Onko parisuhteesi terve? Nämä neljä asiaa sen paljastavat

Onko parisuhteesi terve? Nämä neljä asiaa sen paljastavat
Vaikka parisuhteessa ei olisikaan fyysistä väkivaltaa, ei se tarkoita, etteikö suhde voisi olla sirpaleina. Health.com listasi neljä asiaa, joista tunnistaa parisuhteelle haitallisen ihmisen.
Julkaistu 14.12.2014

1. Mustasukkaisuus aiheuttaa ongelmia

Jos ihminen yrittää pitää sinut kaukana perheestäsi ja ystävistäsi, on se merkki vaikeasta tulevaisuudesta. Tällainen ihminen vaatii sinua ilmoittamaan jatkuvasti itsestäsi ja siitä, kenen kanssa liikut.

2. Ensin ilkeä, sitten ihana

Henkilö ensin pilkkaa vaikkapa ulkonäköäsi tai tapojasi tehdä asioita tai menee muuten vain henkilökohtaisuuksiin. Tätä seuraa vuolas anteeksipyyntöjen ja rakkaudenosoitusten ketju. Sama ilkeä käytös kuitenkin tulee toistumaan pian.

3. Kaikki johtaa riitelemiseen

Joidenkin kanssa erimielisyyksistä puhuminen on täysin mahdotonta ilman riitaan ajautumista. Se voi johtaa siihen, että yrität välttää viimeiseen asti minkäänlaisia eriäviä mielipiteitä sisältäviä keskusteluja. Lopulta et halua puhua lainkaan, koska pelkäät toisen suuttuvan.

4. Silti juuri se ihminen on sinulle tärkein

Jos alistut toisen ihmisen kontrolliin, on sinun koko ajan vaikeampaa päästä pois suhteesta. Tässä vaiheessa joko sinun tai toisen osapuolen on lähdettävä tai kumppanisi on päästävä hoitoon. Eron tuoma sydänsuru on aina vähemmän haitallista kuin haitallisessa parisuhteessa pysyminen.

Lähde: Health.com

Lue myös:

Kommentoi »