7 virhettä, jotka teet miesten kanssa

7 virhettä, jotka teet miesten kanssa
Kuulostaako tutulta: Miehesi kuulee kritiikkiä, kun kiusoittelet häntä hellästi. Parisuhdeneuvoja Alison Armstrong paljasti Lifescript.comille seitsemän salaisuutta, jotka sinun täytyy tietää miehistä.
Julkaistu 25.6.2015

Armstrongin mielestä ongelmat johtuvat pohjimmiltaan siitä, että mies ja nainen ovat erilaisia, eri sukupuolta.

- Nainen katsoo miestä ja näkee karvaisen, huonosti käyttäytyvän naisen. Naisen reaktiona on kouluttaa miestä, rangaista häntä tai pitää häneen etäisyyttä, Armstrong miettii. Tahtomattaan nainen aiheuttaa lopulta suurta vahinkoa yrittäessään muuttaa miestä.

Ketään ei voi muuttaa, ei omaa miestäkään. Kun nainen hyväksyy perimmäisen luontonsa, voi miehen ja naisen parisuhde kehittyä. Odotellessa näistä Armstrongin vinkeistä voi olla apua.

1. Näemme miehet huonosti käyttäytyvinä naisina

Nainen ottaa kaiken henkilökohtaisesti, Armstrong kertoo. Kun mies ei tee niin kuin nainen haluaa, nainen ajattelee, ettei mies rakasta häntä, välitä hänestä tai kunnioita häntä. Eihän mies muuten käyttäytyisi huonosti.

Mutta mies on anteeksiantavaisempi kuin nainen. Hän ottaa huomioon naisten arvoituksellisuuden ja katsoo sen olevan kiehtovaa.

2. Takerrumme miesten sanoihin

- Ota mies kirjaimellisesti. Jos hän sanoo olevansa kiireinen lauantai-iltana, se tarkoittaa, että hän on kiireinen lauantai-iltana. Hän ei ole kyllästynyt sinuun, väsynyt sinuun tai halua erota sinusta. Armstrong valottaa.

3. Odotamme, että miehet antavat meille kaiken aikansa

Kun miehestä tulee naisen poikaystävä, nainen olettaa, että mies sovittaa omat menonsa naisen kalenterin mukaan.

- Mies ei näe asiaa tuolla tavalla. Miehellä on myös oma, kokonainen elämä. Hän ei ajattele sinun omistavan kaikkea hänen aikaansa, Armstrong huomauttaa.

Mies tekee parhaansa, jotta nainen on onnellinen ja tuntee olonsa rakastetuksi ja kunnioitetuksi. Mutta jos nainen odottaa, että mies palvelee häntä, nainen saa itsensä näyttämään dominoivalta, häijyltä ja epäkunnioittavalta.

4. Keskeytämme, kun miehet yrittävät puhua

Nainen kysyy mieheltään tärkeän kysymyksen. Mies alkaa vastata, ja nainen keskeyttää.

- Tästä johtuu se, miksi naiset virheellisesti päätyvät ajattelemaan, että miehet ovat pinnallisia, Armstrong kertoo. Kun miehen keskeyttää, hän vain lakkaa puhumasta.

Keskeyttämisen sijaan naisen kannattaa kuunnella, mitä miehellä on sanottavanaan. Kun hän lopettaa, pitää jatkaa kuuntelemista. Silloin parhaat tiedonjyväset usein paljastuvat.

5. Luulemme, että miehet pystyvät tekemään useita asioita kerralla

- Naiset on biologisesti suunniteltu tekemään asioita yhtä aikaa. Voimme katsoa televisiota ja neuloa villapaitaa, voimme ajaa ja suunnitella päivää, voimme puhua puhelimessa ja tarkistaa sähköpostin, kertoo Armstrong.

6. Uskomme, että miehet eivät huomioi meitä

Nainen todennäköisesti syyttää miestään siitä, että tämä jättää naisen huomiotta katsoessaan televisiota tai ajaessaan autoa. Ei mies oikeasti ole huomioimatta naista. Hän vain ei pysty tekemään kahta asiaa yhtä aikaa.

- Kun mies katsoo televisiota tai pukeutuu, hän pelkästään katsoo televisiota tai pelkästään pukeutuu. Ajattelemme, että hän tekee jotakin ja jättää meidät huomiotta, koska haluamme asian olevan niin, Armstrong neuvoo.

Joten seuraavalla kerralla, kun miehen metsästäjän vaisto iskee päälle, kannattaa hengittää syvään ja muistaa, että hänet on suunniteltu eri tavalla. Asiassa ei ole mitään henkilökohtaista.

7. Taistelemme miehen tehtävän kanssa

- Olen opettanut tyttäreni olemaan pyytämättä isältään mitään, ennen kuin olemme moottoritiellä. Miehen senhetkinen tehtävä on ensin saatava toimimaan, Armstrong kertoo. Samoin olisi hyvä käyttäytyä, kun mies on uppoutunut uuteen liikeideaan ja kuluttaa suuren osan ajastaan sen parissa.

- Kaikki hänen energiansa menee siihen, että hän yrittää huolehtia perheestään, Armstrong toteaa.

Nainen ei siis saa vajota ansaan. Ei tarvitse kiduttaa itseään ajattelemalla, että hän antaisi enemmän aikaa, jos todella välittäisi. Jos nainen pakottaa miehen keskittymään itseensä, mies yksinkertaisesti kärsii.

1 kommentti