Kauneus ja Terveys

Neljä merkkiä, että nainen pettää

Neljä merkkiä, että nainen pettää
Mies pettää monesta syystä – tilaisuuden tullen, kiihottuneena tai parisuhteen sukeltaessa. Naisten syyt eivät kuitenkaan ole samat. Usein nainen pettää, kun hän tuntee emotionaalisen tyhjiön parisuhteessaan.
Julkaistu: 25.6.2015

1. Tyytymättömyys 

 Men’s Fitnessin mukaan naisen pettämismahdollisuudet kasvavat kohisten, jos parisuhde ei tyydytä. Varsinkaan jos seksielämä ei nappaa enää, saattaa nainen kaipailla uusia tuulia (ja miehiä) petiin.

2. Uuden kaipuu 

Jos nainen alkaa käyttäytyä eri tavalla tai jos hän ”ryhdistyy” yhtäkkiä ja hankkii paljon uusia vaatteita, uuden kampauksen tai uusia tuoksuja – silloin sinunkin kannattaa terästäytyä. Lisäksi muutos seksielämässä tai epämääräinen puhelimen ja tietokoneen käyttö ovat signaaleja, joista herätyskellojen tulisi alkaa soida.

3. Hän muuttaa suunnitelmiaan tai viipyy tavallista kauemmin 

Nainen saattaa laittaa keskellä yötä viestiä, jossa hän kertoo menevänsä ystävänsä luokse yöksi humalatilan vuoksi. Tai sitten jossakin on jatkot, joista hän ei ”muista” ilmoittaa sinulle.

4.  ”Hän” poistuu keskustelusta 

Jos tyttöystäväsi on ennen puhunut paljon tietyistä miespuolisista työkavereistaan, mutta yhtäkkiä hän ei enää puhukaan tietystä ihmisestä mitään – kannattaa huolestua. Men’s Fitness kertoo, että esimerkiksi Yhdysvalloissa 22 prosenttia parisuhteissa eläneistä on myöntänyt pettäneensä.

Lähde: MensFitness

Kommentoi »