Kauneus ja Terveys

Nämä merkit paljastavat onko suhde kariutumassa

Nämä merkit paljastavat onko suhde kariutumassa
Kaikki meni ensin hyvin, sitten huonommin ja yhtäkkiä tulikin jo ero. Mutta miksi?
Julkaistu: 4.4.2013

Oliko vika sittenkin sinussa? Cosmopolitan kertoo, kuinka tunaroimme oman parisuhteemme siihen pisteeseen, että ero on paras vaihtoehto.

1. Niuhotus

Kun nainen jatkuvasti vertaa miestään Täydelliseen Poikaystäväänsä (joka sattumoisin asuu naisen pään sisällä), tulee miehelle tukalat oltavat. Kukaan mies ei ole täydellinen, joten pikkuasioista niuhottaminen koituu nopeasti vaaraksi parisuhteelle.

2. Toisen rajojen kokeileminen

Ei kannata kokeilla, kuinka pitkälle voit mennä. Esimerkiksi näitä ei kannata tehdä: herjata hänen äitiään, olla joka viikonloppu kännissä kuin käki tai vaikkapa arvostaa omia tekemisiä hänen tekemisiään enemmän.

3. Liika valittaminen

Kaikki me avaudumme parisuhteemme vaikeuksista kavereillemme, mutta koko ajan kumppanistaan pelkästään pahaa puhuva tyyppi käytännössä pyytää ystäviään kertomaan, että hänen pitäisi jättää puolisonsa. Eivätkä ystävätkään halua kuulla toisesta puoliskostasi pelkkää pahaa.

4. Ihastuminen muihin

Jos ihastut helposti, se on todennäköisesti myrkkyä parisuhteellesi. Varsinkin jos ihastut työkavereihisi. Mikä ajaa sinut ihastumaan? Tylsyys parisuhteessa? Pelko jostain? Ota selvää ja pyri välttämään tilanteita, joissa voisit kiintyä liikaa toisiin miehiin tai naisiin.

5. Vertaat itseäsi toisen exiin

Ei ole mitään järkeä ottaa selvää kaikesta mahdollisesta toisen historiassa. Vielä tyhmempää on kyseenalaistaa kumppanin parinvalintakriteerit, olla mustasukkainen hänen existään tai yrittää ottaa heistä mallia. Kumppanillasi ja hänen exillään meni poikki syystä, joten heistä ei kannata ottaa mallia. Ole oma itsesi ja ylpeä siitä.

6. Turha mustasukkaisuus

Jos toinen ei ole antanut sinulle mitään konkreettista aihetta olla mustasukkainen, älä sitä ole, vaikka pahalta saattaa tuntuakin. Jos toinen on tehnyt virheitä aikaisemmissa parisuhteissaan, ei se tarkoita, että sinun pitää olettaa hänen tekevän virheen ennemmin tai myöhemmin. Mustasukkaisuuskohtaukset eivät kerro kovinkaan tehokkaasti, että luotat häneen.

7. Liian paljon kysymyksiä liian aikaisin

Kuukauden sisällä tapaamisestanne kysyt jo, milloin menette syömään kummankin perheen kanssa. Kahden kuukauden päästä haaveilet yhteen muuttamisesta. Puolen vuoden kuluttua haluat naimisiin ja lapsia. Mikä näitä yhdistää? Liian paljon liian nopeasti. Ota siis rauhallisesti.

Lähde: Cosmopolitan

Kommentoi »