”Ihastuin banaanilettuihin, kun olin tankotanssikurssilla Englannissa. Isäntäni tutustutti minut niihin. Rakastuin saman tien. Voisin sanoa, että banaanilätyistä on tullut toinen nimeni.
Olen kiinnostunut puhtaasta, terveellisestä ruoasta. Haaveilen, että voisin lopettaa lihansyönnin, sillä tiedän, että jotkut kovaa treenaavatkin ovat tehneet niin. En silti halua tehdä hätäisiä päätöksiä. Pitäisi perehtyä ruoanlaittoon.
Ruokani ei juuri vaihtele päivästä toiseen. Aamuisin syön smoothieta tai lettuja. Päivällä kalaa tai kanaa. Välipalaksi syön pähkinöitä. Iltaruoalla voin syödä hiilihydraattejakin, vaikka riisiä tai perunamuusia.
Syön sen verran, että jaksan treenata. Ajattelen silti, että on parempi olla pienessä nälässä kuin jatkuvasti yltäkylläinen.”

Oonan banaaniletut
noin 14 pientä lettua
valmistusaika 30 min
- 2 munaa
- 1 banaani
- ¼ tl kanelia
- 1–2 rkl mantelirouhetta
- voita tai kookosrasvaa
Päälle:
- turkkilaista jogurttia
- mustikoita
1. Sekoita aineet sauvasekoittimella.
2. Kuumenna rasva pannulla. Lisää taikinaa.
3. Paista molemmilta puolilta kullanruskeiksi.
4. Tarjoile jogurtin ja marjojen kanssa.
Ruokakuva: Pia Ingberg
Maista myös: