Kauneus & Terveys

Oletko jo ylittänyt pettämisen rajan?

Pettämisestä tulee ensimmäisenä mieleen joko seksi toisen miehen tai naisen kanssa tai pidempi ulkopuolinen suhde, joka lopulta ajaa alkuperäisen pariskunnan eroon.
Kuvat Thinkstock

Pettämiseksi voidaan kuitenkin laskea myös henkisellä puolella tapahtuva pettäminen, vaikka mitään fyysistä ei tapahtuisikaan. Mitä sitten on henkinen pettäminen? Women’s Health kertoo kolme merkkiä, jotka kertovat, petätkö henkisesti.

1. Etsit jotain perustavanlaatuista parisuhteen ulkopuolelta

On normaalia uskoutua vastakkaisen sukupuolen ystävälle omista huolista, mutta jos haet normaalia syvempää luottamusta tai intiimimpää henkistä yhteyttä, on syytä pysähtyä miettimään.

2. Salailet jotain

Saatat luulla, että kaikki on hyvin, jos kumppanisi tietää sinun ja ystäväsi hyvistä väleistä. Mieti kuitenkin, salaatko jotain. Pystyisitkö kertomaan käymiänne keskusteluja kumppanillesi? Jos ajatuskin ahdistaa, saatat jo pettää kumppaniasi henkisellä tasolla.

3. Mietit, oletko jo ylittänyt pettämisen rajan

Asiassa pitää luottaa mututuntumaan. Jos et ole varma, älä kokeile. Jos sinulla on selvästi romanttisia tuntemuksia kolmatta osapuolta kohtaan, sinun on oltava rehellinen kumppanillesi.

Lue myös:

Julkaistu: 11.9.2013
Kommentoi »