Kauneus ja Terveys

Hyvästi likainen hiusväri - katso kuvat upeasta hiusmuutoksesta

Hyvästi likainen hiusväri - katso kuvat upeasta hiusmuutoksesta
Kampaajan penkkiin istuvan Maijun likaisen sävyinen liukuväri saa kyytiä ja tilalle hän saa eloisat, lämpimät hiukset. Katso kuvat muutoksesta!
Julkaistu: 17.9.2015

Maijulla on lähtokohtana raidoitettu liukuvärjäys. Tyvessä on oma 7-tummuinen tyviväri, johon on tehty ohutta vaaleaa raitaa. Latva on reilusti vaalennettu, alunperin tummanruskeaksi värjätystä hiuksesta. Maijulla on ollut ongelmana hiusten vahva keltapunertava pigmentti, joiden vuoksi hiusväri ei pysy kirkkaana, vaan lähtee taittamaan hyvin pian hieman likaisen sävyiseksi. Näin ollen päädyttiinkin korostamaan lämpimiä sävyjä niiden ainaisen peittelyn sijaan!

Tyveen tehtiin kestovärillä sekoitus kirkkaasta kuparista ja vaaleasta kultakuparista. Latvaan valittiin samat sävyt, mutta asteen verran vaaleampina, sillä olemassaolevaa liukuväriä ja tumman ja vaalean vaihtelua haluttiin hyödyntää. Kestoväreinä käytettiin Wellan Illumina -värejä, jotka antavat vaaleiden sävyjen kuultaa kauniisti läpi ja joiden eloisan lopputuloksen avulla vältetään värikypärämäinen ilme.

Hehkuva punaruskea sopii Maijulle upeasti! Siniset silmät suorastaan pomppaavat esiin kuparinsävyisiä hiuksia vasten. Heleän punertavana pysyvä hiusväri vaatii kuitenkin kotona jonkinverran vaivannäköä, sillä varsinkin vaalennettu ja huokoinen latva päästää punaiset sävyt helposti irtoamaan pesujen ja auringonvalon mukana.

Täsmävinkit punertavien ja kuparinsävyisesten hiusten kotihoitoon: 

  • Nappaa kampaajalta mukaan sävyttävä hoitoaine, jota voit käyttää jokaisessa pesussa. Wellan Color Recharge -sarjasta löytyvät sävyt Warm red ja Red toimivat oivallisesti ja lähtevät tarvittaessa muutamassa pesussa pois.
  • Vahvempaan sävytykseen löytyy Goldwellilta sävyttävät vaahdot sävyissä 8K ja 7KG.
  • Erittäin pysyvään sävytykseen voi kokeilla KC:n Color Maskeja sävyissä Orange ja Copper
  • Vedessä olevat metallit syövät punasävyjä erityisen tehokkaasti, joten mikäli kodin putkista irtoaa kuparia, rautaa ja muita epäpuhtauksia, kannattaa harkita suihkusuodattimen hankintaa.
  • Tärkeintä on pitää hiukset hyvässä kunnossa, sillä värit pysyvät paremmin hyväkuntoisessa hiuksessa – öljyt ja tehonaamiot siis jatkuvaan käyttöön. Vaivannäkö palkitaan upeilla ja kiiltävillä hiuksilla!

Hiusmuutoksen teki kampaaja Meeri Mäntylä. Tutustu Meerin hiusaiheiseen blogiin I’d rather hair you now.

Lue myös:

Kommentoi »