kuitenkin raidoittamaan vaalennusaineella, mutta kauniin vaalean sävyn ylläpitäminen on vahvan punapigmentin vuoksi ollut hankalaa.

Lisäksi vaalea haaleus on alkanut tuntua hieman tylsältä, joten nyt hiuksiin kaivattiin hieman vaihtelua.

Välit kampaajalla käymiseen saattavat välillä venähtää pitkäksi, joten uutta ilmettä päätettiin lähteä tuomaan raidoittamalla, jolloin tyvikasvu on hieman kokopään väriä armollisempi.

Henna-Riikan hiuksiin tehtiin raitoja kolmella eri värillä: pehmeällä toffeella, rohkeammalla porkkanalla sekä mantelin sävyisellä vaalealla.

Ohuet ja tiheät raidat tekevät yhdessä rauhallisen ja yhteneväisen kokonaisuuden, ja kun kaikki sävyt liimattiin vielä yhteen karamellin sävyisellä kiiltokäsittelyllä, pehmeä yleisilme oli valmis. Kuulostaa ja näyttää herkulliselta!

Hiukset leikattiin raikkaaseen long bob -pituuteen, joka sopii jokaisen kasvoille ja reipastaa nuutuneimmankin ilmeen talven jäljiltä.

Porkkanakakun kauneimmat sävyt pääsivät oikeuksiinsa, kun hiukset taivuteltiin muotoiluraudalla kevyesti laineille ja puristeltiin rennoiksi suolasuihkeen kanssa. Laineille taivuteltu pitkä polkka (kutsumanimeltään wavy bob eli WOB) onkin yksi ajankohtaisimmista hiustrendeistä tänä keväänä.

Toinen ahaa-elämys värin kanssa koettiin, kun Henna-Riikka otti käsittelyn jälkeen kapan pois ja oma vihertävä neule pääsi korostamaan kuparisia sävyjä. Kasvojen ihon sävy muuttui punertavampien hiusten myötä välittömästi terveemmäksi ja kulmakarvatkin löysivät hiuksista väriparin. Muutos oli todella huomattava ja hyvä esimerkki siitä, kuinka oikeat sävyt hiuksissa voivat tuoda esiin hyvin eri asioita samoissa kasvoissa. Ehkä tässäkin tapauksessa on uskominen sitä, mitä hius tahtoo alunperin olla: valtava määrä punapigmenttiä ei voi olla väärässä!

Hiusmuutoksen teki kampaaja Meeri Mäntylä. Tutustu Meerin hiusaiheiseen blogiin I´d rather hair you now.

Lue myös:

Kommentoi »