Apu Terveys

Uusi Miesremppa-erikoislehti kokoaa yksiin kansiin miehen terveyden tärkeimmät asiat

MAINOS
Uusi Miesremppa-erikoislehti kokoaa yksiin kansiin miehen terveyden tärkeimmät asiat
Miten keski-ikäinen mies voi itse ehkäistä esimerkiksi uniapneaa, kakkostyypin diabetesta tai eturauhassyöpää? Miten keskivartalo pysyy kurissa? Luotettavan terveyslehden asiantuntijoina ovat suomalaiset huippututkijat ja -lääkärit.
Julkaistu 8.1.2020

Kyykkää keho vahvemmaksi

Näyttelijä ja kunto-ohjaaja Kristo Salmiselle elämäntapamuutos on loppuelämän projekti, ei mikään ”tajunnan räjäyttävä häädieetti”. Kristo näyttää ohjeet lihasvoimaa kasvattaviin kyykkyihin.

Seksihalut kateissa?

Tuleeko miehille vaihdevuodet? Testosteronivajeen oireet voivat yllättää ikääntyvän miehen. Kun seksi ei suju, apukeinoja on onneksi olemassa.

Mahasyöpä yllätti terveen miehen

Mahasyöpä on usein varhaisvaiheessa oireeton. Jarmo Aaltonen kertoo, miten mahasyöpä kuritti kehoa ja laihdutti entisestään hoikkaa miestä.

Kun eturauhanen oikuttelee

Eturauhasen hyvänlaatuinen liikakasvu näkyy ikämiehen arjessa. Milloin on syytä harkita höyläysleikkausta?

Hyvästi korahtelu

Nukutko huonosti? Tunnista uniapnea ja paranna elämänlaatua. Taudin oireina ovat äänekäs kuorsaus ja unenaikaiset hengityskatkokset. Kysyimme, miltä uniapnean hoito ylipainelaitteella tuntuu.

Saako ostereista mieskuntoa?

Terveellinen ruokavalio voi ehkäistä eturauhassyöpää sekä pitää sydämen vahvana ja aivot terveenä. Esitttelyssä 10 miehen puhtiruokaa!

Maalaislääkäri Kiminkisen parhaat neuvot

”Sosiaalitanttamainen hymistely ei innosta miehiä”, sanoo maalaislääkäri Tapani Kiminkinen. Jokamiehen luottolääkäri vastaa Miesremppa-lehdessä lukijoiden kysymyksiin.

Kommentoi »