Kauneus ja Terveys

Katso, kuinka hyvä leikkaus hoikistaa!

Katso, kuinka hyvä leikkaus hoikistaa!
Linjakkaasti leikattu niska ja kevyet sivut vievät kasvoilta sekä kiloja että vuosia!
Julkaistu: 29.7.2015

Asiakas on pitänyt hiuksiaan lyhyenä jo pitkään ja kaipasi malliin jotain uutta ja rohkeampaa. Tätimäisyys ja tylsyys jäivät historiaan, kun niska leikattiin hyvin lyhyeksi ja toiselle sivulle leikattiin räväkkä sivusiili! 

Tyviväri ja vanhojen raitojen kirkastus riittivät värin puolesta tuomaan eloa kokonaisuuteen, kun leikkauksen kanssa oltiin rohkeita. Erittäin lyhyet niskahiukset tuovat hoikkuutta koko ilmeeseen, kun kaula pääsee kauniisti esiin.Myös sivut leikattiin siistin lyhyiksi, jolloin pallomainen ilme häviää. Vaaleat raidat korostavat edelleen pääliosan pidempien hiusten runsautta ja nostavat painopisteen ylös, samalla kohottaen kasvot.

 

 

Toispuoleisen mallin juju on toisen korvan päälle piilotetussa sivusiilissä, jonka saa esiin sutaisemalla hiukset sivulta korvan taakse. Tarpeen vaatiessa lyhyeksi leikatun osion saa myös nätisti häivytettyä jättämällä hiukset sivulta korvan päälle. Hillitty sivusiili tuo kantajansa persoonaa ja nuorekkuutta esiin tyyIikkäästi.

Hyvä hiustenleikkaus toimii kuin nuorennusleikkaus! Slimmi ja trimmattu hiusmalli hoikistaa posket ja nuorekkuutta voi vielä korostaa rohkeilla pienillä jutuilla leikkauksessa – kunhan ne ovat kantajan persoonalle sopivia ja kulkevat käsi kädessä tyylin kanssa. Kuten kantajassaankin, hiuksissakin saa olla vähän säpinää!

Hiusmuutos-palstalla ovat pääosassa inspiroivat hiusmuutokset, luonnolliset värjäykset sekä yksinkertaiset leikkaukset. Palstalla kirjoittaa kampaaja Meeri Mäntylä, joka pyörittää FOLK Helsinki -kampaamoa ja kirjoittaa hiusaiheista blogia I´d rather hair you now

3 kommenttia