Kauneus

Päivitä tyylisi syksyyn!

Syksyn 2015 muoti tummentaa vaatekaapin värimaailmaa. Päivitä kesätyylisi yksinkertaisilla kikoilla alkusyksyyn.

Teksti Satu Pakarinen
Kuvat Fotolia
7.8.2015

Hattu 19,99 e, H&M. Mokkanahkahame 84,95 e, Never Denim Collection. Raitapaita 24,95 e, Bik Bok. Nahkanilkkurit 98 e, Topshop.com.

Kaapistasi löytyy varmasti tusina raitapaitoja. Pidennä niiden käyttöikää aina sydän syksylle asti, ja pue paita muhkean, murretun sävyisen neuletakin, minihameen ja nilkkureiden kanssa. Kun yhdistät raikkaan raitakuosin tummempiin sävyihin, on kokonaisvaikutelma syksyisempi. Svengaavan 1960-luvun tyylin teet, kun viimeistelet asukokonaisuuden mustalla lierihatulla.

Hame 42,95 e, Bik Bok. Viskoosipolyesteripaita 17,95 e, KappAhl. Laukku 390 e, Furla. Korkokengät 34,99 e, H&M.

Tummenna kokonaisilmettä murretuilla sävyillä, kuten leijonankeltaisella ja metsänvihreällä. Viininpunainen on tietysti jokasyksyinen trendiväri. Lisää myös mustan, harmaan ja punaisen käyttöä pukeutumisessa. Kevään trendikkäisiin pastillisävyihin yhdistetään nyt tummempia värejä.  Esimerkiksi haalean roosa ja tummaluumu on vastustamaton yhdistelmä, kirkkaan punainen näyttää puolestaan upealta vaaleansinistä vasten.

Romanttinen kukkamekko toimii myös syksyn puvustossa, kun puet sen kanssa pitkän neuletakin, sujautat päähän ohuen neulepipon ja jalkaa rouheat maiharit.

Kynähame 34,95 e, Bik Bok. Laukku 695 e, Saint Laurent, Net-a-porter.com.  Neule 25,95 e, Zara. Korkokengät  34,99 e, H&M. Sukat 5,50 e, Topshop.com.

1970-luvun tyyli jatkaa edelleen vahvana syksyllä, joten hippityylin murretut sävyt, mokkanahka ja vakosametti ovat kuin suoraan syksyn värikartalta.

Tyylipäivityksen teet kätevimmin tietysti asusteilla. Vaihda korolliset sandaalit nahkanilkkureihin tai pue sandaalien kanssa sievät nilkkasukat. Lisää kulta- ja pronssikoruja tyyliisi, ja villiinny jälleen leopardikuvioisista.

Tummien vaatteiden ja asuteiden rinnalla kerrospukeutuminen on välitön viesti raikkaista loppukesän aamuista ja jo hämärtyvistä illoista. Elokuu on myös hyvä aika aloittaa uusi neuleprojekti, vaikka mausteisen värisen, muhkean kaulahuivin neulominen tai hippityylisen ponchon työstäminen.

Lue myös:

1970-luvun tyyli jyllää – ota se haltuun!

Näytä huolitellulta ja tyylikkäältä

Pukeudu kuin newyorkilainen – poimi ideat!

Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi