Kauneus ja Terveys

Näin selviät erosta - 7 vinkkiä

Näin selviät erosta - 7 vinkkiä
Ero on raskasta aikaa, eikä siitä toivuta hetkessä. Oikeiden asioiden käsittely oikeassa järjestyksessä kuitenkin helpottaa huonoa oloa huomattavasti nopeammin. Ecosalon kertoo, mitä asioita kannattaa hoitaa järjestykseen ensimmäisenä.
Julkaistu: 4.4.2014

1. Mieti, mitä opit parisuhteestanne

Älä mieti, mitä opit erostanne, vaan ajattele kokonaisuutta. Tekikö suhteenne sinusta jollakin tavalla paremman ihmisen?

2. Etäydy hetki erosta

Joudut erittäin todennäköisesti käymään läpi jonkinasteista surutyötä, mutta älä märehdi karikkoa liian kauan. Hanki itsellesi omaa aikaa.

3. Pysy puheväleissä, mutta uskoudu kaverille

Vaikka mielesi tekisi motata toista turpaan, kaikista helpoimmalla pääset, kun pysyt puheväleissä exäsi kanssa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että hänen apuaan pitäisi pyytää jokaisessa vaikeassa paikassa. Uskoudu ystävillesi mieluummin.

4. Kysy itseltäsi, miksi kävi näin

Tässä vaiheessa syytät erosta todennäköisesti kaikkia muita kuin itseäsi, vaikka vika on ainoastaan sinussa ja exässäsi. Mieti, mikä sinussa ajoi parisuhteenne kohti eroa. Se auttaa sinua tulevaisuuden parisuhteessasi.

5. Anna anteeksi itsellesi

Ihmisiähän tässä vain ollaan, ja ihmiset tekevät virheitä. Sille ei vain voi mitään, joten älä vaivu itsesääliin.

6. Jätä paino taaksesi

Nyt kun parisuhteenne loppui, älä jatka stressaamista vanhoista asioista, jotka parisuhteessanne vaivasivat. Jätä menneet murheet taaksesi ja pyri siihen, että sinun ei tarvitse enää päätyä vastaavaan tilanteeseen.

7. Lupaa

Nyt kun olet käsitellyt omat murheesi ja mokasi (ja luultavasti myös hänen), tee lupaus itsellesi: älä etene seuraavassa parisuhteessasi, ennen kuin kaikki sinua vaivaavat asiat on käsitelty ja taputeltu. Piste. Säästyt paljolta olemalla varovainen.

Lähde: Ecosalon

Lue myös:

Kommentoi »