Takaisin yhteen exän kanssa?

Takaisin yhteen exän kanssa?
Lähtökohdat eivät ole parhaat mahdolliset, sillä tehän jo aiemmin erositte – ja usein se ei tapahdu ilman syytä. Mutta jos sinusta tuntuu, että vielä on paljon pelastettavaa ja että päätös oli hätiköity, Cosmopolitan auttaa saamaan exäsi takaisin.
Julkaistu 4.2.2016

1. Kysy ensin itseltäsi kahta asiaa

Onko sinulla oikeasti tunteita häntä kohtaan vai oletko ainoastaan huomion ja läheisyyden tarpeessa? Toinen kysymys: oliko parisuhteenne terve? Onko aika kullannut muistot? Jos vastaus on kahteen ensimmäiseen kyllä, jatka lukemista.

2. Aloita varovaisesti

Jos vastaus oli kyllä, lähesty exääsi hyvin tavanomaisesti ja kaverillisesti vaikkapa Facebookissa. Kysy miten menee ja vastaus kertoo paljon. Jos hän vastaa lyhyesti tai ynseästi, se on huono merkki. Jos vastaus on pidempi ja sisältää hymiötä ja kysymyksiä sinulle, on sinulla vielä mahdollisuuksia.

3. Onko eksäsi sinkku?

Yleisesti ottaen sinun pitäisi tietää tämä jo etukäteen, jos olet hänestä kiinnostunut. Jos Facebook-tiedot eivät sitä kerro, kysele asiasta varovasti huumorimielessä.

4. Jos vastaus sinkkuuteen oli kyllä, ehdota ulkona käyntiä

Ehdota lyhyesti kahvilla käymistä tai vaikkapa lounasta paikassa, jossa ennen söitte paljon kahdestaan. Se saa aikaan hyvien muistojen heräämistä.

5. Muistelkaa yhdessä

Kun olette syömässä tai kahvilla, muistelkaa huumorilla yhteisiä hauskoja hetkiänne ja tilanteita, jotka toivat teidät yhteen. Kokeile varovasti koskettaa exääsi ns. huomaamattomasti ja katso tarkasti, mikä on reaktio. Jos häntä kosketuksesi ei haittaa, se on hyvä merkki.

6. Palaa vielä alkuun

Vaikka kaikki näyttäisi menevän hyvin ja teillä oli mukavaa ulkona, mieti vielä tarkkaan, onko tämä sen arvoista. Ovatko asiat muuttuneet? Oletteko te muuttuneet ihmisinä? Olisi erittäin ikävää palata yhteen ja huomata, että samat ongelmat ovat yhtä läsnä kuin aikaisemminkin.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

Kommentoi »