Terve.fi

Näin harrastat upeaa aamuseksiä!

Näin harrastat upeaa aamuseksiä!
Aamuseksi parantaa vastustuskykyä, vapauttaa kemikaaleja jotka saavat hiukset ja ihon kukoistamaan, sekä lisää onnellisuushormonin, oksitosiinin määrää. Näillä vinkeillä aamuseksi tekee päivästäsi paremman! Lue lisää aamuseksistä.
Julkaistu: 4.8.2011

Tutkimusten mukaan aamuisin seksiä harrastavat ihmiset ovat terveempiä ja onnellisempia verrattuna heihin, joiden petipuuhat jäävät iltamyöhäiselle. Turhan useat jättävät seksielämän työelämän jalkoihin, jolloin aamun sulosointuja eivät olekaan rakkaan kuiskaukset vaan herätyskellon räminä. Aamuseksi olisi kuitenkin kaikin puolin terveellistä: tutkimukset osoittavat, että aamulla harrastettu seksi saa ihmiset tuntemaan itsensä onnellisemmiksi myöhemmin päivällä. Aamuseksi parantaa vastustuskykyä, vapauttaa kemikaaleja jotka saavat hiukset ja ihon kukoistamaan, sekä lisää onnellisuushormonin, oksitosiinin määrää.

Olisikin hyvä järjestää seksille aikaa heti aamusta, vaikka se saattaa tuntua haasteelliselta. Näillä Womenshealthmag.com –sivuston vinkeillä aamuseksi tekee päivästäsi paremman!

1. Anna kumppanillesi eroottista akupunktiota heti aamusta

Tuhansia vuosia vanha itämainen tiede ei voi olla väärässä: ihmiskehossa on kohtia, joita kevyesti hieromalla saa monenlaista aikaan. Kokeile herättää puolisosi näin: aseta peukalosi hänen nivustensa tienoille ja hiero nivusia pienillä, ympyränmuotoisilla liikkeillä. Näin saat veren virtaamaan toivomillesi alueille.

2. Käy pikapesulla ennen aamusäpinää

Piipahda kylpyhuoneessa ennen kuin alat herättelemään puolisoasi. Hampaiden peseminen piparminttua sisältävällä hammastahnalla ei ainoastaan raikasta hengitystäsi, vaan stimuloi ja virkistää kumppanisi kehoa samalla kun suutelet häntä.

3. Nauti näkymistä

Tiedätkö, miksi on nautinnollista rakastella heti aamusta? Siksi, koska silloin päivänvalo paljastaa sekä omasi että kumppanisi kauneuden peittelemättä mitään. Unohtakaa peiton alla pimeässä touhuaminen, ja antakaa toisillenne myös visuaalista nautintoa. On tutkittu, että naiset nauttivat visuaalisista kiihokkeista yhtä paljon kuin miehetkin.

4. Nauti luonnon tuomista eduista

Tiesitkö, että mies on aikojen alusta saakka ohjelmoitu haluamaan seksiä heti herättyään? Tämä johtuu siitä, että hänen testosteronitasonsa on aamuisin korkeimmillaan. Testosteronimyrsky kestää noin kolmisen tuntia heräämisen jälkeen. Käytä siis tilaisuus hyväksesi!

5. Nuuhkaise itsesi tunnelmaan

Hajuaisti on myös erittäin eroottinen aisti. Kun olet herännyt, siirry kumppanisi viereen ja nuuhki häntä. Paras tilanne on, jos kumppanisi ei ole vielä käynyt peseytymässä. Hänen luontainen tuoksunsa on tällöin parhaimmillaan, ja se on luonnon parasta libidon kohottajaa. Tätä asiaa on tutkittu Pennsylvanian yliopistossa.

6. Unohda asentoakrobatiat aamulla

Ihokontakti on parasta aamuseksissä. Ei siis kannata viritellä mitään erityistä heti alkuun, vaan nautiskelkaa toisistanne ja ihon kosketuksesta. Olkaa mahdollisimman lähellä toisianne. Lusikka-asento on hyvä tähän tarkoitukseen.

7. Menkää yhdessä aamusuihkuun

Yhdessä peseytyminen on romanttista ja hauskaa. Menkää suihkuun yhtä aikaa, käyttäkää tuoksuvia pesuaineita, hierovaa suihkua ja lämmintä vettä. Hierokaa toisianne samalla, kun sivelette saippuaa toistenne iholle. Lämpö, tuoksut ja läheisyys herättävät aistit eloon.

8. Nauti pikaisesta seksistä

Aamuseksin ei tarvitse olla elokuvista tuttua tuntikausien romanttista hurjastelua. Usein arjen keskellä tähän ei ole aikaakaan. Pikaisen seksin tuoma adrenaliini antaa sen sijaan potkua koko päivään. Muista, että kaiken ei kuitenkaan tarvitse tähdätä seksiin: hyväilyt, suudelmat, nopea puristus takapuolesta tai muu yllättävä rakkaudenosoitus heti aamusta saa kenet tahansa paremmalle tuulelle. Hyvä seksielämä ei ole pelkästään yhdynnästä kiinni.

Lue lisää:

Kommentoi »