Kauneus ja Terveys

Naisen nalkutuksen voi ehkäistä yllättävän helposti

Naisen nalkutuksen voi ehkäistä yllättävän helposti
Kaikki naiset ovat välillä ämmiä. Jotkut ovat nalkutuskoneita, kun taas toiset saavat ämmävaihteen silmään vasta pahimman riidan pitkittyessä. Jos huono tuuri on käynyt ja olet valinnut vaimoksesi nalkutuskoneen, AskMen.com neuvoo, kuinka bitch-käytöstä voi ehkäistä.
Julkaistu: 4.2.2016

1. Tee nainen onnelliseksi

Tiedät, että pienikin asia voi tehdä naisen onnelliseksi (kuin myös miehen). Pointti on, että tee nainen onnelliseksi omasta halustasi, eikä sen vuoksi, että hän haluaa niin. Jos olet mielestäsi oikean naisen kanssa, miksi et ostaisi vaikka hänelle kukkia välillä?

2. Anna hänen voittaa riita

Vaikka et välillä olisikaan täysin samaa mieltä tyhmien ja kalliiden korkokenkien tarpeellisuudesta, älä tee kärpäsestä härkästä. Ja jos tilanne eskaloituu, älä revi auki vanhoja haavoja.

3. Hyväksy, että kaikki naiset ovat välillä ämmiä

Miehet ovat tottuneet dominoimaan ja käskemään läpi evoluution, mutta siihen on naisellakin oikeus, varsinkin jos hänellä on aihetta raivota sinulle. Naiset eivät yleensä ole ohjelmoituja riehumaan luonnostaan, joten asian taustalla voi olla joko terveydellinen tai psyykkinen ongelma tai sitten riehuminen on täysin omaa syytäsi. Silloin on syytä niellä kiukkua.

Lähde: AskMen

Lue myös:

1 kommentti