Lyhyt hiusmalli, joka tekee kasvoille ihmeitä - upea hiusmuutos!

Lyhyt hiusmalli, joka tekee kasvoille ihmeitä - upea hiusmuutos!
Katso kuinka rohkea hiusmuutos tuo kasvot upeasti esiin.
Julkaistu 20.2.2018

Moni siitä haaveilee, mutta harva lopulta uskaltaa. Nimittäin leikkauttaa itselleen lyhyet hiukset!

Sanni istui kampaajan penkkiin vailla kummempaa suunnitelmaa. Lyhyempi hiusmalli oli kutkutellut jo muutaman kuukauden ajan mielessä, periaatteessa polkkakin voisi olla kiva ja ainakin omaa väriä haluttaisiin kasvatella takaisin. Päätimme tehdä homman rohkeimman kautta ja leikkasimme reippaan pixien, jonka kautta päästään sitten nauttimaan myöhemmin myös polkasta ja omasta hiusväristä.

Sannille leikattiin kauniisti laskeutuva, naisellinen pixie. Mallissa on napakkuutta niskassa ja vastapainoksi pehmeyttä otsahiuksissa, korvien päällä ja takaraivolla. Sannin todella paksuun tukkaan sai käyttää urakalla veistä ja muotoilusaksia, jotta siihen saatiin riittävästi pehmeyttä.

Uusi hiusmalli tuo Sannin kasvot ihan uudella tavalla esiin! Poskipäät kohoavat, kun sivuilla roikkuvat hiukset ovat poissa ja silmien alue korostuu otsahiusten myötä.

Lyhyt hiusmalli on todella muuntautumiskykyinen. Samasta leikkauksesta voi tuoda erilaisia puolia esiin mm. muotoilemalla hiukset jakaukselle, sutimalla ne kevyellä geelillä taaksepäin tai nyppimällä siitä mattavahalla sporttisemman. Kasvaessaan hiuksiin saa uutta fiilistä vaikkapa sukimalla hiuksia hieman korvan taakse.

Kirjoittaja on kampaaja Meeri Mäntylä, joka pyörittää päivätyönään FOLK Helsinki -kampaamoa ja kirjoittaa siinä sivussa hiusaiheista blogia I’d rather hair you now. Tervetuloa inspiroitumaan!

LUE MYÖS:

22 kommenttia