Voi hyvin

Läsnäolon taito mullisti näyttelijä Sari Siikanderin elämän


Sari Siikander oli janonnut koko elämänsä muiden hyväksyntää. Läsnäolon harjoittelu muutti kaiken.
Kuvat Milka Alanen

Se ei ollut sattuma, vaan kohtalon sanelemaa. Näin näyttelijä Sari Siikander uskoo käyneen, kun hän kohtasi näkijänä ja kanavoijana työskentelevän Susan Hedmanin. He tapasivat työkuvioissa viisitoista vuotta sitten. Sarille tuli heti vahva olo siitä, että hänen tulisi mennä Susanin vastaanotolle kanavointiin.

Periaatteessa kaikki oli hyvin. Sari oli nelikymppinen nainen, jolla oli töitä omalla alallaan ja parivuotias tytär. Sarilla oli silti turta olo.

– Arkeni rullasi normaalisti, mutta en kyennyt olemaan iloinen. Vaikka nauroin, en tuntenut aitoa onnea ja kiitollisuutta. Ymmärsin, että elämäni voisi olla paljon parempaa, kunhan vain keksisin miten.

Sari oli ollut aina kiinnostunut henkisestä kasvusta ja itsetuntemuksen lisäämisestä. Hän luki itsehoito-oppaita, filosofista kirjallisuutta ja opiskeli NLP-tekniikkaa. Sarin kiinnostus henkisyyttä ja omaa hyvinvointia kohtaan kasvoi, kun hän tuli äidiksi 38-vuotiaana.

– Pienestä lapsesta vastuussa oleminen laukaisi jonkin prosessin. Minussa heräsi voimakas halu tulla parhaaksi versioksi itsestäni, jotta voisin olla lapselleni mahdollisimman hyvä äiti.

Lue lisää Voi hyvin -lehden uusimmasta numerosta 3/2019!

Julkaistu: 27.3.2019