Piilota juurikasvu ilman hiusväriä

Piilota juurikasvu ilman hiusväriä
Juurikasvu paistaa jo, mutta seuraavaan kampaajakäyntiin on vielä rutkasti aikaa. Ei hätää – vinkeillämme onnistut huijaamaan juurikasvun piiloon ainakin väliaikaisesti.
Julkaistu 7.9.2015

1. Vaihda jakausta

Luotisuorat jakaukset paljastavat erivärisen juurikasvun heti. Tee epäsuora siksak-jakaus tai kokeile vaihtaa jakaus toiselle puolelle.Otsan yli tuleva hiusosio peittää juurikasvun. Aloita sivujakaus päälaelta, läheltä korvaa ja kampaa hiukset kohti kasvoja. Pyyhkäise hiukset rennosti toiselle puolelle niin, että osio saa jäädä lepäämään otsalle. Tällä tavoin otsan hiusrajan juurikasvu peittyy.

2. Letitä

Hiusten etuosaan palmikoidut päänmyötäiset ranskanletit häivyttävät juurikasvua. Letitys pehmentää epätasaista väriä ja kiinnittää huomion hauskoihin palmikoihin.Jos et osaa tehdä ranskanlettiä, voit tehdä hiuksiin lettisaparot ja kiinnittää ne pinneillä otsalle peittämään juurikasvua.

3. Verhoudu huiviin

Piilota juurikasvu iloisen värisellä huivilla. Voit kietoa hiukset kokonaan turbaanin sisään tai sitoa huivin otsalle peittämään kriittiset kohdat.Aseta suorakaiteen malliseksi taiteltu huivi otsalle ja sido huivin päät solmulla niskaan. Voit jättää huivin päät vapaina roikkumaan tai solmia niistä näyttävän rusetin pään päälle.

4. Meikkaa juurikasvu piiloon

Juurikasvun häivyttämiseen löytyy erilaisia väliaikaisia hiusvärejä. Niiden levittäminen vie hieman aikaa, mutta lopputulos on erittäin peittävä ja luonnollinen.Väliaikaiset hiusvärit levitetään yleensä kuiviin hiuksiin. Juurikasvun voi peittää kokonaan tai maalata raitoja. Väliaikaiset hiusvärit lähtevät pois sampoopesulla tai harjaamalla. Värivaihtoehtoja on saatavilla runsaasti.

Kokeile:

Geelimäinen väri levitetään putkilon päässä olevalla siveltimellä. Root Vanish by Kazumin -tyvivärivoide, sävy light brown, 59,90 e/20 g. Saatavana on viisi eri sävyä. Showstopper.fi

Luomiväriä muistuttavalla puuterilla on helppo tehdä tyviraitoja. Color Wowin Root Cover Up -tyviväripuuteri, sävy platinum, 39,90 e/2,1 g. Saatavana kuusi eri sävyä.

Sävyltään ruskea kuivasampoo raikastaa hiuspohjan ja häivyttää kevyesti juurikasvua. Four Reasonsin Brown Hair Powder -kuivasampoo 11,90 e/250 ml.

Oletteko kokeilleet väliaikaisia hiusvärejä? Millä muilla tavoilla piilotatte juurikasvun? Kommentoi alla.

Lue myös:

Kommentoi »