Kauneus ja Terveys

Mies, nainen ei ole kiinnostunut sinussa näistä asioista

Mies, nainen ei ole kiinnostunut sinussa näistä asioista
Miehet stressaavat ulkonäöstään ihan syystäkin, mutta naisten naurattamiseen ja flaksin käymiseen eivät vaikuta niin monet asiat kuin miehet luulevat. Men’s Fitness kertoo asioista, jotka mies luulee naista kiinnostavan. Totuus on kuitenkin muuta.
Julkaistu: 19.7.2014

1. Tilin saldo

Toki useimmat naiset haluavat miehen, jolla on kämppä, auto ja sen verran rahaa, että nainen ei joudu kauppareissuja maksamaan. Mutta siinäpä se. Suurimmalle osalle naisista on sen jälkeen aivan sama, kuinka paljon pankkitililläsi makaa rahaa.

2. Kuinka kiva olet silloin, kun tapaatte ensimmäisen kerran

Kivalla tarkoitetaan 90 prosenttia kaikista miehistä eli niitä, jotka eivät erotu massasta. Naiset kiinnostuvat pahoista pojista (ja tämä ei tarkoita sitä, että miehen pitäisi olla itseään täynnä oleva idiootti), koska he erottuvat massasta.

3. Kokosi

On toki todistettua, että koolla on naiselle väliä, mutta se ei ole tärkein asia miehessä. Itse asiassa peniksen koko on melko toisarvoinen seikka naiselle, varsinkin jos osaat penistäsi käyttää.

4. Paljonko nostat penkistä?

Kysymys, jonka todella harva nainen kysyy. Vielä harvempaa kiinnostaa vastaus. Suurin osa naisista vain haluaa miehen, joka liikkuu ja pyrkii huolehtimaan omasta kunnostaan ja ulkonäöstään. Ei tarvitse olla bodari miellyttääkseen naista.

5. Faktoja kaikesta

Miehen tulisi muistaa, että miehille ja naisille kerrotaan asioita eri tavoin. Miehille faktat riittävät, mutta naiset haluavat tunteita. Kannattaa siis joka käänteessä selventää, kuinka tapahtumat vaikuttivat sinun tunteisiisi.

6. Älykkyytesi

Totta mies saa olla älykäs ja mielellään se on jopa suotavaa, mutta älykkyydellä leuhottaminen ei anna hyvää kuvaa älykkyydestäsi.

Kommentoi »