Terve.fi

Miksi mies nukahtaa heti seksin jälkeen?

Miksi mies nukahtaa heti seksin jälkeen?
Monet naiset sättivät miehiään, jotka sammahtavat illan yhteisen kivan jälkeen kuin saunalyhdyt. “Miksi et halua olla lähekkäin ja pussailla seksin jälkeen?” Jos mies nukahtaa heti aktin jälkeen, se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö seksi olisi ollut tyydyttävää -päinvastoin. Indiatimes.
Julkaistu: 18.12.2009

com-sivusto kertoo, mistä nopea nukahtaminen johtuu.

Syy 1: Väsymys

On luonnollista, että illalla pitkän työpäivän jälkeen väsyttää. Lisäksi seksi lisää väsymystä kaikissa muodoissaan – sen ei tarvitse edes olla urheilusuorituksenomainen sessio, sillä lopputulos on aina sama. Ei siis ihme, että miehet sammahtavat nopeasti.

Syy 2: Orgasmi

Kun mies saa orgasmin, vapautuu hormoneja, jotka tehostavat väsymystä ja rentoutumista.

Syy 3: Hapenpuute

Usein seksin aikana hengityksestä tulee normaalia epäsäännöllisempää tai katkonaisempaa, mikä saattaa aiheuttaa lievän happivajauksen aivoissa. Se aiheuttaa väsymystä, huimausta ja lepäämisen tarvetta. Onneksi palautuminen ei kestä kauaa.

Seksin jälkeiseen pikaiseen nukahtamiseen tulisikin suhtautua oikein. Nopea väsähtäminen ei siis tarkoita, että mies ei pitäisi naisestaan tai että seksi ei olisi ollut mahtavaa. Nopea nukahtaminen kertoo usein vain siitä, että mies on tyydyttynyt.

Lue lisää:

Kommentoi »