Oletko laiska rakastaja?

Oletko laiska rakastaja?
Joutuuko seksikumppanisi tekemään kaiken fyysisen työn, kun rakastelette?
Julkaistu 4.9.2015

Passiivinen seksi on tylsää seksiä. Pane itseesi vauhtia, niin nautit ja rentoudut enemmän.

Suhteen alussa yleensä jokainen näyttää kaikki temppunsa. Kun suhde vakiintuu, vauhti hyytyy. Rakastelupaikat, -ajat  ja -asennot karsiutuvat siihen yhteen ja samaan.  

Passiivisimmillaan seksi on silloin, kun sitä ei ole enää lainkaan. Toiseksi passiivisinta se on silloin, kun vain toisen lantio liikkuu eikä kummallekaan tule hiki.

Laiska seksi ei tyydytä

Ei varsinkaan sitä osapuolta, jonka ajatukset harhailevat aivan muissa asioissa odotellen, milloin homma on hoidettu.

Lähes kaikilla on elämässään vaiheita, jolloin seksi ei kiinnosta. Muut asiat ovat mielessä ja elämän tärkeysjärjestyksessä etusijalla.  Passiivinen seksi kertoo aina jotain omasta hyvinvoinnista ja parisuhteesta. Kun mieli on kuormittunut ja tuntuu, että olet kadoksissa itseltäsi ja kumppaniltasi, seksistä voi olla vaikea nauttia.

Kun parisuhde on tasapuolinen, molemmat haluavat saada ja antaa, kaikissa yhteisissä asioissa: tuen ja arvostuksen arkisessa jakamisessa sekä sitoutumisessa hyvän suhteen rakentamiseen ja vaalimiseen.  Arvostus ja sitoutuminen on myös sitä, että pitää seksisuhteen hyvässä vireessä.

Jos seksi ei huvita, asiasta kannattaa puhua, miksi ei huvita. Samalla voi myös sopia, olisiko parempi pitää vähän taukoa keskinäisessä seksisuhteessa ja antaa suhteen, mielen ja kehon luonnollisten tarpeiden palautua.

Tunnista laiskan seksin tuntomerkit 

1. Riisuvatko molemmat itse omat vaatteensa? 

Toisen vetoketjun avaaminen ja paidan riisuminen on tapa osoittaa, että hän on seksuaalisesti haluttava.

2. Montako asentoa teillä on?

Suhteen alussa niitä oli varmaankin paljon enemmän. Jos rakasteluasentoja on vähemmän kuin kolme, pitäisikö käyttää vähän enemmän mielikuvitusta.

3. Onko selkärankasi aina kiinni patjassa?

Jos makaat pääsääntöisesti selälläsi, olet ehkä vähän liian passiivinen. Liiku ja tee enemmän, annat ja rentoudut enemmän.

4. Milloin viimeksi kätesi ja huulesi olivat kumppanin navan alapuolella?

Kuinka paljon käytät käsiäsi ja huuliasi? Jos aina vain toinen käyttää niitä, seksistä tulee passiivista.

5. Oletko koskaan miettinyt, miten voisit kehittää seksitaitojasi?  

Seksileffojen katsominen edes joskus tai Kama Sutraan ja tantrafilosofiaan tutustuminen ovat luonnollista uteliaisuutta, josta voi tarttua mukaan ideoita omaan seksielämään ja parisuhteeseen.

Lue myös:

Kommentoi »