Kauneus ja Terveys

Näin rauhoitat tyylisi syksyyn

Näin rauhoitat tyylisi syksyyn
Raita- ja pastelliähkyn jälkeen on aika rauhoittaa tyyli maanläheisillä sävyillä. Ne toimivat sillanrakentajana alkusyksyn trendeihin.
Julkaistu: 21.8.2015
Perinteisten safarisävyjen rinnalla loppukesän kuumia värejä ovat poltettu oranssi ja sahrami. Erityisesti Chloén, Guccin ja Ralph Laurenin muotinäytöksissä haettiin vaikutteita Afrikan aavikoilta. Maan sävyjä yhdisteltiin muihin ajankohtaisiin trendeihin, kuten 1970-luvun tyyliin ja minimalistisiin linjoihin. Tänä kesänä safarityyli onkin kaikkea muuta kuin tylsä!
Lue vinkit, kuinka safarisävyt puetaan perusvärien kanssa sekä yhdistellään eri tyyleihin:
Silkkipaita 39,95 e, Gina Tricot. Korkokengät 44,99 e, New Look. Farkut 29,99 e, Zara.
Safarisävyistä juuri khakinvihreä näyttää upealta farkunsinisen kanssa. Arkityylin päivität loppukesän moodille, kun hankit vaatekaappiisi khakinvihreän paitapuseron, jonka puet farkkujen tai denimihameen sekä korkokenkien kanssa. Vielä helpommalla pääset, kun hankit khakinvihreän paitamekon. Tyyliä pehmennät luonnonvalkoisilla asusteilla, sähäkkyyttä tuot käärmeennahkakuosilla.
Mekko 29,95 e, Zara. Nahkalaukku 99 e, H&M. Gladiaattorisandaalit 98 e, Topshop.com.
Safarisävyistä mausteisin, poltettu oranssi, näyttää upealta jo päivettyneellä iholla, ja erityisesti tumma- ja punatukkaisten yllä. Väri saattaa kuulostaa haastavalta, mutta se toimii kauniisti luonnonvalkoisen, mustan, hiekan ja ruskean eri sävyjen kanssa.
Nyt mausteinen sävy näyttää upealta väljässä ja liehukehelmaisessa puuvilla- tai silkkimekossa. Lämpiminä päivinä yhdistä se trendikkäiden gladiaattorisandaalien kanssa, syksyllä vihreän parkatakin ja mokkanahkanilkkureiden kanssa.
Sortsihaalari 14,99 e, H&M. Laukku 295 e, Furla. Korkokengät 44,95 e, Nelly.com.
Safarisävyjen ympärille on helppo loihtia juhlatyyli – lisää vain kullansävyisiä asusteita ja vaihda jalkaan korkokengät. Eksoottisen tyylin loihdit, kun yhdistät safarisävyn kanssa värikkäitä, näyttäviä koruja. Jos haluat säilyttää luonnollisen tyylin, suosi korutonta linjaa.
Lue myös:
Kommentoi »