Kauneus ja Terveys

10 syytä, joiden takia mies ei halua sitoutua

10 syytä, joiden takia mies ei halua sitoutua
Parisuhteeseen sitoutuminen on paljon muutakin kuin yhteisen rakkauden tunnustamista. Usein asioilla on kaksi puolta, joita pitää punnita niin oman kuin yhteisenkin hyvän saavuttamiseksi.
Julkaistu: 8.4.2015

Välillä homma ei toimi oikeista syistä, kun taas toisaalla keksitään tekosyitä. Cosmopolitan luetteli yleisimmät (teko)syyt, joiden vuoksi mies ei uskalla hypätä parisuhdekelkkaan.

1. Olet ihan okei, muttet paras

Jos pihviä on tarjolla, miksi tyytyä pitsaan? Niin raadolliselta kuin se kuulostaakin, miehellä saattaa olla kiikarissa joku muu, jonka kanssa synkkaa paremmin. Hän on se sadan euron pihviateria, ja sinä olet pari palaa jäähtynyttä pitsaa.

2. Muiden asioiden priorisointi

Miehestä saattaa tuntua, että esimerkiksi hänen työnsä on ainakin vielä sinua tärkeämpää. Mutta jos hänestä ei kuulu pitkään aikaan mitään ja vihdoin hän vastaa tekstarilla ”Sori, on ollut tässä työkiireitä..”, on aika laittaa hommalle piste. Mies ei ole kiinnostunut, eikä uskalla sitä itse sanoa.

3. Vanha suhde pilasi tulevaisuuden

Jos mies kertoo vanhan suhteen jättäneen syvät haavat ja siksi tilanne on mahdoton, pitää päätöstä kunnioittaa. Silloin aika ei vain ole oikea sillä hetkellä. Jos mies kuitenkin sählää samalla muiden kanssa tai käyttäytyy muuten kuin ääliö, ”vanhan suhteen haavat” oli vain tarina sinun karistamiseksesi.

4. Kaikki on liian hyvin, mikä pelottaa

Miestä voi pelottaa parisuhde, jossa on liian turvallista. Turvallisuus voi tarkoittaa tulevaisuuden tylsää.

5. Pitkät suhteet pelottavat

Mies on saattanut seurustella jo muutaman naisen kanssa pidemmänkin aikaa, mutta silti kaikki suhteet ovat kariutuneet loistavan startin jälkeen. Se voi kalvaa tai kyynistää miestä, eikä hän enää välttämättä uskalla enää heittäytyä, koska luulee tietävänsä lopputuloksen.

6. Seksi kiinnostaa, muu höpötys ei

Jos seksi on loistavaa, mutta teillä ei ole mitään yhteistä, mies ei mielellään jatka kanssasi seuraavalle tasolle.

7. Luulet, että mies ei ansaitse sinua

Jos mies ei ole tehnyt hirvittäviä rikoksia, hänellä on täysi oikeus tulla rakastetuksi. Jos mies huomaa, että pidät itseäsi häntä paremmassa arvossa, hän nostaa kytkintä hyvin nopeasti.

8. Mies olettaa, että hän ei voi antaa sinulle kaikkea tarvitsemaasi

Siinä tapauksessa ei voikaan, jos sinä haluat parisuhteen ja mies ei.

9. Odotellaan vielä hetki

Jos mies haluaa edetä hitaasti, voi kyseessä olla edellämainittu hidas ja tuskallinen toipuminen edellisestä suhteesta, tai sitten hän vain haluaa odottaa, että parempi vaihtoehto ilmaantuisi markkinoille.

10. Jos luulet, että voit muuttaa miestä

Parisuhteessa molempien roolina on tukea toista puoliskoa, ei muuttaa häntä kaltaisekseen.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

Kommentoi »