Kauneus

Huipputrendikäs long bob - katso upea hiusmuutos

Haperot latvat saavat lähteä ja tilalle tulee trendikäs long bob. Katso ennen ja jälkeen -kuvat!

Teksti Meeri Mäntylä
Kuvat Meeri Mäntylä
21.5.2015

Pitkä polkka (long bob, lob) on ollut pinnalla jo pitkään, mutta siitä huolimatta sen nerokkuus yllättää jokaisella leikkuukerralla! Malli sopii jokaisen kasvoille ja raikastaa väsyneimmänkin hiuksen. Lisäksi huonokuntoisista latvoista pääsee kerralla eroon ja silti mitta pysyy edelleen pitkän puolella.Tämänkertaisella asiakkaallamme ei ollut ongelmaa huonokuntoisen latvan kanssa, mutta ilmeeseen kaivattiin piristystä. Reipas 10 sentin pätkäisy ja latvaraidat hiusten etuosaan kiiltokäsittelyn kera toivat hiuksille keväisen fiiliksen helposti ja nopeasti.

Malli on hyvin yksinkertainen – linja on suora ja kevennykset ja kerrostukset on minimoitu. Näin latvasta saadaan erittäin vahvan ja paksun näköinen.

Hiusten alkuperäinen ruskea sävy on pitkälti omaa väriä, aikaisempia kiiltokäsittelyitä lukuunottamatta. Päädyin värin suhteen syventävään kiiltokäsittelyyn ja latvaraitoihin, jotka jäävät päälikerroksen alle. Kun vaalein värin on alapuolella, vaalennus näyttää siltä, kuin hiuksia olisi pidetty auringonpaisteessa ylhäällä ponnarilla. Hieman piiloon jäävät latvaraidat ovat myös toimiva keino silloin, kun väriin halutaan vain vähän jotain uutta.

Vaaleat raidat tulevat ihanasti esiin, kun hiusta hieman kihartaa! Vaaleat osiot myös vilkkuvat kauniisti, kun tuuli saa hiukset hulmuamaan.

Miksi valita latvaraidat normaaleiden raitojen sijaan?- Normaalisti kovalle kulutukselle joutuva päälikerros saa kerrankin jäädä rauhaan- Oman hiusvärin kasvatus on helppoa ja ongelmat näkyvän tyvivärin kanssa historiaa- Hyvin tummien hiusten kanssa vältytään mahdolliselta seepra-efektiltä- Värin ylläpitäminen on helpompaa, kun vaaleaa väriä on vähemmän- Tummaan väriin palaaminen on helpompaa- Muutamat raidat ovat huomattavasti koko pään raitoja edullisempi vaihtoehtoTyylikkyys tulee pienistä jutuista, kuten tämänkertainen mallimme osoittaa! Ehkä tuohon alta pilkahtelevaan vaaleuteen liittyy myös se pieni salaperäisyys – kokonaisuus pysyy mielenkiintoisena, kun ei paljasteta kerralla liikaa.

Hiusmuutos-palstalla ovat pääosassa inspiroivat hiusmuutokset, luonnolliset värjäykset sekä simppelit leikkaukset. Hiusmuutoksissa tullaan näkemään kauniita ja helposti ylläpidettäviä hiusideoita, joiden avulla korostetaan omien hiusten hyviä puolia. Palstalla kirjoittelee kampaaja Meeri Mäntylä, joka pyörittää päivätyönään FOLK Helsinki -kampaamoa ja kirjoittaa siinä sivussa hiusaiheista blogia I´d rather hair you now. Tervetuloa inspiroitumaan!

Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi