Kauneus & Terveys

Nämä asiat kertovat, ettei nainen ole sinulle oikea

Nämä asiat kertovat, ettei nainen ole sinulle oikea
Mies ei aina tajua, että nainen on suhteessa vääristä syistä, eikä siis vaivannäön väärti. Men's Fitnessin Nick Savoy listasi seikkoja, jotka kertovat miehelle milloin on ehkä aika lähteä suhteesta.
Kuvat Thinkstock

1. Nainen on äärettömän mustasukkainen

Selaako nainen puhelintasi ja Facebook-viestejäsi ilman lupaa? Tenttaako hän aina, missä ja kenen kanssa olit? Haukkuuko nainen naispuolisia ystäviäsi?

Voiko asian korjata: Jos vastaus ei ollut jokaiseen kyllä, vielä on toivoa. Jos mustasukkaisuus kuitenkin kumpuaa huonosta ja itsetunnosta tai tuntuu naisen mielestä oikeutetulta, kannattaa tämä ”tilaisuus” jättää väliin.

2. Olet pelkkä edustusmies

Nainen kutsuu sinut hätiin heti, kun hän tarvitsee edustavaa seuraa. Hän kuitenkin viettää puolet illasta muiden kanssa jutellessa.

Voiko asian korjata: Jos hän ei halua sinulta enempää, sillä ei ole merkitystä. Jätä tulevat edustuskutsut väliin.

3. Hän pettää

Paras tapa ennustaa naisen mahdollista pettämiskäyttäytymistä on selvittää, onko hän pettänyt aikaisemmin.

Voiko asian korjata: Jos nainen on pettänyt aiemminkin, voit tietysti toivoa, että hän on muuttanut tapansa. Jos todennäköisyyksiä kuitenkin lasket, jätä nainen rauhaan.

4. Nainen saa sinut masentumaan

Mikään ei ole koskaan hyvin, kaikki ärsyttää naista ja jos omassa elämässä ei ole mitään valitettavaa, hän vaahtoaa sinulle lumppukavereistaan.

Voiko asian korjata: Jos nainen on oikeasti masentunut, koita saada hänelle apua. Muissa tapauksissa hänet kannattaa jättää suosiolla väliin, sillä negatiivisuus tarttuu.

5. Hän on pahemmanasteinen draamakuningatar

Nainen tekee pikkuasioista numeron, haluaa jatkuvaa huomiota ja tuntuu rakastavan konflikteja.

Voiko asian korjata: Ei. Sinun pitää olla itsekin päästäsi vialla pärjätäksesi tällaisen naisen kanssa.

Lue myös:

Julkaistu: 5.7.2014
Kommentoi »