Kuinka löytää rohkeus suureen hiusmuutokseen?

Kuinka löytää rohkeus suureen hiusmuutokseen?
Kiinnostaisiko kevyt polkka tai jopa ihan lyhyt hiusmalli? Vai onko mielessä kenties reipas otsatukka tai täyskäännös hiusten värin suhteen?
28.9.2016

Sannan hiukset ovat olleen jo vuosia pitkät ja värjäämättömät. Kampaajalla on tullut trimmattua latvaa kerran, pari vuodessa ja nuoruuden villimmät leikkaukset ovat ilahduttaneet jo pitkään vain valokuva-albumeissa. Lyhyt polkkatukka kevyellä värin freesauksella on kuitenkin kutkuttanut mielessä jo pitkään ja viimein koitti kauan odotettu aika kampaajalle.

Pitkä latva sai kyytiä, kun mittaa leikattiin yli 30 senttiä. Malli on aavistuksen eteenpäin pitenevä, jotta niskaan ei muodostu raskasta baggy-mallia ja etuhiukset saa edelleen helposti korvan taakse.

Koska malli muuttui radikaalisti, hiusväriin haluttiin vain kevyttä muutosta. Kevyet balayage-raidat tuovat väriin elävyyttä ja valoa ja varsinkin kasvojen ympärille uutta kirkkautta. Balayage-raidat myös antavat tyven kasvaa luonnollisesti ilman pelkoa tyvivärikierteestä.

Sannan uusi ja raikas polkka tuo ihan uudenlaista pirteyttä kasvoille! Inspiroidu Sannan muutoksesta ja kokeile seuraavia neuvoja suuren päätöksen helpottamiseksi:

Kuinka rohkaistua suureen hiusmuutokseen:

  • Selaile kuvia netistä. Esimerkiksi Pinterestistä löydät haluamillasi hakusanoilla upeita kuvia erilaisista hiustyyleistä.
  • Tutki hiuslaatuasi ja vertaile sitä kuviin. Valitse kuvia, joissa mallilla on samanlainen hiuslaatu ja sama määrä hiuksia kuin sinulla. Näin saat parhaan kuvan siitä, miltä haaveissa oleva malli omassa päässä näyttäisi.
  • Lataa kännykkään applikaatio, johon voi ladata erilaisia hiusmalleja omien kasvojen ympärille. Käytetyimpia applikaatioita ovat mm. Style My Hair ja Celebrity Hairstyle Salon.
  • Juttele asiasta kampaajasi kanssa. Muutosta ei tarvitse tehdä heti, mutta sitä voi suunnitella parin käyntikerran aikana.
  • Unohda tulevat juhlat ja häät, joihin ehkä haluaisit hiuksesi kiinni (ellei kyse ole omista häistäsi). Juhlia nimittäin tulee jatkuvasti lisää ja päätöksesi lykkääntyy todennäköisesti hamaan tulevaisuuteen. Ja lyhyemmistä hiuksista saa yhtälailla upeat juhlapäiviin!
  • Muista, että lopulta kyse on vain hiuksista, jotka kasvavat kuitenkin takaisin. Yllättävänkin lyhyet hiukset saa tarvittaessa kiinni.
  • Vaihtelu virkistää ja tuo esiin uusia puolia! Saatat huomata, kuinka uuden hiusmallin myötä alatkin käyttää aivan erilaisia vaatteita ja koruja kuin ennen.
Kommentoi »