6 mielenkiintoista faktaa sinkuista

6 mielenkiintoista faktaa sinkuista
Sinkut ovat eräänlainen oma lajinsa: he syövät, bailaavat ja pukeutuvat eri tavalla kuin varatut. Sen tietävät kaikki. Men’s Fitnessillä on kuitenkin tarjota seitsemän mielenkiintoista faktaa yksineläjistä. Tiesitkö nämäkin?
Julkaistu 22.1.2015

1. Naiset pyörittävät useaa ehdokasta miehiä todennäköisemmin

Match.comin kyselyn mukaan 72 prosenttia naisista on sitä mieltä, että on okei pyörittää yhtäaikaisesti ainakin kahta kumppaniehdokasta.

2. Ulkonäkö ei ole kaikki kaikessa

Sinkut eivät ole niin pinnallisia kuin ehkä luullaan, sillä ulkonäkö oli kyselyssä vasta viidenneksi tärkeimpänä ominaisuutena, kun sinkuilta kysyttiin ihannekumppanin ominaisuuksista. Edelle meni mm. luotettavuus, kommunikointikyvyt sekä huumorintaju.

3. Sinkut uskovat pitkään liittoon

Jopa hulppeat 89 prosenttia sinkuista kertoi uskovansa koko loppuelämän kestävään liittoon oikean kumppanin kanssa.

4. Avioliitto ei kuitenkaan ole niin tärkeä

Vaikka usko pitkään liittoon on väkevä, usko avioliittoon ei ole. Vain 53 prosenttia vastanneista halusi mennä jossain vaiheessa elämäänsä naimisiin.

5. Halailua ei vielä koeta erityisen intiimiksi

Suhde ei ole vielä pitkällä, vaikka siihen sisältyisi julkista halailua. Silloin se on jo pidemmällä, jos matkustetaan yhdessä.

6. Rahalla ei ole enää merkitystä

90 prosenttia miehistä sanoi, että he olisivat valmiita tapailemaan naisia, jotka tienaisivat huomattavasti miehiä enemmän.

Lue myös:

Kommentoi »