Terve.fi

Kiinnostaako ulkoilmaseksi? Tässä 5 vinkkiä!

Kiinnostaako ulkoilmaseksi? Tässä 5 vinkkiä!
Kuten hyvä ruokakin, seksi saattaa olla jopa parempaa ulkona harrastettuna, sillä se herättää kaikki aistit aivan eri tavalla. Tuulenvire iholla ja juuri leikatun ruohon tuoksu ovat toimivia ja eroottisia kiihokkeita. Lisäksi kiinnijäämisen pelko lisää tilanteen jännittävyyttä.
Julkaistu: 22.7.2010

Womenshealthmagazine.com -sivusto listasi parhaat paikat ulkoilmaseksiä varten.

1. Takapihalla

Takapiha on oivallinen paikka kokeilulle, sillä se ulkoilman lisäksi se tarjoaa myös hiukan yksityisyyttä, varsinkin, jos pihaa reunustavat puskat tai aita.

2. Rannalla

Seksi veden äärellä voi olla hyvin huumaavaa. Ranta on helppo yhdistää spontaaniuteen ja lomaan, ja siksi se tuntuu niin jännittävältä. Suolaisen veden tuoksu ja aaltojen äänet ovat hyvin vietteleviä.

Etsikää hiljainen, eristäytynyt alue rannalta, jota suojaavat isot kivet. Muistakaa levittää allenne viltti – ettehän halua hiekan joutuvan vääriin paikkoihin.

3. Vedessä

Kastuminen voi muuttua hyvinkin villiksi. Veteen sukeltaminen tai virrassa seisominen tuntuu miellyttävältä, koska iho muuttuu herkemmäksi märkänä. Vesi saattaa kuitenkin huuhtoa pois luonnollisen liukasteesi, joten käyttäkää silikonipohjaista voiteluainetta.

4. Pienessä veneessä

Ajattele tätä: mikä voi olla intiimimpää kuin seksin harrastaminen keskellä aavaa vettä? Veneessä oleminen synnyttää mielikuvan siitä, että olette kaksin autiolla saarella, mikä on monen ihmisen fantasia.

5. Metsässä

Seuraavan kerran, kun olette kumppanisi kanssa vaeltamassa metsässä, pysähtykää nostamaan hiki pintaan erilaisella tavalla. Seksin harrastaminen luonnossa on tavattoman alkukantaista ja saattaa herättää seikkailunhalunne.

Lue myös:

Kommentoi »